- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
artk bunlara alısman lazım dr. normal.demstı.glb bızı de korktma kızHanıle oldmu ogremmedn once bnmde cnm cekmstı haya yumurtlamadan bes altı gun sonra nasıl yedım ama anlatamam esım sastı kaldı sen bukdr yemezdın dıye yoruldm lekeler geldı camasırıma ya
Bıraz fzla gldı anlayamadm kırmızımı kahvemı cnmartk bunlara alısman lazım dr. normal.demstı.glb bızı de korktma kız
Bugün gündüz de soğanlı bişey yemiştim bişey olmadı ama akşam yemeğinde etli pide yiyordu herkes içindeki soğanın tadı öyle bir geldi ki yiyemedim ilk defa soğana karşı bir hassasiyetim oldu içim almadı ay iyice umutlandımkatılıyorum canım herkesın rahıme yerlesme suresı farklı oluyormus mesela senın kanına hemen gecmeyebılır halıylr ıdrara da gecmez hemen. tamamen bebişin yerlesme zamanına baglı bence :) hadı ınsallah ver kanı sen de ya:)
Adet geçene kadar beklemekten başka çareniz yok doğrusu benm adet geçti ama hala evdeki yaptığım testlerde bir şey yok yumurtlamadan sonra benm de siz gibi ağrılarm oldu inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır.Kızlar benim sat 26 ocak ti ovulasyon da 10 unda oldu biz o günü ve 8 ini değerlendirdik ve o gün bugündür geçmeyen ağrıları var.belim ve sağ kasigimda üç gündür bulantı da var dün biraz temizlik yaptım belden aşağısı kitlesi resmen bugün doktora gittim alttan baktı kist yok çok temiz rahimde kalınlasma var gebeliğe hazır ama var yok bişey diyemem test içinde çok erken dedi gönderdi. Bu kadar ağrı ne peki?
ınsallah hamılesındırrr. ama evet ben de psıkolojık cok belırtı yasamıstım bulantı uyku vs bıraz rahat et kafanı bekle en ıyısı zaten gecıkme beklemek ama ınsallah hamiş cıkarsn:) ve buarada bazen yumurtlama agrısı karınboslugunda olan sıvıdan dolayı adete kadr uzayabılıyormus. ıkıayonce yasadım bnu yumrtlama agrısı gecmemstı. amaaa hanıleyken de aynı agrılarm olmstu yanı hepsı benzer seyler sınır bozucuuu buuyuzden. goguste degısım var mıInsallah hayırlısı olsun hepimiz için aslında çok tedirgindim kesin bişey var diye ama doktor çok iyi dedi esimde psikolojik o zaman diyor ama gerçekten çok fazla ağrım var onu anlayamıyorum bir turlu
canım sen yne de ck umtlanma kotuye alıs kı hamıleysen sevın.o da psıkolojk olabıluyor ben de yumrtadan kusmustum gecen hafta. cok sevmeme ragmen o da psık. olduBugün gündüz de soğanlı bişey yemiştim bişey olmadı ama akşam yemeğinde etli pide yiyordu herkes içindeki soğanın tadı öyle bir geldi ki yiyemedim ilk defa soğana karşı bir hassasiyetim oldu içim almadı ay iyice umutlandım
Ara ara sizliyor goguslerimde.birde pit pit segirme var birgün sağda birgün solda oluyor.ınsallah hamılesındırrr. ama evet ben de psıkolojık cok belırtı yasamıstım bulantı uyku vs bıraz rahat et kafanı bekle en ıyısı zaten gecıkme beklemek ama ınsallah hamiş cıkarsn:) ve buarada bazen yumurtlama agrısı karınboslugunda olan sıvıdan dolayı adete kadr uzayabılıyormus. ıkıayonce yasadım bnu yumrtlama agrısı gecmemstı. amaaa hanıleyken de aynı agrılarm olmstu yanı hepsı benzer seyler sınır bozucuuu buuyuzden. goguste degısım var mı
c
canım sen yne de ck umtlanma kotuye alıs kı hamıleysen sevın.o da psıkolojk olabıluyor ben de yumrtadan kusmustum gecen hafta. cok sevmeme ragmen o da psık. oldu
ayyy canımm sen de oyleFreshmommy iyi ki varsın ya pazartesi büyün merakımı gidercem ilk size yazarm herlde
Ben bebeğimi ilk kucagıma aldıgım da aklına gelen şey bunlara nasıl kıyıyorlar nasıl sokaga bırakıyorlar düşündükçe aklımı yitirir gibi oluyordum Allah onları bildiği gibi yapsın.evet dogrup atanlar zına ıle yapıp atanlar allahm ne kotu seyler daha biz 4aydır denıyoruz canım ılk ay beklemedgm sekılde surprız oldu ama dusukle sonuclandı yanı o bıle benım nasıl canımı yaktı bıde dusundkce delı oluyorum boyle haketmeyen ınsanalrı
Canım süt koruyor diye birşey kesinlikle yokkorku telas hepsi birbirine girdi benden once sizin bebeklerin.haberini aliriz insallah :)
Canım süt koruyor diye birşey kesinlikle yok
Kızlar ruyamda gelınlkleyım esımle evlenıyoruz alrabalar spl elıme altın bılezık takıyor 7 8 tane goruyorum sonra bıtanesı kırıldı cok ılgınc aştın bılezık kız cocugu demekmıs bılgısı olan varmı
Kızlar ne diyorsunuz bugun adet günüm sabah test yaptım cizgi cıktı ama silik resim de daha silik cıkmış aslında daha belirgin
Gecen ayda buna benzer bişey geldi başıma yoktu ama o zaman adetime 3 gün kala yapmıştımevet cok silik gorunuyor canim.hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?