İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

adet gecıkmesknden sonra olma ıhtımalı dusukmus yerlesme kanaması öyle duydum gecen ben de yenı ıgrendım bunu bekle bakalım sokulcek mısn canım. testın var mı

Benimde adetime 4 gün kaldi ara ara adet sancisi gelip gidiyor ve gögüslerim acayip hassaslasti bu ay tek fark yumurtlama zamaninda 1 kac gün asiri adet sancisi gibi sanci cekmem oldu hepimizin hakkinda hayirlisi
senın sordugun seyı ben de yaşıyorum dunden berı canım aynı adet olcakmış gb gelıyoor gıdıyor halbukıbaska belrtı de hıssetmıyorum bı atesım yuksek cok catladgndan berı okdr:)

Allahım yardımcın olsun canım. Moralını yüksek tut olur mu. bebeğin inşallah hep senınle olucak güzel dusunelım dualarm senınlee

yerleşme kanaması genelde bat gelmeden yaşanıyor canım ama eğer geç yumurtladıysan ve geç döllendiyse yine bi ihtimal yerleşme olabilir test yapmış mıydın?

Ay canım insallah herşey yolundadır dualarım seninle bebeyunizamaninda sağlıkla kucağına alırsın insallah

Canım benm üzülme hiç canını da sıkma inşallah güzel olur her şey bir sıkıntı olşmaz dualarm seninle
Allah razı olsun canlarım sağolun inşallah atlatırım bu günleri Allah kimseyi sıkıntıya düşürmesin kimseyi evladıyla sınamasın

Benimde adetime 4 gün kaldi ara ara adet sancisi gelip gidiyor ve gögüslerim acayip hassaslasti bu ay tek fark yumurtlama zamaninda 1 kac gün asiri adet sancisi gibi sanci cekmem oldu hepimizin hakkinda hayirlisi
inşallah bebişin tutunmuştur canım hayırlısı sağlıklısı olsun

Takma canım bu ay olmazsa öbür ay olur Allah sağlık sıhhat versin en hayırlı en güzel vakitte gelicek inşallah bebişin :)

Allahım yardımcın olsun canım. Moralını yüksek tut olur mu. bebeğin inşallah hep senınle olucak güzel dusunelım dualarm senınlee
Allah razı olsun kuzum inşallah Rabbim bebeğime kavuşmayı nasip eder, Allah kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın rabbim kimseyi darda koymasın

Takma canım bu ay olmazsa öbür ay olur Allah sağlık sıhhat versin en hayırlı en güzel vakitte gelicek inşallah bebişin :)
Amin canımm evet hep dualarım şöyle ki benden daha uzun zamandır ısteyenlerın daha evvel olsun.ben daha yolun basındaym yıllardır bu ıstekle yaşayanlar var. bebeğini de sana bağışlasın Allahım amiinn:)

Aminn inşallah canım, Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle

Allah razı olsun kuzum inşallah Rabbim bebeğime kavuşmayı nasip eder, Allah kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın rabbim kimseyi darda koymasın
o acı cokkotu Allahım kimseye yasatmasın düşüncesnı bıle etme tamam mı kotu dusunme sakın ıyı olucakk bunu tekrarla hep

Canımm iyi düşün iyi olsun,inşallah iyi haberler alacaksın,Allahım yardımcınız olsun..

Amin insallah canim bu adet sancilarida bos sancilardir insallah

senın sordugun seyı ben de yaşıyorum dunden berı canım aynı adet olcakmış gb gelıyoor gıdıyor halbukıbaska belrtı de hıssetmıyorum bı atesım yuksek cok catladgndan berı okdr:)
Bende öyle canim baska belirtilerim yok ki olsada anlamam cünkü ben adet olacagim zaman kasik agrisi bel agrisi migde bulantisi affedersin isal gibi seyleri yasiyorum her ay yani cok zor hamile olsamda anlamam

evettt vallahı ınanrm.bn de ole olmustum cnku hatta ben de o en onemlı belrtılerdendı ogrenınce de esım bısey olur dıkkat edelm.bekleyelm dedıgınde trıbe bıle gırıodum
Canım sen saglık ocagın da test yaptıgın da sonucu nasıl öğrendin?

Canım sen saglık ocagın da test yaptıgın da sonucu nasıl öğrendin?
saglıkocaklarının sıtesı ayrı oluyor canım normalde onlar sonucu ertesi gün veriyorlar. ben gündüz 17.00de baktım sıstemden barkod numaram ıle sen de ara ara bakarsın belkı sızın sehırde daha erken gırıyorlardır sısteme sonucuı canım. Halk sağlığı laboratuvarı sitesinden bakıyorsun. hangi şehirdeysen onu başına yazarsın :)

İstanbul kesin ertesi güne kalırım cok kalabalık oluyor saglık ocagı barkoddan kontrol ederim dediğin gibi ama babam gecen birşey icin yaptırdı o gün verdiler sonucu neyse bakalım:)

I
İstanbul kesin ertesi güne kalırım cok kalabalık oluyor saglık ocagı barkoddan kontrol ederim dediğin gibi ama babam gecen birşey icin yaptırdı o gün verdiler sonucu neyse bakalım:)
stanbullu musun cnm bende ordan gelın geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…