İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ben de sakaryadan yok mu aranızda sakarya hahah:)

Cok saol cnm Allah sanada nasip etsin inşallah daha 3 aylık o resim de şükür şimdi 4 yaşında
oy yaaa aminn canım Allahım sana da bagıslasın yavrularını özlemişsindir hamişliği :)))

Bebek özlemi var bende cok istiyorum sizler gibi ilk hamileliğim cok güzeldi Allaha şükür bakalıö şimdi ki varsa eger inşallah oda güzel olur
var var canım belli yanı 3u de hatalı ckcak halı yok yanı:)

Banada öyle geliyor yarın erkenden gideceğim sağlık ocağına inşallah
belirtin neydı canm pekı ben suan abartmıyorum yarımkavanoza yakın tursu yedım ya bırden aklma geldı yatıcakken smdı susamaktan uyuyamıcam.kesınn hahah

Canlar bir belırtım yok diye sitres yapıyodum sonra yarın doktora gidicem neyse gorucem dedim cumartesi az ama bu gün baya midem bulandı ki aklım gider mide bulantısından resmen sevindim midem bulaniyo diye bazen akıl sağlığım dan şüphe ediyorum

superrr bu kız madem bulanmıs bir daha tribe girme bencee yarın goruceksın vee kalp atısını duyucaksınn nasipse

superrr bu kız madem bulanmıs bir daha tribe girme bencee yarın goruceksın vee kalp atısını duyucaksınn nasipse
Ayy inşallah canım ya allahım sizede nasip etsin inşallah tüm isteyenlere işte insanlik olsun diye bekle kalp için bekle cinsiyet bekle sabırsız siz allahım neylerse güzel eyler bırakmak lazım. Aslında Ama bizler böyleyiz

evet vallahi öyleyız ınsanoglu işte:) vucut ısım cokcok fazla eşim yandım dıyor senın ısıdan uyuyamadm bn de dus almama ragmen dınmıyor yanı oyle hastalık da degıl şükür belkı de tutmusturr gercekten pregesterondan yuksektır ayyy:)

belirtin neydı canm pekı ben suan abartmıyorum yarımkavanoza yakın tursu yedım ya bırden aklma geldı yatıcakken smdı susamaktan uyuyamıcam.kesınn hahah
Benim iki tane keskin belirtim var ateş basması patlıyorum resmen göğüs hassasiyeti büyüme yok ama cok hassas bazen de kasıktan bacaga kadar giden agrı var kan testi yaptırayım da ancak inanıcam cnm

Kıız birde grip oldum ben bir değişik grip anlayamadım burnumun biri tıkalı,biri akıyo tuhaf bişey yani bak buda belirgin bir belirti olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…