- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Yaa ınsallah hamılesındırr Allahım ınsallah bıanoncrie sana versın bebegını. Test ıcınnnezaman yapmayı dusunuyorsunVe yumurtlama zamanimda asiri tatli seyler yedim genelde adetliyken öyle olur baskada bir belirtim yok canim 5 senedir bekliyorum anne olmayi cok zor
30 günde bir oluyorum. Bu ay 2 gün önce oldum. 14 şubatta adetim bitti. Bugün 3 gün oluyor biteli. Kasığımda ağrı ve akintim var o yüzden bugünden yaptım testi :)merhaba bugun kacıncı gun kac gunde bır oluyorsun
Amin insallah isteyen herkeze nasip etsin insallah adetimi 1 gün gecsin öyle yapmayi düsünüyorum canim hayirlisi peki sende ne var ne yok cnmYaa ınsallah hamılesındırr Allahım ınsallah bıanoncrie sana versın bebegını. Test ıcınnnezaman yapmayı dusunuyorsun
benım karısık durum mevcut yum. olmamıs ılkkez adetm.gectı hamıleym sandım ama negatf cıktı meger kuck bı kıste donmus 8subatta da dger gelısen yum. catlamıs beklıyorum yum.ya gore 6.7 gun var adete ama artk kendımı dınlemyrm dr.la konsmak cok,ıyı geldı canm bısorunun yok beklentı ıcıne grdıkce adet olamazsn ovu. u herseyı brak akısına dedıAmin insallah isteyen herkeze nasip etsin insallah adetimi 1 gün gecsin öyle yapmayi düsünüyorum canim hayirlisi peki sende ne var ne yok cnm
kız tam olarak kacında oldun pekı. demekkı gecen ay 2gun erken oldu yum.an kendımden ornek vereyım ben de 30gunde bırım ve 16.gun yumurtlamaam oluyor ben mesela teste 2gun oncesnde baslıodum :) Ama o akıntına fln dıkkat et bence degerlendır cnku kitler yanılanılıomus malesef bazen:)30 günde bir oluyorum. Bu ay 2 gün önce oldum. 14 şubatta adetim bitti. Bugün 3 gün oluyor biteli. Kasığımda ağrı ve akintim var o yüzden bugünden yaptım testi :)
sutumCanım ben ikiz annesiyim daha zor sen şimdi hamileysen kızın 2 yaşına girecek o arada allah gücünüde sabrınida veriyor başa gelince allah dağına göre kar verir sen onu düşünme allahin izniyle
10 şubatta oldum canim. Şimdi yumurtlama olması için bu testin nasıl olması gerekir ? Silik çıkmasi ne anlama geliyor ?kız tam olarak kacında oldun pekı. demekkı gecen ay 2gun erken oldu yum.an kendımden ornek vereyım ben de 30gunde bırım ve 16.gun yumurtlamaam oluyor ben mesela teste 2gun oncesnde baslıodum :) Ama o akıntına fln dıkkat et bence degerlendır cnku kitler yanılanılıomus malesef bazen:)
Lh hormonunu tespıt eder o test ama her kadında bellı oranda vardır bu hormon yumurtlama yakın degıl ıse sılık cıkar. yumurtlama yaklastıgında koyulasmaya baslar aynı renkte olması lazım ıkisı de. o zaman pozıtıf oluyor ve 24 ıla 36 saat ıcınde yumurta catlayacagı anlamına gelıyor pozıtıfı gordugun gun ve ondan sonrakı ıkıgun ılıskıde bulunrsan sansın cok oluyor canım. sen ıkıgunde bır ılskıye dıkkat et derm:) bıde 10.gununmus daha test yapmak ıcın erken muhtemelen 15.ve 16.gun pozıtıf gorursun 2 gun sonra tekrar et derım canım:)10 şubatta oldum canim. Şimdi yumurtlama olması için bu testin nasıl olması gerekir ? Silik çıkmasi ne anlama geliyor ?
bak ornektekılere canım sonra tekrsr sılıklesıyor catlama olduktan sonraGamzelikiziniz
Banada aynisini diyorlar kafana takma herseyi akisina birak diye ama iste bide bize gelip sorsunlar hehe sen nezamandir bekliyorsun ilk mi olcak? Belirtilerin varmi canim?benım karısık durum mevcut yum. olmamıs ılkkez adetm.gectı hamıleym sandım ama negatf cıktı meger kuck bı kıste donmus 8subatta da dger gelısen yum. catlamıs beklıyorum yum.ya gore 6.7 gun var adete ama artk kendımı dınlemyrm dr.la konsmak cok,ıyı geldı canm bısorunun yok beklentı ıcıne grdıkce adet olamazsn ovu. u herseyı brak akısına dedı
aminn ya bakalım artk':)ben de de ocakta ole olmus bu test catladıgını gosteryor sanıodum ama yanılmısım dr. dedı yanls vereblıyor o catldgnı gostermez dye ocakta da cokakıntm olmadı ztn snra 8subatta benden bır akıntı geldı kasık sancısı fln dedm bn yumrtlyrm glb bı baktım pik olmuş :) sancıdan akıntıdan anladım dr. da dogruladı braktm oyuzden ovu.u artk yenıdonemde sancını akntını dınle dedı dr.da:)ay insallahh bu ay mujdeli haberi alirsinnn canimmm benim.yumrtam zor buyuyor bazende catlamiyordu
ben daha 4ay fln canım 5.ayına gırcez glb ıstedgımızn evet ilk olcak ınsallah 9aylık evlıyız daha :) korunma bırakınca ılk ay kalmıstım ama düşük oldu benm nasıp degılmısBanada aynisini diyorlar kafana takma herseyi akisina birak diye ama iste bide bize gelip sorsunlar hehe sen nezamandir bekliyorsun ilk mi olcak? Belirtilerin varmi canim?
Hayirlisi canim hic kafana takma olur allahin izniyle daha yeni evlisin bir sorununuzda yokmus belirtilerin varmiben daha 4ay fln canım 5.ayına gırcez glb ıstedgımızn evet ilk olcak ınsallah 9aylık evlıyız daha :) korunma bırakınca ılk ay kalmıstım ama düşük oldu benm nasıp degılmıs
Rabbim güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın canım, çok üzüldümTabıkı aynı sehırdeyoz ama uzagız o guzel bıde cok yuz vermedım hanı saygısızlıkta yapmadım kımseye asla umrumda dgl ıkı sene gectı zaten oglunu almısım bıde cocukyapmısım oglu mutlu eşlık gorevlerımıde yapıyorum bence oda huzurlu olması lazım aman hıcbı gelınını sevmıyo laf sokuyo hatta etrafındakılere bıle sevgılıylen telefonda bı lafını duymustm onun bası acık karı olmaz sana ondan dıye ne aglamıstm allaha sukur temızlıgımıde yaptım oglunu memnunda ettm calıstıgım haşde acta bırakmadım yemeklerımıde yaptm sımdı anne olcak allah nasıp ederse ıste ınsanlar kotu
Amin cnm hepımızıRabbim güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın canım, çok üzüldüm
ya Ben artık belirti dinlemiyorum canım Sadece bugün Adet olacağım sandım bir an geldi gitti bıde vucut ısım yksek okdr gecen aykı belırtılerımi bılsen ohoo :) hepsı psıkolojkmıs ondan takmyrm artk hatta esım dedı bugun sen buay cocuk ıstemiyorsun galba dıye:). neden kı dedım belrtın yok baksana dedı hahah:))Hayirlisi canim hic kafana takma olur allahin izniyle daha yeni evlisin bir sorununuzda yokmus belirtilerin varmi
kızz bebegı nezaman goreceksınn kacgun kaldı. buarada benm ıcıme erkek doguyor senın nasıpse o gun gelsın bak demedı deme:))Amin cnm hepımızı
Çok teşekkür ederim canım 50 tane testim var ben yapayım en iyisi hergün :) kaçırmayalım trenii :)Lh hormonunu tespıt eder o test ama her kadında bellı oranda vardır bu hormon yumurtlama yakın degıl ıse sılık cıkar. yumurtlama yaklastıgında koyulasmaya baslar aynı renkte olması lazım ıkisı de. o zaman pozıtıf oluyor ve 24 ıla 36 saat ıcınde yumurta catlayacagı anlamına gelıyor pozıtıfı gordugun gun ve ondan sonrakı ıkıgun ılıskıde bulunrsan sansın cok oluyor canım. sen ıkıgunde bır ılskıye dıkkat et derm:) bıde 10.gununmus daha test yapmak ıcın erken muhtemelen 15.ve 16.gun pozıtıf gorursun 2 gun sonra tekrar et derım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?