- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
adet gecıkmesknden sonra olma ıhtımalı dusukmus yerlesme kanaması öyle duydum gecen ben de yenı ıgrendım bunu bekle bakalım sokulcek mısn canım. testın var mımi-nick Freshmommy ve diğer arkdaşlar bat geçti biluorsunuz bugün çok az miktarda pembemsi akıntı oldu peçetteye silncede de çok az akıntyla karışık gibi pembelik vardı sizce bu yerleşme kanaması olablir mi
senın sordugun seyı ben de yaşıyorum dunden berı canım aynı adet olcakmış gb gelıyoor gıdıyor halbukıbaska belrtı de hıssetmıyorum bı atesım yuksek cok catladgndan berı okdr:)Benimde adetime 4 gün kaldi ara ara adet sancisi gelip gidiyor ve gögüslerim acayip hassaslasti bu ay tek fark yumurtlama zamaninda 1 kac gün asiri adet sancisi gibi sanci cekmem oldu hepimizin hakkinda hayirlisi
Kızlar çok fazla takip edemiyorum ara ara girip bakıyorum ama çok fazla online olamıyorum, ben gecen hafta detaylı tarama yaptırmıştım ve plesantamla ilgili problem çıktı o yüzden biraz riskli bir durum içerisindeyim yarın kendi doktoruma detaylı sonuçlarımı göstericem inşallah güzel şeyler söyler dualarınızı bekliyorum, benim dualarım da her zaman sizlerle
yerleşme kanaması genelde bat gelmeden yaşanıyor canım ama eğer geç yumurtladıysan ve geç döllendiyse yine bi ihtimal yerleşme olabilir test yapmış mıydın?mi-nick Freshmommy ve diğer arkdaşlar bat geçti biluorsunuz bugün çok az miktarda pembemsi akıntı oldu peçetteye silncede de çok az akıntyla karışık gibi pembelik vardı sizce bu yerleşme kanaması olablir mi
Ay canım insallah herşey yolundadır dualarım seninle bebeyunizamaninda sağlıkla kucağına alırsın insallah
Allah razı olsun canlarım sağolun inşallah atlatırım bu günleri Allah kimseyi sıkıntıya düşürmesin kimseyi evladıyla sınamasınCanım benm üzülme hiç canını da sıkma inşallah güzel olur her şey bir sıkıntı olşmaz dualarm seninle
inşallah bebişin tutunmuştur canım hayırlısı sağlıklısı olsunBenimde adetime 4 gün kaldi ara ara adet sancisi gelip gidiyor ve gögüslerim acayip hassaslasti bu ay tek fark yumurtlama zamaninda 1 kac gün asiri adet sancisi gibi sanci cekmem oldu hepimizin hakkinda hayirlisi
Takma canım bu ay olmazsa öbür ay olur Allah sağlık sıhhat versin en hayırlı en güzel vakitte gelicek inşallah bebişin :)teşekkür ederımm canım evet takvıme kayıt ettım 6gun var yazıyor bakalım belki öyledır hamılelık gecırdigımde de boyle olmustum aslında boyle sıddetlıydı. Ama artık belırtı olarak bakmak ıstemedıgımden acaba dedım erken adet olur muyum tarıhı kestıremedıgımden :) ve ınan baska hıcısey hıssetmıyorum demekkı gercekten kafama takmayı bırakmısım bı sızle yazısırken gelıyor aklıma :)
Allah razı olsun kuzum inşallah Rabbim bebeğime kavuşmayı nasip eder, Allah kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın rabbim kimseyi darda koymasınAllahım yardımcın olsun canım. Moralını yüksek tut olur mu. bebeğin inşallah hep senınle olucak güzel dusunelım dualarm senınlee
Amin canımm evet hep dualarım şöyle ki benden daha uzun zamandır ısteyenlerın daha evvel olsun.ben daha yolun basındaym yıllardır bu ıstekle yaşayanlar var. bebeğini de sana bağışlasın Allahım amiinn:)Takma canım bu ay olmazsa öbür ay olur Allah sağlık sıhhat versin en hayırlı en güzel vakitte gelicek inşallah bebişin :)
Aminn inşallah canım, Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatleAmin canımm evet hep dualarım şöyle ki benden daha uzun zamandır ısteyenlerın daha evvel olsun.ben daha yolun basındaym yıllardır bu ıstekle yaşayanlar var. bebeğini de sana bağışlasın Allahım amiinn:)
o acı cokkotu Allahım kimseye yasatmasın düşüncesnı bıle etme tamam mı kotu dusunme sakın ıyı olucakk bunu tekrarla hepAllah razı olsun kuzum inşallah Rabbim bebeğime kavuşmayı nasip eder, Allah kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın rabbim kimseyi darda koymasın
İnşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum bakalımo acı cokkotu Allahım kimseye yasatmasın düşüncesnı bıle etme tamam mı kotu dusunme sakın ıyı olucakk bunu tekrarla hep
Canım kötü düşünme inşallah güzel olucak Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :))Takma canım bu ay olmazsa öbür ay olur Allah sağlık sıhhat versin en hayırlı en güzel vakitte gelicek inşallah bebişin :)
Canımm iyi düşün iyi olsun,inşallah iyi haberler alacaksın,Allahım yardımcınız olsun..Kızlar çok fazla takip edemiyorum ara ara girip bakıyorum ama çok fazla online olamıyorum, ben gecen hafta detaylı tarama yaptırmıştım ve plesantamla ilgili problem çıktı o yüzden biraz riskli bir durum içerisindeyim yarın kendi doktoruma detaylı sonuçlarımı göstericem inşallah güzel şeyler söyler dualarınızı bekliyorum, benim dualarım da her zaman sizlerle
Amin insallah canim bu adet sancilarida bos sancilardir insallahyerleşme kanaması genelde bat gelmeden yaşanıyor canım ama eğer geç yumurtladıysan ve geç döllendiyse yine bi ihtimal yerleşme olabilir test yapmış mıydın?
Allah razı olsun canlarım sağolun inşallah atlatırım bu günleri Allah kimseyi sıkıntıya düşürmesin kimseyi evladıyla sınamasın
inşallah bebişin tutunmuştur canım hayırlısı sağlıklısı olsun
amin inşallah canım sağolasınCanım kötü düşünme inşallah güzel olucak Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :))
Aminn inşallah canım, Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinCanımm iyi düşün iyi olsun,inşallah iyi haberler alacaksın,Allahım yardımcınız olsun..
Bende öyle canim baska belirtilerim yok ki olsada anlamam cünkü ben adet olacagim zaman kasik agrisi bel agrisi migde bulantisi affedersin isal gibi seyleri yasiyorum her ay yani cok zor hamile olsamda anlamamsenın sordugun seyı ben de yaşıyorum dunden berı canım aynı adet olcakmış gb gelıyoor gıdıyor halbukıbaska belrtı de hıssetmıyorum bı atesım yuksek cok catladgndan berı okdr:)
Canım sen saglık ocagın da test yaptıgın da sonucu nasıl öğrendin?evettt vallahı ınanrm.bn de ole olmustum cnku hatta ben de o en onemlı belrtılerdendı ogrenınce de esım bısey olur dıkkat edelm.bekleyelm dedıgınde trıbe bıle gırıodum
saglıkocaklarının sıtesı ayrı oluyor canım normalde onlar sonucu ertesi gün veriyorlar. ben gündüz 17.00de baktım sıstemden barkod numaram ıle sen de ara ara bakarsın belkı sızın sehırde daha erken gırıyorlardır sısteme sonucuı canım. Halk sağlığı laboratuvarı sitesinden bakıyorsun. hangi şehirdeysen onu başına yazarsın :)Canım sen saglık ocagın da test yaptıgın da sonucu nasıl öğrendin?
İstanbul kesin ertesi güne kalırım cok kalabalık oluyor saglık ocagı barkoddan kontrol ederim dediğin gibi ama babam gecen birşey icin yaptırdı o gün verdiler sonucu neyse bakalım:)saglıkocaklarının sıtesı ayrı oluyor canım normalde onlar sonucu ertesi gün veriyorlar. ben gündüz 17.00de baktım sıstemden barkod numaram ıle sen de ara ara bakarsın belkı sızın sehırde daha erken gırıyorlardır sısteme sonucuı canım. Halk sağlığı laboratuvarı sitesinden bakıyorsun. hangi şehirdeysen onu başına yazarsın :)
stanbullu musun cnm bende ordan gelın geldımİstanbul kesin ertesi güne kalırım cok kalabalık oluyor saglık ocagı barkoddan kontrol ederim dediğin gibi ama babam gecen birşey icin yaptırdı o gün verdiler sonucu neyse bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?