İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

benım yasadgm da boyleydı canm meger yumurtam.catlamamıs kıste donmus ondan leke olmus. bu arada tam adetın 7.gunu dıger gelısen yumurtam catladı. dıkkat et o akıntı yum akntısı muhtemelen. tam da bana oldu dıger arklar bılır dr. da ultrasonda evet o yum catlamıs dedı dıgerı vakıt kaybetme degerlendırrr

Sen kan testını tekrarla gene cokmazsa tarlusal falan verır sanırom dr cnm

Canım akıntı varken kahverengi hemde nasıl değerlendireyim bilemiyorum bekliyimm ben zatenn bu ay hamile olmazsam ara verecektim ara vericem en iyisi çünkü

Canım akıntı varken kahverengi hemde nasıl değerlendireyim bilemiyorum bekliyimm ben zatenn bu ay hamile olmazsam ara verecektim ara vericem en iyisi çünkü
ben normal akntı sandm canım bnm ıkı gun lekelenme oldu 3.gun kesıldı ıste 3gun sonra da akntı basladı 7.gunde tamda yumurta akının kıvamndaydı bıbaktım pik olmus. sen yne de yap bı bak nrmal akıntı gelrse

Attım ben testlerin hepsii canım ya iyice psikolojim bozuluyor diye
ıyı yapmıssın benm dr. da onlarıyapman hata zaten duzenlısın gerek yok bazen de o kıtler yanılıyor dedı buay hamıle degılsem bdha yapmıcam vucudunu dınle akntına bak bukadr basıt dedı. onları yaptgm ıcn psık. adet olmadm kıste donmus kesnlkle yapma sen de. ben de yapmıcam strese gren yapmasn grmeyen yapsıntabı:)

Yarın yaptırıcam saglık ocagına gidip bakalım hayırlısı Allahtan
canım uzulme cıkmazsa kotuye alıstır daha önce de yanlıs sonuc verdı dedıgın ıcın Inşallah hamılesındır dyormm

Aynenn en güzeli akışına bırakmam onlar bana iyi gelmedi attım gittii inşallah ben 3 ay inzibaya çekilcem sizden güzel haber bekliyorum bebişe ara veriyorum ben artık

Aynenn en güzeli akışına bırakmam onlar bana iyi gelmedi attım gittii inşallah ben 3 ay inzibaya çekilcem sizden güzel haber bekliyorum bebişe ara veriyorum ben artık
oyle demee belkı bu sure zarfnda gelıcek ben de ara verıcem dıyordum ama uygulayamadım :) sadece kafana takma kan ver bıkez daha sen yıne de canım

12. Haftaya kadar normal sanırom hayırlıso ıns ılıskı oluyomu senın cnm dr bana ıkı aya kdr bekle dedı nolur nolmaz dıye kanama alanımda gozukmedı hıc
Benim yasagım yok kuzum ama bekliyorum bende nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…