- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
benım yasadgm da boyleydı canm meger yumurtam.catlamamıs kıste donmus ondan leke olmus. bu arada tam adetın 7.gunu dıger gelısen yumurtam catladı. dıkkat et o akıntı yum akntısı muhtemelen. tam da bana oldu dıger arklar bılır dr. da ultrasonda evet o yum catlamıs dedı dıgerı vakıt kaybetme degerlendırrrAdet oldum dediğim gün kan vermiştim sonuç 0.100 çıkmıştı eve geldiğimde kahverengi lekelenme başlamıştı bende adet oldum demiştim ama 5 gün oldu kanama yok birde ağrımda yok normalde ben adet ağrısından hastanelik olan biriyim
Sen kan testını tekrarla gene cokmazsa tarlusal falan verır sanırom dr cnmAdet oldum dediğim gün kan vermiştim sonuç 0.100 çıkmıştı eve geldiğimde kahverengi lekelenme başlamıştı bende adet oldum demiştim ama 5 gün oldu kanama yok birde ağrımda yok normalde ben adet ağrısından hastanelik olan biriyim
ovu. testn varsa yap hemennCanım kanda çıkmayınca yapmadım sen gibi oldum bende baksana adet olmucam galiba yarın test alıp yaparım kanama gelmezse artık napıyım
Canım akıntı varken kahverengi hemde nasıl değerlendireyim bilemiyorum bekliyimm ben zatenn bu ay hamile olmazsam ara verecektim ara vericem en iyisi çünkübenım yasadgm da boyleydı canm meger yumurtam.catlamamıs kıste donmus ondan leke olmus. bu arada tam adetın 7.gunu dıger gelısen yumurtam catladı. dıkkat et o akıntı yum akntısı muhtemelen. tam da bana oldu dıger arklar bılır dr. da ultrasonda evet o yum catlamıs dedı dıgerı vakıt kaybetme degerlendırrr
Yarın gideyim doktora bakalım ne dicek olmadı öyle yapayım belki sökülmem için bişey verirSen kan testını tekrarla gene cokmazsa tarlusal falan verır sanırom dr cnm
Attım ben testlerin hepsii canım ya iyice psikolojim bozuluyor diyeovu. testn varsa yap hemenn
ben normal akntı sandm canım bnm ıkı gun lekelenme oldu 3.gun kesıldı ıste 3gun sonra da akntı basladı 7.gunde tamda yumurta akının kıvamndaydı bıbaktım pik olmus. sen yne de yap bı bak nrmal akıntı gelrseCanım akıntı varken kahverengi hemde nasıl değerlendireyim bilemiyorum bekliyimm ben zatenn bu ay hamile olmazsam ara verecektim ara vericem en iyisi çünkü
ıyı yapmıssın benm dr. da onlarıyapman hata zaten duzenlısın gerek yok bazen de o kıtler yanılıyor dedı buay hamıle degılsem bdha yapmıcam vucudunu dınle akntına bak bukadr basıt dedı. onları yaptgm ıcn psık. adet olmadm kıste donmus kesnlkle yapma sen de. ben de yapmıcam strese gren yapmasn grmeyen yapsıntabı:)Attım ben testlerin hepsii canım ya iyice psikolojim bozuluyor diye
Yarın yaptırıcam saglık ocagına gidip bakalım hayırlısı AllahtanEvet cnm hamılesın kann ver de ıcın rahatlasın bıtane daha hamıs gelıyoooo
canım uzulme cıkmazsa kotuye alıstır daha önce de yanlıs sonuc verdı dedıgın ıcın Inşallah hamılesındır dyormmYarın yaptırıcam saglık ocagına gidip bakalım hayırlısı Allahtan
Aynen cnm hayırlısı bakalım:)canım uzulme cıkmazsa kotuye alıstır daha önce de yanlıs sonuc verdı dedıgın ıcın Inşallah hamılesındır dyormm
Aynenn en güzeli akışına bırakmam onlar bana iyi gelmedi attım gittii inşallah ben 3 ay inzibaya çekilcem sizden güzel haber bekliyorum bebişe ara veriyorum ben artıkıyı yapmıssın benm dr. da onlarıyapman hata zaten duzenlısın gerek yok bazen de o kıtler yanılıyor dedı buay hamıle degılsem bdha yapmıcam vucudunu dınle akntına bak bukadr basıt dedı. onları yaptgm ıcn psık. adet olmadm kıste donmus kesnlkle yapma sen de. ben de yapmıcam strese gren yapmasn grmeyen yapsıntabı:)
Canım bu silik çıktıysa 4 saat ısrarını tut gene yap daha belirgin çıkar varsaYarın sabah yaparım yine ne bilim ya da şimdi mi yapsam
oyle demee belkı bu sure zarfnda gelıcek ben de ara verıcem dıyordum ama uygulayamadım :) sadece kafana takma kan ver bıkez daha sen yıne de canımAynenn en güzeli akışına bırakmam onlar bana iyi gelmedi attım gittii inşallah ben 3 ay inzibaya çekilcem sizden güzel haber bekliyorum bebişe ara veriyorum ben artık
Tamam canım akşamüstü yine yaparım haber veririmCanım bu silik çıktıysa 4 saat ısrarını tut gene yap daha belirgin çıkar varsa
Benim yasagım yok kuzum ama bekliyorum bende nolur nolmaz diye12. Haftaya kadar normal sanırom hayırlıso ıns ılıskı oluyomu senın cnm dr bana ıkı aya kdr bekle dedı nolur nolmaz dıye kanama alanımda gozukmedı hıc
Bende gördüm canm hayırlı oslun:)Bugun canım bir test daha yaptım
Bakalım canım inşallah:)Bende gördüm canm hayırlı oslun:)
Haklısınn cnm bende beklıyorum yapcak bısı yok ama bazen hormonlar tavan yapıyo cok acayıp oluyorum sonra sonuyolar ahajajajBenim yasagım yok kuzum ama bekliyorum bende nolur nolmaz diye
Test yaptinmi canım merak ettimTamam canım akşamüstü yine yaparım haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?