Evet silik te olsa var sonuçta hayırlısı olsun insallahKızlar ne diyorsunuz bugun adet günüm sabah test yaptım cizgi cıktı ama silik resim de daha silik cıkmış aslında daha belirgin
Gecen ayda buna benzer bişey geldi başıma yoktu ama o zaman adetime 3 gün kala yapmıştım
Amin inşallahEvet silik te olsa var sonuçta hayırlısı olsun insallah
Kesinlikle öyle ama cok belirgin sen başka bir tane daha idrar testi yapsana cnm varsa elinde o nasıl cıkıcak ama okudum yazışmları iki tabe yapmıştın ikiside pozitifti galiba sen bir daha yapvallahi benim.testi gorende tamam hamilesin.diyor ama.kanda.cikmadigi icin iste bunlarada.guven kalmadi
Bızım taraftada bılezık yuzuk kız kupe erkek derler cnm ay bılmıyom kı yçcok ılgıncaa evet benimde.ruyamda bilezik takiyolardi ve kizim.oldu gercekten tesaduf mu bilemem 2 tane bilezik taktiklarini gormustum
Bıtane daha yapsana cnm var gıbı bnde emın olmak ıcın ıkı test yapmıstımKızlar ne diyorsunuz bugun adet günüm sabah test yaptım cizgi cıktı ama silik resim de daha silik cıkmış aslında daha belirgin
Bızım taraftada bılezık yuzuk kız kupe erkek derler cnm ay bılmıyom kı yçcok ılgınc
Ins allahın ıznıyle akıntım devam edıyo kanama trzo dgş yapıskan hafıf kahve akıntı cok ılgıncsaglikli sihhatli gelsinde inan hic onemi yok kucagina alinca anliyor insan
Canım arada benm de oluyo hala gecen kontrolde doktoruma sordum kanama alanı olmadıgı sürece sıkıntı olmayacagını anlık degişen hormonlardan kaynaklı akıntı renginde değişiklik olabilecegini söyledi,korkma senIns allahın ıznıyle akıntım devam edıyo kanama trzo dgş yapıskan hafıf kahve akıntı cok ılgınc
Yine sabah yaparım diye düşündüm ilk idrar ileBıtane daha yapsana cnm var gıbı bnde emın olmak ıcın ıkı test yapmıstım
Ins allahın ıznıyle akıntım devam edıyo kanama trzo dgş yapıskan hafıf kahve akıntı cok ılgınc
peki kırılması nedemek bılezık ona baktn mı canm hayır olsunKızlar ruyamda gelınlkleyım esımle evlenıyoruz alrabalar spl elıme altın bılezık takıyor 7 8 tane goruyorum sonra bıtanesı kırıldı cok ılgınc aştın bılezık kız cocugu demekmıs bılgısı olan varmı
Kanama alanım yoktu cnm hıc kackere gıttm akıntı normalmıs zaten hormonlar degısıyo allahn ıznıyle ıns saglıklı bebısler gelsınakintida hic korkma ben bulantidan hastanede yatarken 2 3 kisi bildigin adet goruyorrdu parca dusuruyolardi ve hepsi saglikla.dogum yapti bazen kesenin altinda kucuk.kanama.alanlari oluyor bu akinti o yuzdem kesenin icinde bisey olmadigi surece stres yapma tadini cikar hamd olsun hamilesin bugunlerde cabucak gececek
Bılmıyom cnm ztn annem dedı kız bebek dıye kırılması ıns kotuye yormıcampeki kırılması nedemek bılezık ona baktn mı canm hayır olsun
kız evet var yaa tekrarlasanaaGecen ayda buna benzer bişey geldi başıma yoktu ama o zaman adetime 3 gün kala yapmıştım
Aslında bu sonuca göre var ama bilemiyorum geçtğmiz aylarda bendr daha belirgin bir çizgi çıktı ama kan negatif idii ibşallah bebeğin vardırGecen ayda buna benzer bişey geldi başıma yoktu ama o zaman adetime 3 gün kala yapmıştım
Kanama alanım yoktu cnm hıc kackere gıttm akıntı normalmıs zaten hormonlar degısıyo allahn ıznıyle ıns saglıklı bebısler gelsın
12. Haftaya kadar normal sanırom hayırlıso ıns ılıskı oluyomu senın cnm dr bana ıkı aya kdr bekle dedı nolur nolmaz dıye kanama alanımda gozukmedı hıcCanım arada benm de oluyo hala gecen kontrolde doktoruma sordum kanama alanı olmadıgı sürece sıkıntı olmayacagını anlık degişen hormonlardan kaynaklı akıntı renginde değişiklik olabilecegini söyledi,korkma sen
Amin cnm ıns sen nasılsn buarada valla kocayı gonderdm temızlık yapıyo ben dınlenıyoruminsallah annesi sen bunlari dusunup stres yapma Rabbim sag salim.kucagina almayida nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?