İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kıız birde grip oldum ben bir değişik grip anlayamadım burnumun biri tıkalı,biri akıyo tuhaf bişey yani bak buda belirgin bir belirti olabilir canım
Burın tokanıklıgı belırtı cnm bıkac hafta oyle kalıyo

aa karasu 45dk falan merkeze canım.:) evet hatırladım bursadasın ben de daha once geldım bırkez bursaya gezmeye. cok,güzel sehır:)
Evet cnm bursa guzel ama ıst gıbı oldu cok trafık oluyo aksamları cok sıkıntı işimde uzak benım baya hayırlısı

Kızlar ruyamda bılezık gordm bıtanesı kırıldıya korkuttu herkes benı ya olumsuz benegıne bıseyler olca dıye falan ben ıyı dusunuyorum ıns olmaaz ;(

Kızlar ruyamda bılezık gordm bıtanesı kırıldıya korkuttu herkes benı ya olumsuz benegıne bıseyler olca dıye falan ben ıyı dusunuyorum ıns olmaaz ;(
Canım rüyan hayır olur inşallah, rüyanı hayra yormayacak olanlara anlatma sakın nasıl yorumlarsan öyle olur iyiye yor. İnşallah birşey olmaz bebeğine korkutma kendini, daha ne rüyalar görüceksin

Onlar geri zekalı mi bi rüyayla öyle şeyler diyolar takma yavru sende bukadar o rüyayı allahımA emanet bebeyin hiç bişey olmayacak onun izniyle sen hep pozitif ol böyle kötü düşünceli insanlarla da paylaşma ne rüyanı nede düşüncelerini canım benim sende bebiş te iyisiniz ve insallah iyi olucaksiniz

Canım rüyan hayır olur inşallah, rüyanı hayra yormayacak olanlara anlatma sakın nasıl yorumlarsan öyle olur iyiye yor. İnşallah birşey olmaz bebeğine korkutma kendini, daha ne rüyalar görüceksin
Haklısın cnm allaha emanet bebeklerımız ıns bıyucekler saglıkla kucagımıza alacagız hayırlısıyla

Aynen rıya sonucta bnm ruyalarda ılşa bı olumsuzlk olur yano pskolojık sonucta ay sabah sabah mıdem kazındı varya bıran once kahvaltı yapsam

Ccnm sen ne zaman gıdıyosun dr a ben alı yesıle gıdıcem carsamba aksamı bakalm

Ccnm sen ne zaman gıdıyosun dr a ben alı yesıle gıdıcem carsamba aksamı bakalm
Ben bugün öğleden sonra medicalparka gidicem canım detaylı sonuçlarını değerlendirecek doktorum, şeker yüklemesini sorucam yaptır derse ç iki hafta sonraya ali yeşile randevu alıcam

Ben bugün öğleden sonra medicalparka gidicem canım detaylı sonuçlarını değerlendirecek doktorum, şeker yüklemesini sorucam yaptır derse ç iki hafta sonraya ali yeşile randevu alıcam
Devlettemı yaptırcan cnm seker yuklemesını ay zor ıs nasıl yapıyolar bılmıyorum onsevıyeye gelelımde allahın ıznıyle

Kızlar ben cevızle sütten tiksindim nabıcam ya mıdem cok kalkıyo gorunce bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…