İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

sizler ne kadar guzel.insanlarsiniz ya herkes birbirine sabirla cevap veriyor kirmamak icin yanlis bisey soylememek icin guzel seciyosunuz kelimelerinizi kimse burdan hamilesin degilsin diyemez anlamayamaz ama oyle guzel yonlendiriyosunizki :) Allah hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

ben de senınle aynı fıkırdeyım canımm ben de cok sevıyorum hepınızı gormedenn duymadan kendı adıma tesekkur ederım. ben de:)

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bilenler hatırlar 8 ve ya 9ubat'ta catladı ya benim yumurta benim bu bı ıkı gune adet olma ihtimalim var mı ki sizce. tam tarıhımı buay bılmedıgımden acabadaym çatlama hesabına göre daha 6 gün var ama dünden beri adet ağrıları gelip gidiyor yaa

sanki herkes birbirini.taniyormus gibi ilgiyle dinliyor ve dua ediyoruz birbirimize Allah herkesin.gonlune gore versin
evet bence de cok guzel. Ben başka bir siteye üye olmuştum Burası gibi büyük bir yer değil 200 kişi falan var ve ben Fırsat buldukça oradaki bayanlarla da konuşuyordum ama oranın ilk üyeleri bana sataştılar cunkı ovu testı yapan kızlar falan bana soruyrdu hep ben de onalra en cok takıp edılen kısı olmsum meger tabı konustugum bayanlar benı savundu falan elbırlklerı ıle yonetıcıye msj atıp benı engellemısler gırmemı. okdar uzulmustum kı. ve bana madem bukadr bılıosun kendın neden hamıle kalamıosun demıstı bıtanesı ben de dılerm cocuguna bısy olmas yazık fln fedm cıkmstm sonra ztn engellemeden once onlar. ama gecen baktm herkese acık yorumlar cnku o sıtede bunları yapanlardan bırı düşük yapmis dıgerı nedenı bılmeyen seklde sancıları olmus düşürcekms nerdeyse cocugu ılahı adalet dedım yanı . uzucu ama bu sosyal medya bıle gercek bıdunyaymıs dedm

herkes seviyesince konusuyor iste takilma sen onlara bazen sen hic bisey yapmazsin Allah gorur duyar ve kendi yapar yapacagini . merhametsiz bi kalbe sahipsen annede olmayacaksin anne olmak cok buyuk sorumluluk kendileri bilr engellesinler.sen buraya yazarsin bizde elimizden geldikce yardimci olmaya calisiriz

evet canım sonra burya uye oldum ve orsan arklar geldı buldu benı düşün. heosı cıkms sonra sagolsnşar. burası daha kalıtelı ayrıcaa sen de cok sagol canm

evet canım sonra burya uye oldum ve orsan arklar geldı buldu benı düşün. heosı cıkms sonra sagolsnşar. burası daha kalıtelı ayrıcaa sen de cok sagol canm
Burdako samımıyet cok farklı sankı bıtın ıyı ınsanlr toplnmıs kozlar arasında cok gazla kıskanclık var maalesef

Aminn canım hepimize inşallah,burda kimse birbirni tanımıyor ama cok büyük ortak noktalarımız var,ve cogumuz kimseye anlatamadıgını burda paylaşıp rahatlıyoruz,iyi ki varız cidden:)

ustte bı msj daha yazmıstım catlama ıle ılgılı

Can
m normalde yum dan 14 gün sonra adet olman lazm tabi sen inşallah olmazsın,bu kadınların hepsinde aynı olan tek sey,degisen yum zamanı oldugu icin döndü degisyor,bu adet sancılar umarım gebeliktir:)

Can

m normalde yum dan 14 gün sonra adet olman lazm tabi sen inşallah olmazsın,bu kadınların hepsinde aynı olan tek sey,degisen yum zamanı oldugu icin döndü degisyor,bu adet sancılar umarım gebeliktir:)
eveet dr. da dedı canm senin gb. ortalama 14gun sonrası adetın olur dıye. henuz yenı catlamıs dedı sıvıdan anladı galiba. işte bılıyorsunuz 8subatta cokk akıntım gelmıstı pik de gormustum bıde sancılar baslamıstı 9subatta da surdu sancılar ve akıntı. hesap yaptıgımda 22-23u falan olmam gerekıyor:) bence 8subatta catladı ıste bakalım ilkkez bukdr sıddetlı adet olcam gbym dedım acaba olabılr mı. adet olsam da uzulmıcem behayırlısı ne yapayım en azından gunumu bılıcem tekrardan ıyı tarafına bakarım ben de :))

Burdako samımıyet cok farklı sankı bıtın ıyı ınsanlr toplnmıs kozlar arasında cok gazla kıskanclık var maalesef
Evet canım sen de oylesın bu yorgun halınızle bize destek oluyorsunuz Allah razı olsun. evet kıskanc ınsan dolu sosyal medyaya bıle tasımıslar bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…