İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Anacım seninkide çok yüksekmiş gebemisinki
ay gecen ay da ates takvımı yaptım ama ılkkez gecıktım kıste donmus meger yuksek kalmıstı sevınıodum 16ocakta catlamamıs yum. dıger gelısen 8 subatta catladı Allahtan dr. gordu catladıgını da belkı de olusmustur dıye umud edıyrm cunku gecen ay hıc bukdr cabuk 36.8ı bulmadı :)) kafamda dekı sorukar ıste:)

Bek senin ateş şüpheye sürüklüyo insanı hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba adetim geçeli 3 gün oldu bugün ovulasyon testi yaptım. Sizce devam edeyim mi yoksa birkaç gün sonra mi başlamam gerekir yapmaya?

Eklentiler

• 20180217_120943.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 42
ben

dilaltından olcuyorum her sabah aynısaatte. bazen soguk ıctıgımız seyler bıle etkılıyor balkonda durmak bıle dusurebılıyor hemen ısıyı:) sabah bak derm canm

anne baba olmayi haketmeyen okadar cok insan varki onlarin vurdum duymazligini gorup bide sizlerin cabalarini gordikce icim yaniyor .. 5 yil ugrastim oldu hamd olsun ama herzaman sizler duamdasiniz Allahim hayirlisini versin hepimize Rabbim buyuk cabanizi bosa kilmaz insallah

aaa ozaman ınsallah bebıs vardır canım baska belrtn varmııı

atesim.36 benim.mesai 7de basliyor kizim erkenden ayakta kosusturma hic bitmiyor yeni yurumeye basladi olsa bile ikisini bir idare etmek nasil olur bilemiyorum :)
Canım ben ikiz annesiyim daha zor sen şimdi hamileysen kızın 2 yaşına girecek o arada allah gücünüde sabrınida veriyor başa gelince allah dağına göre kar verir sen onu düşünme allahin izniyle

evet dogrup atanlar zına ıle yapıp atanlar allahm ne kotu seyler daha biz 4aydır denıyoruz canım ılk ay beklemedgm sekılde surprız oldu ama dusukle sonuclandı yanı o bıle benım nasıl canımı yaktı bıde dusundkce delı oluyorum boyle haketmeyen ınsanalrı

Allah razı olsun canım buarada. Bebeısıne kardes gelıyorsa da Allahum sabrını verır korkma hıc ay cokheyacanlı bır bekkeyıs ama bu:)

Canım ben ikiz annesiyim daha zor sen şimdi hamileysen kızın 2 yaşına girecek o arada allah gücünüde sabrınida veriyor başa gelince allah dağına göre kar verir sen onu düşünme allahin izniyle

masallah canimm Rabbim saglik sihhat versin yavrularina bu hafta kesinlessin bakalim ikilemde kaldim varsa mucizem olur yoksa da Rabbim bekleyenlere nasip.eder insallah

amın canım nasıp kımınse onda olsun tabıki hepmızın olsun da benden cokuzun suredır bekleyenler var benm daha 4ay oldu Alalhım once onlarını kucagını doldursun hep boyle dua edıyorummm benı etkıleyen ılkaykı düşüğüm oldu yoksa bukadr takmazdm hıc olmasydı nehirimm1727

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…