İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aslında bu sonuca göre var ama bilemiyorum geçtğmiz aylarda bendr daha belirgin bir çizgi çıktı ama kan negatif idii ibşallah bebeğin vardır
Aynen gecen ay benimde adetime 3 kala yaptığım da daha belirgindi ama sonuc nagatifdi

Bılmıyom cnm ztn annem dedı kız bebek dıye kırılması ıns kotuye yormıcam
bebekten bagımsız dusun kırılmayı. baska anlamları vardır elbet. senın ınsallah saglıkla bebeğin gelıcek. ama ben erkek hıssedıyorum. sen ne dusunuyosun hepımızın ıstegı var sonucta en basta saglıklı olsun dıyoruz tabı o ayrı:)

Valla cnm hamıle oldmu ogrenmeden bıgun once ruyaöda pembe tulumlar gordm bıgun sora ruyamda bırı test yap cıft cızgo cıkcak dedı o gun yaptm hamıle oldmu ogrendm ahahha esımde erkek dıyo ben koz dıyorum

Yarın sabah yaparım yine ne bilim ya da şimdi mi yapsam
sabah ilk ıdrarla yap canım adet olcak gb belırtılerın var mı.bana da ıkı test pozıtıf vermıstı 5,6 gun kala ama sonrakıler negatıftı hep. sen ılk ıdrarı bekle ya da erken test al :) yoksa onda cıkmaz

Evet hatırlıyorum senin mevzunu canım yine yaptım test daha belirgin gibi geldi bana resim attım

Kızlar adetimin 5 günü hala kan yok afedersiniz ama hani yumurtlamada uzun bir akıntı var ya aynı onun gibi uzatan kahverengi akıntı geldi yani hiç ped takmasam da olur kanamam yok iyice şaşırdı vücudum

Kızlar adetimin 5 günü hala kan yok afedersiniz ama hani yumurtlamada uzun bir akıntı var ya aynı onun gibi uzatan kahverengi akıntı geldi yani hiç ped takmasam da olur kanamam yok iyice şaşırdı vücudum
Sen test yaptınmı

testinaptın canım yapmadn mı

Sen test yaptınmı
Adet oldum dediğim gün kan vermiştim sonuç 0.100 çıkmıştı eve geldiğimde kahverengi lekelenme başlamıştı bende adet oldum demiştim ama 5 gün oldu kanama yok birde ağrımda yok normalde ben adet ağrısından hastanelik olan biriyim

yaaa pozıtıff ısteeee baktmmm:)
Evet ama gecen ayda adetten 3 gün önce yapmıştım cıkmıştı o yüzden güvenemiyorum Ama şöyle de bir şey var bu ay adetim den üç gün önce yaptım iki gün önce yaptım çıkmadı negatif de bugün adet günüm yaptım ilk kez gördüm bu çizgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…