İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canım sen de oylesın bu yorgun halınızle bize destek oluyorsunuz Allah razı olsun. evet kıskanc ınsan dolu sosyal medyaya bıle tasımıslar bunu
Aslında foto koymamak lazm cnm aman ya fesat dolu bosver ama ınan buraya gırınce cok sey ogrendm yumurtlama test belırtı herseyo bırda ogrenp hamıle kaldm

Ama bazen hormanlardan bnm bıle gozum donuyo sonra korkuyorum ahahahahahh
evettt vallahı ınanrm.bn de ole olmustum cnku hatta ben de o en onemlı belrtılerdendı ogrenınce de esım bısey olur dıkkat edelm.bekleyelm dedıgınde trıbe bıle gırıodum

Aynen öyle düsün canım inşallah olmazsın ama olursanda yeni bir başlangıc demek bise kalmamış 4-5 güncük sadece hadi hayırlısı:)

evettt vallahı ınanrm.bn de ole olmustum cnku hatta ben de o en onemlı belrtılerdendı ogrenınce de esım bısey olur dıkkat edelm.bekleyelm dedıgınde trıbe bıle gırıodum
Sorma ahahahha valla onsan bı acayıp oluyo sonra gecıyp allahtan yoksambılöıyorum

Canım 5-6 gün filan vardır adetine diye düşünüyorum hadi inşallah ağrılar bebiş habercisidir
maşallahh baya belirgin canım inşallah kanda da çıkar kesinleşir :)

Kızlar çok fazla takip edemiyorum ara ara girip bakıyorum ama çok fazla online olamıyorum, ben gecen hafta detaylı tarama yaptırmıştım ve plesantamla ilgili problem çıktı o yüzden biraz riskli bir durum içerisindeyim yarın kendi doktoruma detaylı sonuçlarımı göstericem inşallah güzel şeyler söyler dualarınızı bekliyorum, benim dualarım da her zaman sizlerle

Ay canım insallah herşey yolundadır dualarım seninle bebeyunizamaninda sağlıkla kucağına alırsın insallah

Canım benm üzülme hiç canını da sıkma inşallah güzel olur her şey bir sıkıntı olşmaz dualarm seninle

Benimde adetime 4 gün kaldi ara ara adet sancisi gelip gidiyor ve gögüslerim acayip hassaslasti bu ay tek fark yumurtlama zamaninda 1 kac gün asiri adet sancisi gibi sanci cekmem oldu hepimizin hakkinda hayirlisi

Canım 5-6 gün filan vardır adetine diye düşünüyorum hadi inşallah ağrılar bebiş habercisidir
maşallahh baya belirgin canım inşallah kanda da çıkar kesinleşir :)
teşekkür ederımm canım evet takvıme kayıt ettım 6gun var yazıyor bakalım belki öyledır hamılelık gecırdigımde de boyle olmustum aslında boyle sıddetlıydı. Ama artık belırtı olarak bakmak ıstemedıgımden acaba dedım erken adet olur muyum tarıhı kestıremedıgımden :) ve ınan baska hıcısey hıssetmıyorum demekkı gercekten kafama takmayı bırakmısım bı sızle yazısırken gelıyor aklıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…