İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gecen ayda buna benzer bişey geldi başıma yoktu ama o zaman adetime 3 gün kala yapmıştım

vallahi benim.testi gorende tamam hamilesin.diyor ama.kanda.cikmadigi icin iste bunlarada.guven kalmadi

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-16-19-51-07.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 36
sizin adet gununuz belli yumrtlama gunu belli o yuzden dogru cikabilir ben dogumdan sonra adet goremedim.daha

vallahi benim.testi gorende tamam hamilesin.diyor ama.kanda.cikmadigi icin iste bunlarada.guven kalmadi
Kesinlikle öyle ama cok belirgin sen başka bir tane daha idrar testi yapsana cnm varsa elinde o nasıl cıkıcak ama okudum yazışmları iki tabe yapmıştın ikiside pozitifti galiba sen bir daha yap

Kızlar ne diyorsunuz bugun adet günüm sabah test yaptım cizgi cıktı ama silik resim de daha silik cıkmış aslında daha belirgin
Bıtane daha yapsana cnm var gıbı bnde emın olmak ıcın ıkı test yapmıstım

Ins allahın ıznıyle akıntım devam edıyo kanama trzo dgş yapıskan hafıf kahve akıntı cok ılgınc
Canım arada benm de oluyo hala gecen kontrolde doktoruma sordum kanama alanı olmadıgı sürece sıkıntı olmayacagını anlık degişen hormonlardan kaynaklı akıntı renginde değişiklik olabilecegini söyledi,korkma sen

Ins allahın ıznıyle akıntım devam edıyo kanama trzo dgş yapıskan hafıf kahve akıntı cok ılgınc

akintida hic korkma ben bulantidan hastanede yatarken 2 3 kisi bildigin adet goruyorrdu parca dusuruyolardi ve hepsi saglikla.dogum yapti bazen kesenin altinda kucuk.kanama.alanlari oluyor bu akinti o yuzdem kesenin icinde bisey olmadigi surece stres yapma tadini cikar hamd olsun hamilesin bugunlerde cabucak gececek

peki kırılması nedemek bılezık ona baktn mı canm hayır olsun

Kanama alanım yoktu cnm hıc kackere gıttm akıntı normalmıs zaten hormonlar degısıyo allahn ıznıyle ıns saglıklı bebısler gelsın

12. Haftaya kadar normal sanırom hayırlıso ıns ılıskı oluyomu senın cnm dr bana ıkı aya kdr bekle dedı nolur nolmaz dıye kanama alanımda gozukmedı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…