- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
ay gecen ay da ates takvımı yaptım ama ılkkez gecıktım kıste donmus meger yuksek kalmıstı sevınıodum 16ocakta catlamamıs yum. dıger gelısen 8 subatta catladı Allahtan dr. gordu catladıgını da belkı de olusmustur dıye umud edıyrm cunku gecen ay hıc bukdr cabuk 36.8ı bulmadı :)) kafamda dekı sorukar ıste:)Anacım seninkide çok yüksekmiş gebemisinki
Bilemedim o zaman canım çok bi bilgi veremedi bu ateş o zaman bizeatesim.36 benim.mesai 7de basliyor kizim erkenden ayakta kosusturma hic bitmiyor yeni yurumeye basladi olsa bile ikisini bir idare etmek nasil olur bilemiyorum :)
Bek senin ateş şüpheye sürüklüyo insanı hayırlısı inşallahay gecen ay da ates takvımı yaptım ama ılkkez gecıktım kıste donmus meger yuksek kalmıstı sevınıodum 16ocakta catlamamıs yum. dıger gelısen 8 subatta catladı Allahtan dr. gordu catladıgını da belkı de olusmustur dıye umud edıyrm cunku gecen ay hıc bukdr cabuk 36.8ı bulmadı :)) kafamda dekı sorukar ıste:)
Kafaya gore gıdıyo cnm yabu arada gunaydın kızlarrr. canım.senın akıntın donuyor negüzel.bence iyiye işaret:)dlkkydlntpl
Benim hic bir zaman böyle yumurtlama zamanlarimda adet sancisi gibi sancim olmaz ilk defa oluyor cnmsimdi dıkkatlıce okudum aenin yumurtlama sancısı da olabılır kacıncı adet gunüydu o sancılar
merhaba bugun kacıncı gun kac gunde bır oluyorsunKızlar merhaba adetim geçeli 3 gün oldu bugün ovulasyon testi yaptım. Sizce devam edeyim mi yoksa birkaç gün sonra mi başlamam gerekir yapmaya?
dilaltından olcuyorum her sabah aynısaatte. bazen soguk ıctıgımız seyler bıle etkılıyor balkonda durmak bıle dusurebılıyor hemen ısıyı:) sabah bak derm canmates olcmeyi hic duymamistim sabah kalkmadan denerim bi
bugun kacıncı gunun canım pekı :)Benim hic bir zaman böyle yumurtlama zamanlarimda adet sancisi gibi sancim olmaz ilk defa oluyor cnm
5gün var canim adetimebugun kacıncı gunun canım pekı :)
ben
dilaltından olcuyorum her sabah aynısaatte. bazen soguk ıctıgımız seyler bıle etkılıyor balkonda durmak bıle dusurebılıyor hemen ısıyı:) sabah bak derm canm
Canım ben ikiz annesiyim daha zor sen şimdi hamileysen kızın 2 yaşına girecek o arada allah gücünüde sabrınida veriyor başa gelince allah dağına göre kar verir sen onu düşünme allahin izniyleatesim.36 benim.mesai 7de basliyor kizim erkenden ayakta kosusturma hic bitmiyor yeni yurumeye basladi olsa bile ikisini bir idare etmek nasil olur bilemiyorum :)
evet dogrup atanlar zına ıle yapıp atanlar allahm ne kotu seyler daha biz 4aydır denıyoruz canım ılk ay beklemedgm sekılde surprız oldu ama dusukle sonuclandı yanı o bıle benım nasıl canımı yaktı bıde dusundkce delı oluyorum boyle haketmeyen ınsanalrıanne baba olmayi haketmeyen okadar cok insan varki onlarin vurdum duymazligini gorup bide sizlerin cabalarini gordikce icim yaniyor .. 5 yil ugrastim oldu hamd olsun ama herzaman sizler duamdasiniz Allahim hayirlisini versin hepimize Rabbim buyuk cabanizi bosa kilmaz insallah
Allah razı olsun canım buarada. Bebeısıne kardes gelıyorsa da Allahum sabrını verır korkma hıc ay cokheyacanlı bır bekkeyıs ama bu:)anne baba olmayi haketmeyen okadar cok insan varki onlarin vurdum duymazligini gorup bide sizlerin cabalarini gordikce icim yaniyor .. 5 yil ugrastim oldu hamd olsun ama herzaman sizler duamdasiniz Allahim hayirlisini versin hepimize Rabbim buyuk cabanizi bosa kilmaz insallah
Canım ben ikiz annesiyim daha zor sen şimdi hamileysen kızın 2 yaşına girecek o arada allah gücünüde sabrınida veriyor başa gelince allah dağına göre kar verir sen onu düşünme allahin izniyle
Allah razı olsun canım buarada. Bebeısıne kardes gelıyorsa da Allahum sabrını verır korkma hıc ay cokheyacanlı bır bekkeyıs ama bu:)
Ve yumurtlama zamanimda asiri tatli seyler yedim genelde adetliyken öyle olur baskada bir belirtim yok canim 5 senedir bekliyorum anne olmayi cok zoraaa ozaman ınsallah bebıs vardır canım baska belrtn varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?