Aslen trabzonluyum ama istanbul da yasıyorum neresindeydin istanbulun?I
stanbullu musun cnm bende ordan gelın geldım
Sıltangazı cnm sen aılem orda ayda bır gelırım orayayAslen trabzonluyum ama istanbul da yasıyorum neresindeydin istanbulun?
Esımın akraba ve dedelerı sakarya karasu sanrm cnm ben de bursadayımben de sakaryadan yok mu aranızda sakarya hahah:)
aa karasu 45dk falan merkeze canım.:) evet hatırladım bursadasın ben de daha once geldım bırkez bursaya gezmeye. cok,güzel sehır:)Esımın akraba ve dedelerı sakarya karasu sanrm cnm ben de bursadayım
Evet canım ailem iki alt sokagım da yaşıyor Allaha şükür yakınım benSıltangazı cnm sen aılem orda ayda bır gelırım orayay
ya ben senin bebişini yerim maşallah:) resıme smdı dıkkat etmısım:)Evet canım ailem iki alt sokagım da yaşıyor Allaha şükür yakınım ben
Cok saol cnm Allah sanada nasip etsin inşallah daha 3 aylık o resim de şükür şimdi 4 yaşındaya ben senin bebişini yerim maşallah:) resıme smdı dıkkat etmısım:)
oy yaaa aminn canım Allahım sana da bagıslasın yavrularını özlemişsindir hamişliği :)))Cok saol cnm Allah sanada nasip etsin inşallah daha 3 aylık o resim de şükür şimdi 4 yaşında
Bebek özlemi var bende cok istiyorum sizler gibi ilk hamileliğim cok güzeldi Allaha şükür bakalıö şimdi ki varsa eger inşallah oda güzel oluroy yaaa aminn canım Allahım sana da bagıslasın yavrularını özlemişsindir hamişliği :)))
var var canım belli yanı 3u de hatalı ckcak halı yok yanı:)Bebek özlemi var bende cok istiyorum sizler gibi ilk hamileliğim cok güzeldi Allaha şükür bakalıö şimdi ki varsa eger inşallah oda güzel olur
Banada öyle geliyor yarın erkenden gideceğim sağlık ocağına inşallahvar var canım belli yanı 3u de hatalı ckcak halı yok yanı:)
belirtin neydı canm pekı ben suan abartmıyorum yarımkavanoza yakın tursu yedım ya bırden aklma geldı yatıcakken smdı susamaktan uyuyamıcam.kesınn hahahBanada öyle geliyor yarın erkenden gideceğim sağlık ocağına inşallah
superrr bu kız madem bulanmıs bir daha tribe girme bencee yarın goruceksın vee kalp atısını duyucaksınn nasipseCanlar bir belırtım yok diye sitres yapıyodum sonra yarın doktora gidicem neyse gorucem dedim cumartesi az ama bu gün baya midem bulandı ki aklım gider mide bulantısından resmen sevindim midem bulaniyo diye bazen akıl sağlığım dan şüphe ediyorum
Ayy inşallah canım ya allahım sizede nasip etsin inşallah tüm isteyenlere işte insanlik olsun diye bekle kalp için bekle cinsiyet bekle sabırsız siz allahım neylerse güzel eyler bırakmak lazım. Aslında Ama bizler böyleyizsuperrr bu kız madem bulanmıs bir daha tribe girme bencee yarın goruceksın vee kalp atısını duyucaksınn nasipse
evet vallahi öyleyız ınsanoglu işte:) vucut ısım cokcok fazla eşim yandım dıyor senın ısıdan uyuyamadm bn de dus almama ragmen dınmıyor yanı oyle hastalık da degıl şükür belkı de tutmusturr gercekten pregesterondan yuksektır ayyy:)Ayy inşallah canım ya allahım sizede nasip etsin inşallah tüm isteyenlere işte insanlik olsun diye bekle kalp için bekle cinsiyet bekle sabırsız siz allahım neylerse güzel eyler bırakmak lazım. Aslında Ama bizler böyleyiz
Benim iki tane keskin belirtim var ateş basması patlıyorum resmen göğüs hassasiyeti büyüme yok ama cok hassas bazen de kasıktan bacaga kadar giden agrı var kan testi yaptırayım da ancak inanıcam cnmbelirtin neydı canm pekı ben suan abartmıyorum yarımkavanoza yakın tursu yedım ya bırden aklma geldı yatıcakken smdı susamaktan uyuyamıcam.kesınn hahah
Kıız birde grip oldum ben bir değişik grip anlayamadım burnumun biri tıkalı,biri akıyo tuhaf bişey yani bak buda belirgin bir belirti olabilir canımbelirtin neydı canm pekı ben suan abartmıyorum yarımkavanoza yakın tursu yedım ya bırden aklma geldı yatıcakken smdı susamaktan uyuyamıcam.kesınn hahah
Bende kücükcekmece canımSıltangazı cnm sen aılem orda ayda bır gelırım orayay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?