İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hiç gitmedim canim doktora bu ay da sonuç alamazsak gidelim dedi eşim inşallah tedaviye değil bebegimizi görmeye gideriz hepimiz amin

Ha
Haha haklisin canim takmamak en iyisi insallah bu ay güzel haberler veririz ben bu ayin 22sinde olmam lazim bakalim senin bat günün nezaman

Çok teşekkür ederim canım 50 tane testim var ben yapayım en iyisi hergün :) kaçırmayalım trenii :)
kacmaz canm duzenlı ısen bosa yapma derm cnku yarna bısey degsmz o zaten hafıf koyulasmaya baslıo pozıtıf olmadan ilk dr.um bana ıkıgundebır yapıcaksın demıstı ondan herlde:)

Ha

Haha haklisin canim takmamak en iyisi insallah bu ay güzel haberler veririz ben bu ayin 22sinde olmam lazim bakalim senin bat günün nezaman
ben batı tam bılmıyorum cunku ocakta adet olmadm lekelenmem oldu yum. catlamadıgından 8~9 subatta catladıgından tahmını tarıhım 23 falan bakalm:) ılkkez adet tarıhımı.bılmıyorum resmen kotu bıdurum

Cnm ceke ceke ıspanaklı börek cektı ıkı kosıyede ezıyet valla

Freshmommy ya dün bir ebe yakınım var onla konuştuk o da idrarda çıkması için 8 gün geçmeli dedi erkendn çıkmaz dedi ama tabi kesin sonuç kan :) başka da bir belirti yokzaten sadece kan şekerim sürekli düştüğü için sürekli yiyorum hepsi bu

Hayirlisi canim bir degisiklik olursa güzel haberler alirsak yazalim burda

katılıyorum canım herkesın rahıme yerlesme suresı farklı oluyormus mesela senın kanına hemen gecmeyebılır halıylr ıdrara da gecmez hemen. tamamen bebişin yerlesme zamanına baglı bence :) hadı ınsallah ver kanı sen de ya:)

bence deee :) hayırlı haberler ver bıze

insallah canim.kesin haberbederim sonucu gercekten insan merakk ediyor burda birbirimizi tanimiyoruz ama en yakinlarimizdan bile acimasiz yorum duyarken burda cok hassas cvp veriyor herkes birbirine.Hic birimiz doktor hemsire degiliz ama tecrube var yasanmislik var o yuzden sorup sorusturuyoruz :) sonuclarimiz guzel cikar insallah

evet cevreye soramadıgımız seylerı burda konusuyoruz elımızden geldıgıncee ne kadar guzel su guzel haberlerı de versek neguzel olur ama ıste nasıbımızde ne zaman var acaba merak konusu:)

Normal yedım dedımı yaptm felaket mıdem bulanıyo sımdıde ıns cıkarmam bebek ne ıstedını bılmıyo
o daha büyüsün canı neler neler istıcek:) benm canım da bi meyva var onu ıstedı bugun cok sabah uyanınca kociş de bakkala dıye cıktı azonce baktım sen kalk al gel nasıl yedım anlatamam. belırtı mi acaba dye dusunyrm demınden berı ahahahah ama beynıme ızın vermıcem:) o da aserdım sandı glb ay bu bıle negızel kımblr hamıle olsamyıne neler olck:)

Hanıle oldmu ogremmedn once bnmde cnm cekmstı haya yumurtlamadan bes altı gun sonra nasıl yedım ama anlatamam esım sastı kaldı sen bukdr yemezdın dıye yoruldm lekeler geldı camasırıma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…