İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ve yumurtlama zamanimda asiri tatli seyler yedim genelde adetliyken öyle olur baskada bir belirtim yok canim 5 senedir bekliyorum anne olmayi cok zor
Yaa ınsallah hamılesındırr Allahım ınsallah bıanoncrie sana versın bebegını. Test ıcınnnezaman yapmayı dusunuyorsun

Amin insallah isteyen herkeze nasip etsin insallah adetimi 1 gün gecsin öyle yapmayi düsünüyorum canim hayirlisi peki sende ne var ne yok cnm
benım karısık durum mevcut yum. olmamıs ılkkez adetm.gectı hamıleym sandım ama negatf cıktı meger kuck bı kıste donmus 8subatta da dger gelısen yum. catlamıs beklıyorum yum.ya gore 6.7 gun var adete ama artk kendımı dınlemyrm dr.la konsmak cok,ıyı geldı canm bısorunun yok beklentı ıcıne grdıkce adet olamazsn ovu. u herseyı brak akısına dedı

azönce adet olcakmıs gb bı hıs geldı yarm saat kadar dedm herlde olucam busfer de erken ama gıttı. okadar bıde atesım yksek onun dsnda coksukur baska belrtı yok oncekı aylarkı gb aramyrm belırtı psıkolojktı hepsı cnku:) R rabiasel

30 günde bir oluyorum. Bu ay 2 gün önce oldum. 14 şubatta adetim bitti. Bugün 3 gün oluyor biteli. Kasığımda ağrı ve akintim var o yüzden bugünden yaptım testi :)
kız tam olarak kacında oldun pekı. demekkı gecen ay 2gun erken oldu yum.an kendımden ornek vereyım ben de 30gunde bırım ve 16.gun yumurtlamaam oluyor ben mesela teste 2gun oncesnde baslıodum :) Ama o akıntına fln dıkkat et bence degerlendır cnku kitler yanılanılıomus malesef bazen:)

Canım ben ikiz annesiyim daha zor sen şimdi hamileysen kızın 2 yaşına girecek o arada allah gücünüde sabrınida veriyor başa gelince allah dağına göre kar verir sen onu düşünme allahin izniyle
sutum

canim sutum tuzlu olmus tadina baktim :) bide cok degisik renk almis hamile degilsemde emmez daha sut gibi degil tadi

10 şubatta oldum canim. Şimdi yumurtlama olması için bu testin nasıl olması gerekir ? Silik çıkmasi ne anlama geliyor ?

10 şubatta oldum canim. Şimdi yumurtlama olması için bu testin nasıl olması gerekir ? Silik çıkmasi ne anlama geliyor ?
Lh hormonunu tespıt eder o test ama her kadında bellı oranda vardır bu hormon yumurtlama yakın degıl ıse sılık cıkar. yumurtlama yaklastıgında koyulasmaya baslar aynı renkte olması lazım ıkisı de. o zaman pozıtıf oluyor ve 24 ıla 36 saat ıcınde yumurta catlayacagı anlamına gelıyor pozıtıfı gordugun gun ve ondan sonrakı ıkıgun ılıskıde bulunrsan sansın cok oluyor canım. sen ıkıgunde bır ılskıye dıkkat et derm:) bıde 10.gununmus daha test yapmak ıcın erken muhtemelen 15.ve 16.gun pozıtıf gorursun 2 gun sonra tekrar et derım canım:)

bak ornektekılere canım sonra tekrsr sılıklesıyor catlama olduktan sonra Gamzelikiziniz

Eklentiler

• CYMERA_20180217_142913.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 41
Banada aynisini diyorlar kafana takma herseyi akisina birak diye ama iste bide bize gelip sorsunlar hehe sen nezamandir bekliyorsun ilk mi olcak? Belirtilerin varmi canim?

Ben pozitif görünce yumurta çatladığı anlamına geliyor sanıyordum Ama bazen yanlış gösterebiliyor Muş Benim de yanlıs gosterdı oyuzden basladıgım gb bıraktım ben ama sen yap canım hatta elınde ıse yumurta takıbı yaptır dr. baksın catlamıs mı dye. dr.a gttn mı hıc farklı yontemler ıcın Gamzelikiziniz
ay insallahh bu ay mujdeli haberi alirsinnn canimmm benim.yumrtam zor buyuyor bazende catlamiyordu
aminn ya bakalım artk':)ben de de ocakta ole olmus bu test catladıgını gosteryor sanıodum ama yanılmısım dr. dedı yanls vereblıyor o catldgnı gostermez dye ocakta da cokakıntm olmadı ztn snra 8subatta benden bır akıntı geldı kasık sancısı fln dedm bn yumrtlyrm glb bı baktım pik olmuş :) sancıdan akıntıdan anladım dr. da dogruladı braktm oyuzden ovu.u artk yenıdonemde sancını akntını dınle dedı dr.da:)

Banada aynisini diyorlar kafana takma herseyi akisina birak diye ama iste bide bize gelip sorsunlar hehe sen nezamandir bekliyorsun ilk mi olcak? Belirtilerin varmi canim?
ben daha 4ay fln canım 5.ayına gırcez glb ıstedgımızn evet ilk olcak ınsallah 9aylık evlıyız daha :) korunma bırakınca ılk ay kalmıstım ama düşük oldu benm nasıp degılmıs

ben daha 4ay fln canım 5.ayına gırcez glb ıstedgımızn evet ilk olcak ınsallah 9aylık evlıyız daha :) korunma bırakınca ılk ay kalmıstım ama düşük oldu benm nasıp degılmıs
Hayirlisi canim hic kafana takma olur allahin izniyle daha yeni evlisin bir sorununuzda yokmus belirtilerin varmi

Rabbim güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın canım, çok üzüldüm

Hayirlisi canim hic kafana takma olur allahin izniyle daha yeni evlisin bir sorununuzda yokmus belirtilerin varmi
ya Ben artık belirti dinlemiyorum canım Sadece bugün Adet olacağım sandım bir an geldi gitti bıde vucut ısım yksek okdr gecen aykı belırtılerımi bılsen ohoo :) hepsı psıkolojkmıs ondan takmyrm artk hatta esım dedı bugun sen buay cocuk ıstemiyorsun galba dıye:). neden kı dedım belrtın yok baksana dedı hahah:))

Çok teşekkür ederim canım 50 tane testim var ben yapayım en iyisi hergün :) kaçırmayalım trenii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…