İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun çünkü senin adet tarihi de belli değil yumurtlamaya göre yapacaksın sanırım kaç gün oldu

kizlar ruyamda elma topuyodum.bugun 4 tane aldim.yerden bitanede armut buldum onu yedim :) insallahh 4 kisi hayirli haber verir bugun kartanem sende erken filan.degil insallah hamilesindir

Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun çünkü senin adet tarihi de belli değil yumurtlamaya göre yapacaksın sanırım kaç gün oldu
evet canım adet tarıhım herzaman saatısaatıneydı buay boyle olması cok uzucu. daha yum.ya gore var 4,5gun ben test dusnmuyorum busureye kadr cokyaptm son ıkıayda. heryapısımda kafama taktım şöyle bı 3,4gun gecsın tahmını tarıhten subat sonu yaparm.herlde. eşimin d.gnu 2mart var ıse ona surprız yapıcam:)

Hadi bakalım inşallah cuma günü yaparsın sende :))

kizlar ruyamda elma topuyodum.bugun 4 tane aldim.yerden bitanede armut buldum onu yedim :) insallahh 4 kisi hayirli haber verir bugun kartanem sende erken filan.degil insallah hamilesindir
hayır olsun kız bırınsenınıste bellı kı:) evet ben ozamanlar ilişkinin 10. gunu falan ogrenmıstım cıkmıstı erken testte ama yapmıcam artk test. hazır kafamdan attım bısızle konusuyorken bıde erken olur daha tarıhı kestıremedıgımden boşa strese gırıp takarm yne

yok ben umutsuzum evet erken yapma beklemek zor hayirli zamanda gelsin bebegin

yok ben umutsuzum evet erken yapma beklemek zor hayirli zamanda gelsin bebegin
senin testte poztıfı degıl mıysı canım. idrarda:) hadı beklyoruz guzel haberlrınızı. Sllh ben se yataktan kalkamıyorum yenı uyandım uyumak ıstıyorum

canım üzülme vardır rabbim in bi bildiği zamanı deyilmis demekki kafanı çok takma çok zor biliyorum bende yaşadım aynı şeyleri bir sene boyunca birde cokkkk özür dilerim ben kartanesi diye yazdim kusura bakma nolur tam bakmadan yazmışım sen en kısa zamanda doktora git adet düzenin için bi baktım canim

senin testte poztıfı degıl mıysı canım. idrarda:) hadı beklyoruz guzel haberlrınızı. Sllh ben se yataktan kalkamıyorum yenı uyandım uyumak ıstıyorum
Benim o kadar halsizliğim ve uyku isteğim yok ama bazen gün içinde aşırı bir uyku çöküyor bana uyumuyorum yani ya bilmiyorum çokta kaptırmayım kendimi sonuç bir çıksın ona göre konuşacağım :)

heycanla beklioz az kaldi sonucada Rabbim saglikli sihattli uzun omurlu evlat.nasip.etsin

Kan için sağlık ocağına gittim doktora muayene olup
ertesi güne randevu almam gerekiyormuş çok uzatıyorlar işi özele gittim şimdi saat 13 de çıkacak sonuç bakalım
Iyı yapmıssın cnm hadı bakalım

Kızlar muayne mi oldum herşey çok iyi gidiyor bebiş saglıklı gelişimini devam hepinizden allah razı olsun kalp atışlarını da az ve zorda olsa duyduk çok hareket li kizz durmuyor yerinde
Aaa hareket ettıgı nerden bılıyon goruluyomukı

Devlettemı yaptırcan cnm seker yuklemesını ay zor ıs nasıl yapıyolar bılmıyorum onsevıyeye gelelımde allahın ıznıyle
Evet canım doktorum yaptır derse devlette yapıp sonuçları özele götürcem, yükleme zor iş değil kız keşke hepsi öyle olsa glikozlu bi içecek içip iki üç defa kan veriyosun :)

Bugün ki randevum iptal, aldığım randevu sistemde gözükmüyor o yüzden cuma gününe tekrar randevu aldım şimdi yine bekliycem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…