Hadi gözünaydın :))Kızlar muayne mi oldum herşey çok iyi gidiyor bebiş saglıklı gelişimini devam hepinizden allah razı olsun kalp atışlarını da az ve zorda olsa duyduk çok hareket li kizz durmuyor yerinde
Ben de verdim saat 13:00’de çıkacakbende kan verdimdd 4te cikacakmis kizlar
Canım senin bata vardı daha erken deyilmi doktor bana o lekelemeyi baz alarak adet günü gibi görerek hesapla demişti senin nezaman di lekelenmen bak ben 4 Ocak lekelenmen 30 ocak 24 Ocak negatif ti 30 ocak pozitif oldu ve 31 229 du sanki senin daha erken hayırlısı olsun insallahtahlil yaptrdm negatifFreshmommy
Ben de verdim saat 13:00’de çıkacak
Bilmiyorum canım bu sabahta idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktı var gibi geliyor ama yinede emin olamıyorum İkimiz için hayırlısı olsun inşallah sende de vardır bende de :)benim umudum yok canim olsa bastada cikardi diye dusunuyorum test beni yaniltti insallah senin guzel haberini alicaz :)
Bilmiyorum canım bu sabahta idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktı var gibi geliyor ama yinede emin olamıyorum İkimiz için hayırlısı olsun inşallah sende de vardır bende de :)
Her belirti biri olmuyor belki bu farklı olur hayırlısı olsun ya ne diyim ben bakalım bekleyelim benimki birde çıkacak bekleyelimmasallah canim kesin var bence benim.yok hic bisey hissetmiyorum ilk gebelikte 5 haftayken ates basmisti bacaklarimda agri ve sonra 2bucuk ay bulantidan yattim olsa hemen mideme vurur benim :)
Öylemi kız bakalım görcez:)senin kan 200lerde gibime geliyor
Allah razı olsun çok sağ ol Allah sana da gönlünden geçeni versinAyy bu gün gün geçmez size baya haber alıcaz bu gün hayırlı haberlerini olsun insallah allah gönlünüzden ne geçiyorsa onu yaşatsın sizlere
Öylemi kız bakalım görcez:)
Benim bat 13 şubattı geçti yani 5 gün oldu geçeli. 11 şubat kahverngi lekelenme olmştu. Bir de dün akşam dan beri oluyor peçeyeye az bişry geliyor o kadar olsa çıkardı bence 0.34 değerim düşüğün de düşüğüCanım senin bata vardı daha erken deyilmi doktor bana o lekelemeyi baz alarak adet günü gibi görerek hesapla demişti senin nezaman di lekelenmen bak ben 4 Ocak lekelenmen 30 ocak 24 Ocak negatif ti 30 ocak pozitif oldu ve 31 229 du sanki senin daha erken hayırlısı olsun insallah
Zor bir hamilelik gerçekten zor oluyor hele evde çocuk varsa daha da zor oluyor oda anneye bakıyor oda üzülüyor yani Allah gönlümüze göre versin âminbenim ilk gebeligimde adete 2 gun kala kanda 203 cikmisti 48 saat sonrada 703 ozaman sadece midem bulanmisti nasil sevindim mide bukantisina sonra hastaneye yattim 18 haftaya kadar :) onlari dusunce bide kizim.kucuk olunca ben istemiyor gibiyim ama senin oglun buyuk idare edersin Allah gonlune gore versin
Zor bir hamilelik gerçekten zor oluyor hele evde çocuk varsa daha da zor oluyor oda anneye bakıyor oda üzülüyor yani Allah gönlümüze göre versin âmin
İnşallah canım ben de oğlumu emzirirken 11 ay sonra adet gördüm normal gününe be kadar oluyorsa yine öyle oluyor ben de öyle olmuştukan degerim ciksin adet sokturucuyu iciyim ben artik 1 sene sonra kac gun surer adet Allah bilir sende hayirli haberini yaz burdan takip edelim :)
Aynen benim de burnum tıkalı suan hasta deglm ates basması var bıde sabah da yne adet olcakmıs gbydım bacagıma kadr agrıdı busfer gelıo dedım ama yok gelen falan. bugun de atesm 36.8 cıktı aynısaatte 8de. hep yanıyomus vucudum esım ole dyo ama hasta deglm tabıkı. ama bu burun tkanklıgı gecen de oldu hafıftı busefer cokk fazla havadandr dıye yoruyorm ya ben. gogusum d ehafıd dolgunlastı ve ates gbKıız birde grip oldum ben bir değişik grip anlayamadım burnumun biri tıkalı,biri akıyo tuhaf bişey yani bak buda belirgin bir belirti olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?