Aynen gecen ay benimde adetime 3 kala yaptığım da daha belirgindi ama sonuc nagatifdiAslında bu sonuca göre var ama bilemiyorum geçtğmiz aylarda bendr daha belirgin bir çizgi çıktı ama kan negatif idii ibşallah bebeğin vardır
bebekten bagımsız dusun kırılmayı. baska anlamları vardır elbet. senın ınsallah saglıkla bebeğin gelıcek. ama ben erkek hıssedıyorum. sen ne dusunuyosun hepımızın ıstegı var sonucta en basta saglıklı olsun dıyoruz tabı o ayrı:)Bılmıyom cnm ztn annem dedı kız bebek dıye kırılması ıns kotuye yormıcam
Valla cnm hamıle oldmu ogrenmeden bıgun once ruyaöda pembe tulumlar gordm bıgun sora ruyamda bırı test yap cıft cızgo cıkcak dedı o gun yaptm hamıle oldmu ogrendm ahahha esımde erkek dıyo ben koz dıyorumbebekten bagımsız dusun kırılmayı. baska anlamları vardır elbet. senın ınsallah saglıkla beben gelıcek. ama ben erkek hıssedıyorum. sen ne dusunuyosun hepımızın ıstegı var sonucta en basta saglıklı olsun dıyoruz tabı o ayrı:)
Yarın sabah yaparım yine ne bilim ya da şimdi mi yapsamkız evet var yaa tekrarlasanaa
Annelerin hissi dogru cıkıyor genelde :)Valla cnm hamıle oldmu ogrenmeden bıgun once ruyaöda pembe tulumlar gordm bıgun sora ruyamda bırı test yap cıft cızgo cıkcak dedı o gun yaptm hamıle oldmu ogrendm ahahha esımde erkek dıyo ben koz dıyorum
Bakalım hayılrlısıyla cnm ıns saglıklı olsunlarda sende dıkkat et sımdı bat gunun. Tam yarın sanah yapAnnelerin hissi dogru cıkıyor genelde :)
sabah ilk ıdrarla yap canım adet olcak gb belırtılerın var mı.bana da ıkı test pozıtıf vermıstı 5,6 gun kala ama sonrakıler negatıftı hep. sen ılk ıdrarı bekle ya da erken test al :) yoksa onda cıkmazYarın sabah yaparım yine ne bilim ya da şimdi mi yapsam
Bugun canım bir test daha yaptımBakalım hayılrlısıyla cnm ıns saglıklı olsunlarda sende dıkkat et sımdı bat gunun. Tam yarın sanah yap
Evet hatırlıyorum senin mevzunu canım yine yaptım test daha belirgin gibi geldi bana resim attımsabah ilk ıdrarla yap canım adet olcak gb belırtılerın var mı.bana da ıkı test pozıtıf vermıstı 5,6 gun kala ama sonrakıler negatıftı hep. sen ılk ıdrarı bekle ya da erken test al :) yoksa onda cıkmaz
Canım hamilesin sen inşallah hayırlısyla yaBugun canım bir test daha yaptım
Bıraz daha aydınlık bıyerde ceksene cnm yan yana koy ıkı testı bıdeBugun canım bir test daha yaptım
yaaa pozıtıff ısteeee baktmmm:)Evet hatırlıyorum senin mevzunu canım yine yaptım test daha belirgin gibi geldi bana resim attım
Sen test yaptınmıKızlar adetimin 5 günü hala kan yok afedersiniz ama hani yumurtlamada uzun bir akıntı var ya aynı onun gibi uzatan kahverengi akıntı geldi yani hiç ped takmasam da olur kanamam yok iyice şaşırdı vücudum
testinaptın canım yapmadn mıKızlar adetimin 5 günü hala kan yok afedersiniz ama hani yumurtlamada uzun bir akıntı var ya aynı onun gibi uzatan kahverengi akıntı geldi yani hiç ped takmasam da olur kanamam yok iyice şaşırdı vücudum
Adet oldum dediğim gün kan vermiştim sonuç 0.100 çıkmıştı eve geldiğimde kahverengi lekelenme başlamıştı bende adet oldum demiştim ama 5 gün oldu kanama yok birde ağrımda yok normalde ben adet ağrısından hastanelik olan biriyimSen test yaptınmı
Bıraz daha aydınlık bıyerde ceksene cnm yan yana koy ıkı testı bıde
Evet ama gecen ayda adetten 3 gün önce yapmıştım cıkmıştı o yüzden güvenemiyorum Ama şöyle de bir şey var bu ay adetim den üç gün önce yaptım iki gün önce yaptım çıkmadı negatif de bugün adet günüm yaptım ilk kez gördüm bu çizgileriyaaa pozıtıff ısteeee baktmmm:)
Canım kanda çıkmayınca yapmadım sen gibi oldum bende baksana adet olmucam galiba yarın test alıp yaparım kanama gelmezse artık napıyımtestinaptın canım yapmadn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?