- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
katılıyorum canım ikinize deKorkuyo zarar verır dıye ama onlarn durumuda kotu sabretcekler cok ıstedıler baba olmayı
Aslında foto koymamak lazm cnm aman ya fesat dolu bosver ama ınan buraya gırınce cok sey ogrendm yumurtlama test belırtı herseyo bırda ogrenp hamıle kaldmEvet canım sen de oylesın bu yorgun halınızle bize destek oluyorsunuz Allah razı olsun. evet kıskanc ınsan dolu sosyal medyaya bıle tasımıslar bunu
Ama bazen hormanlardan bnm bıle gozum donuyo sonra korkuyorum ahahahahahhkatılıyorum canım ikinize dezbt2121 :)
evettt vallahı ınanrm.bn de ole olmustum cnku hatta ben de o en onemlı belrtılerdendı ogrenınce de esım bısey olur dıkkat edelm.bekleyelm dedıgınde trıbe bıle gırıodumAma bazen hormanlardan bnm bıle gozum donuyo sonra korkuyorum ahahahahahh
Aynen öyle düsün canım inşallah olmazsın ama olursanda yeni bir başlangıc demek bise kalmamış 4-5 güncük sadece hadi hayırlısı:)eveet dr. da dedı canm senin gb. ortalama 14gun sonrası adetın olur dıye. henuz yenı catlamıs dedı sıvıdan anladı galiba. işte bılıyorsunuz 8subatta cokk akıntım gelmıstı pik de gormustum bıde sancılar baslamıstı 9subatta da surdu sancılar ve akıntı. hesap yaptıgımda 22-23u falan olmam gerekıyor:) bence 8subatta catladı ıste bakalım ilkkez bukdr sıddetlı adet olcam gbym dedım acaba olabılr mı. adet olsam da uzulmıcem behayırlısı ne yapayım en azından gunumu bılıcem tekrardan ıyı tarafına bakarım ben de :))
Sorma ahahahha valla onsan bı acayıp oluyo sonra gecıyp allahtan yoksambılöıyorumevettt vallahı ınanrm.bn de ole olmustum cnku hatta ben de o en onemlı belrtılerdendı ogrenınce de esım bısey olur dıkkat edelm.bekleyelm dedıgınde trıbe bıle gırıodum
Aynen canım sabah erkenden sağlık ocağına gideceğim ne oldu .aaa hepsı de yanlıs çıkacak değil yaaa. barız pozıtıf hepsuu Gözünaydın canım ya cok mutlu oldum sabah olsun bıanonce kan verr
Canım bu dahada belirgin yarın kan ver ama sağlık ocağında bir gün sonra aliyosun diye biliyorum sizin ordaki de öyleyse başka yerde ver ya3.testim
Ayy bend eöyleyim canm ya sürekli uyku modundayım:))Kızlar tel elimde yazarken uyuya kalmışım haha
Aynı gün veriyorlar canımCanım bu dahada belirgin yarın kan ver ama sağlık ocağında bir gün sonra aliyosun diye biliyorum sizin ordaki de öyleyse başka yerde ver ya
Canım 5-6 gün filan vardır adetine diye düşünüyorum hadi inşallah ağrılar bebiş habercisidirKızlar yardımınıza ihtiyacım var bilenler hatırlar 8 ve ya 9ubat'ta catladı ya benim yumurta benim bu bı ıkı gune adet olma ihtimalim var mı ki sizce. tam tarıhımı buay bılmedıgımden acabadaym çatlama hesabına göre daha 6 gün var ama dünden beri adet ağrıları gelip gidiyor yaa
maşallahh baya belirgin canım inşallah kanda da çıkar kesinleşir :)3.testim
Ayyy iyi bari yarın ogrenicez o zaman hadi hayırlısı bende konturole gidicem bakalım kalp atışlarını duyucaz insallahAynı gün veriyorlar canım
Ay canım insallah herşey yolundadır dualarım seninle bebeyunizamaninda sağlıkla kucağına alırsın insallahKızlar çok fazla takip edemiyorum ara ara girip bakıyorum ama çok fazla online olamıyorum, ben gecen hafta detaylı tarama yaptırmıştım ve plesantamla ilgili problem çıktı o yüzden biraz riskli bir durum içerisindeyim yarın kendi doktoruma detaylı sonuçlarımı göstericem inşallah güzel şeyler söyler dualarınızı bekliyorum, benim dualarım da her zaman sizlerle
İnşallah canım bakalım:))Canım 5-6 gün filan vardır adetine diye düşünüyorum hadi inşallah ağrılar bebiş habercisidir
maşallahh baya belirgin canım inşallah kanda da çıkar kesinleşir :)
Canım benm üzülme hiç canını da sıkma inşallah güzel olur her şey bir sıkıntı olşmaz dualarm seninleKızlar çok fazla takip edemiyorum ara ara girip bakıyorum ama çok fazla online olamıyorum, ben gecen hafta detaylı tarama yaptırmıştım ve plesantamla ilgili problem çıktı o yüzden biraz riskli bir durum içerisindeyim yarın kendi doktoruma detaylı sonuçlarımı göstericem inşallah güzel şeyler söyler dualarınızı bekliyorum, benim dualarım da her zaman sizlerle
teşekkür ederımm canım evet takvıme kayıt ettım 6gun var yazıyor bakalım belki öyledır hamılelık gecırdigımde de boyle olmustum aslında boyle sıddetlıydı. Ama artık belırtı olarak bakmak ıstemedıgımden acaba dedım erken adet olur muyum tarıhı kestıremedıgımden :) ve ınan baska hıcısey hıssetmıyorum demekkı gercekten kafama takmayı bırakmısım bı sızle yazısırken gelıyor aklıma :)Canım 5-6 gün filan vardır adetine diye düşünüyorum hadi inşallah ağrılar bebiş habercisidir
maşallahh baya belirgin canım inşallah kanda da çıkar kesinleşir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?