- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Hiç gitmedim canim doktora bu ay da sonuç alamazsak gidelim dedi eşim inşallah tedaviye değil bebegimizi görmeye gideriz hepimiz aminBen pozitif görünce yumurta çatladığı anlamına geliyor sanıyordum Ama bazen yanlış gösterebiliyor Muş Benim de yanlıs gosterdı oyuzden basladıgım gb bıraktım ben ama sen yap canım hatta elınde ıse yumurta takıbı yaptır dr. baksın catlamıs mı dye. dr.a gttn mı hıc farklı yontemler ıcınGamzelikiziniz
aminn ya bakalım artk':)ben de de ocakta ole olmus bu test catladıgını gosteryor sanıodum ama yanılmısım dr. dedı yanls vereblıyor o catldgnı gostermez dye ocakta da cokakıntm olmadı ztn snra 8subatta benden bır akıntı geldı kasık sancısı fln dedm bn yumrtlyrm glb bı baktım pik olmuş :) sancıdan akıntıdan anladım dr. da dogruladı braktm oyuzden ovu.u artk yenıdonemde sancını akntını dınle dedı dr.da:)
Haha haklisin canim takmamak en iyisi insallah bu ay güzel haberler veririz ben bu ayin 22sinde olmam lazim bakalim senin bat günün nezamanya Ben artık belirti dinlemiyorum canım Sadece bugün Adet olacağım sandım bir an geldi gitti bıde vucut ısım yksek okdr gecen aykı belırtılerımi bılsen ohoo :) hepsı psıkolojkmıs ondan takmyrm artk hatta esım dedı bugun sen buay cocuk ıstemiyorsun galba dıye:). neden kı dedım belrtın yok baksana dedı hahah:))
kacmaz canm duzenlı ısen bosa yapma derm cnku yarna bısey degsmz o zaten hafıf koyulasmaya baslıo pozıtıf olmadan ilk dr.um bana ıkıgundebır yapıcaksın demıstı ondan herlde:)Çok teşekkür ederim canım 50 tane testim var ben yapayım en iyisi hergün :) kaçırmayalım trenii :)
ben batı tam bılmıyorum cunku ocakta adet olmadm lekelenmem oldu yum. catlamadıgından 8~9 subatta catladıgından tahmını tarıhım 23 falan bakalm:) ılkkez adet tarıhımı.bılmıyorum resmen kotu bıdurumHa
Haha haklisin canim takmamak en iyisi insallah bu ay güzel haberler veririz ben bu ayin 22sinde olmam lazim bakalim senin bat günün nezaman
Canım verme zaten o zaman Allah korusun ya acil falan yokmu canim hemen bi yaptirsansutum
canim sutum tuzlu olmus tadina baktim :) bide cok degisik renk almis hamile degilsemde emmez daha sut gibi degil tadi
Gel ben sana yapıyım bayılırım ıspanaklı boreyi gelişimCnm ceke ceke ıspanaklı börek cektı ıkı kosıyede ezıyet valla
Hayirlisi canim bir degisiklik olursa güzel haberler alirsak yazalim burdaben batı tam bılmıyorum cunku ocakta adet olmadm lekelenmem oldu yum. catlamadıgından 8~9 subatta catladıgından tahmını tarıhım 23 falan bakalm:) ılkkez adet tarıhımı.bılmıyorum resmen kotu bıdurum
Canım verme zaten o zaman Allah korusun ya acil falan yokmu canim hemen bi yaptirsan
katılıyorum canım herkesın rahıme yerlesme suresı farklı oluyormus mesela senın kanına hemen gecmeyebılır halıylr ıdrara da gecmez hemen. tamamen bebişin yerlesme zamanına baglı bence :) hadı ınsallah ver kanı sen de ya:)Freshmommy ya dün bir ebe yakınım var onla konuştuk o da idrarda çıkması için 8 gün geçmeli dedi erkendn çıkmaz dedi ama tabi kesin sonuç kan :) başka da bir belirti yokzaten sadece kan şekerim sürekli düştüğü için sürekli yiyorum hepsi bu
bence deee :) hayırlı haberler ver bızecanim pazartesi gidecem eger varsa kesin cikar zaten
evet canım merak edıyorum hepınızııHayirlisi canim bir degisiklik olursa güzel haberler alirsak yazalim burda
Yaptm kuzum pısıyo ay valla delı gıbı olduk cok yoruldm ama ya ısten geldımden berı mutfaktymGel ben sana yapıyım bayılırım ıspanaklı boreyi gelişim
bence deee :) hayırlı haberler ver bıze
oburrr senıı hahahhaYaptm kuzum pısıyo ay valla delı gıbı olduk cok yoruldm ama ya ısten geldımden berı mutfaktym
evet cevreye soramadıgımız seylerı burda konusuyoruz elımızden geldıgıncee ne kadar guzel su guzel haberlerı de versek neguzel olur ama ıste nasıbımızde ne zaman var acaba merak konusu:)insallah canim.kesin haberbederim sonucu gercekten insan merakk ediyor burda birbirimizi tanimiyoruz ama en yakinlarimizdan bile acimasiz yorum duyarken burda cok hassas cvp veriyor herkes birbirine.Hic birimiz doktor hemsire degiliz ama tecrube var yasanmislik var o yuzden sorup sorusturuyoruz :) sonuclarimiz guzel cikar insallah
Normal yedım dedımı yaptm felaket mıdem bulanıyo sımdıde ıns cıkarmam bebek ne ıstedını bılmıyooburrr senıı hahahha
o daha büyüsün canı neler neler istıcek:) benm canım da bi meyva var onu ıstedı bugun cok sabah uyanınca kociş de bakkala dıye cıktı azonce baktım sen kalk al gel nasıl yedım anlatamam. belırtı mi acaba dye dusunyrm demınden berı ahahahah ama beynıme ızın vermıcem:) o da aserdım sandı glb ay bu bıle negızel kımblr hamıle olsamyıne neler olck:)Normal yedım dedımı yaptm felaket mıdem bulanıyo sımdıde ıns cıkarmam bebek ne ıstedını bılmıyo
Hanıle oldmu ogremmedn once bnmde cnm cekmstı haya yumurtlamadan bes altı gun sonra nasıl yedım ama anlatamam esım sastı kaldı sen bukdr yemezdın dıye yoruldm lekeler geldı camasırıma yao daha büyüsün canı neler neler istıcek:) benm canım da bi meyva var onu ıstedı bugun cok sabah uyanınca kociş de bakkala dıye cıktı azonce baktım sen kalk al gel nasıl yedım anlatamam. belırtı mi acaba dye dusunyrm demınden berı ahahahah ama beynıme ızın vermıcem:) o da aserdım sandı glb ay bu bıle negızel kımblr hamıle olsamyıne neler olck:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?