- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bencede daha mınnacık fasulye kdrmıs benımkı 1 cm olmustır heralde ay kalp atıslarını duymak ıstıyorum bende bıran once cok heycanlıyım ıns ıyıdır bebıslerımız 7+1 olmusuz daha cok mınnosuz bugun cok sukur kahve akıntılarmyok ıns kesılır hıc gelmez sende gıt cnm oyleyse bende devlette yaptırırım bakalım nasıl oluyo bılmedım ıcın senden bılgı ıstıyorumBebeğin hareketleri değildir canım o ultrason hareketleridir bebeğin kolları bacakları henüz daha yeni tomurcuklanıyor :)
Bebeğin hareketleri değildir canım o ultrason hareketleridir bebeğin kolları bacakları henüz daha yeni tomurcuklanıyor :)
Duyulur ve çok net görülür canım :)Ultrasonda duyulurmu artık benım kalp atısları 6+1 de alttan gozukmustu
Akıntılar bi süre daha devam etse de korkma canım bi çok insan da oluyor ama her fırsatta ayaklarını uzatıp dinlen :)Bencede daha mınnacık fasulye kdrmıs benımkı 1 cm olmustır heralde ay kalp atıslarını duymak ıstıyorum bende bıran once cok heycanlıyım ıns ıyıdır bebıslerımız 7+1 olmusuz daha cok mınnosuz bugun cok sukur kahve akıntılarmyok ıns kesılır hıc gelmez sende gıt cnm oyleyse bende devlette yaptırırım bakalım nasıl oluyo bılmedım ıcın senden bılgı ıstıyorum
İnşallah sende katılcaksın canım aramıza :)Acaba bizler de bir gün yazabılcek mıyız bunları buraya:) rabbım hepınızın bebişlerini korusun. hayırlı haberlerle gel sen de yenıden canımmmi-nick sen de kalp atışını duycaksın inşallah canım:) dlkkydlntpl hatice ayek gözünaydın canımm. siz de bugun gebeler sınıfına gırceksınızz inşallah Sllh nehirimm1727 e yok mu baska aday adayı yalnız mı kaldm hahahah:)
Benimki 64 cm doktor çok hareketli maşallah dediBencede daha mınnacık fasulye kdrmıs benımkı 1 cm olmustır heralde ay kalp atıslarını duymak ıstıyorum bende bıran once cok heycanlıyım ıns ıyıdır bebıslerımız 7+1 olmusuz daha cok mınnosuz bugun cok sukur kahve akıntılarmyok ıns kesılır hıc gelmez sende gıt cnm oyleyse bende devlette yaptırırım bakalım nasıl oluyo bılmedım ıcın senden bılgı ıstıyorum
kız 64 cm derken mm mi semek ıstedınBenimki 64 cm doktor çok hareketli maşallah dedi
Akıntılar bi süre daha devam etse de korkma canım bi çok insan da oluyor ama her fırsatta ayaklarını uzatıp dinlen :)
Ultrason kagıdında kac artı kac yazmıyomuEki Görüntüle 2113073 allahım tüm isteyenlere nasip etsin doktor A göreve 7 . Haftanın içindeyim İnternete göre 6+4 gunluk ama gelişimi gayet iyi dedi doktor
Off işin çok zor büyük ev temizliği çok sinir bozucu Ben de çok zorlanıyorum iş bitmiyor Sürekli iş iş ben suan calsmyrm calısmadgm halde bıtmıyor hamileyken dha zorlanrm herlde Allah yardm etsın canmcnm bısıler cektıde ısten gelıp onu yapmakla ugrastmmbnde mutfakta cok zaman gecırırım sonra adama sılıp supurtturdum evı evde buyuk dublex sanssızım ıste ıns akıntışar kesılır ya bakalım gıttımde dr ne dıcek ne yasak ne serbets
Ins. Cnm gecen hafta ıste aşttan duyuldu bukezdı karından duyulur umarım o sesı duymaya cok ıhtıyacm var ıns aglamam allah en kısa zamanda sanada nasıp etsn cnmAcaba bizler de bir gün yazabılcek mıyız bunları buraya:) rabbım hepınızın bebişlerini korusun. hayırlı haberlerle gel sen de yenıden canımmmi-nick sen de kalp atışını duycaksın inşallah canım:) dlkkydlntpl hatice ayek gözünaydın canımm. siz de bugun gebeler sınıfına gırceksınızz inşallah Sllh nehirimm1727 e yok mu baska aday adayı yalnız mı kaldm hahahah:)
Oyy benim ev 2+1 onu bile temizlemek zor geliyor :/cnm bısıler cektıde ısten gelıp onu yapmakla ugrastmmbnde mutfakta cok zaman gecırırım sonra adama sılıp supurtturdum evı evde buyuk dublex sanssızım ıste ıns akıntışar kesılır ya bakalım gıttımde dr ne dıcek ne yasak ne serbets
Amin canım bir yandan da korkuyorum yeniden Düşük yaparsam diyeIns. Cnm gecen hafta ıste aşttan duyuldu bukezdı karından duyulur umarım o sesı duymaya cok ıhtıyacm var ıns aglamam allah en kısa zamanda sanada nasıp etsn cnm
Off işin çok zor büyük ev temizliği çok sinir bozucu Ben de çok zorlanıyorum iş bitmiyor Sürekli iş iş ben suan calsmyrm calısmadgm halde bıtmıyor hamileyken dha zorlanrm herlde Allah yardm etsın canm
Hıc korkma cougu kadının bıtane dusugu bar cnm sakın oyle dusunme hergun rısklı doguma kdr dua edıce dıkkat edıcezAmin canım bir yandan da korkuyorum yeniden Düşük yaparsam diyehep ıcımde var atamadm daha
korkma canım ilki düşük olup sonrasında sağlıklı doğumlar yapan çok tanıdığım varAmin canım bir yandan da korkuyorum yeniden Düşük yaparsam diyehep ıcımde var atamadm daha
Ay guzel ıs senon ev bıde bnm ede halı bıkac tane var kaldırdm onlarıda ev yerden ısıtma ısınıyo halıya gerek yok acık heryer toz oluyo sen dusun ahahahahOyy benim ev 2+1 onu bile temizlemek zor geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?