İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aferim ona demesın tabi ıkınızın bebişi zevkle yapıyordur emın ol. Eşime annesi hiç yaptırmamıs zamanında suyunu bıle hep getırmıs onune tabı ben karsıyım oglum olsa okadar yapmam kendı ogrensın dye kendıne yaptırırım cogu seyı. ama tabı evlendıgımzden beri sagolsn yardm edyor hep bana kayınvalıdem bazen dıyor bız erkeklere ıs yaptrmayız falan . ben senın gb degılm anne yapsın o da zten ben demeden yapıyor demıstım:))

korkma canım ilki düşük olup sonrasında sağlıklı doğumlar yapan çok tanıdığım var
ya ben hep etrafımda duyuyorum bıkez yapan rıskı daha cok falan anlatılanlar hep boyle. cevremde de gordum bıkac kez duşuk yapan oyuzden gıtmıyor aklımdan ama dedıgınız gb o ayrı bundan sonra olursa o ayrı olucak

Ya bnm esım evde merdıven bıle sılmıs kız kardeslerı oldugu halde adam ısten gelıp zorlq yaptırıyolardı oyle bı aıle adam bıkmadı sagolsun iş yapmaktan yardım edıyo bısey olmasın dıye ay sımdı bak cnm baska seyler ıstedı duygsulallastm

Daha ben varim canim ben gezmeyi seven insan 4 gündür evdeyim hep yatasim var ya ama ara ara adet sancimda oluyor bilemedim

hadı sen de patlatt guzel haberı kız:) hamısler cogalıyorr. R rabiasel sende de mı o adet olck gb hıs var ay ben azonce agır bısey kaldırdım kasıgıma bır sancı gırdı anlatamam ne oluyor yahu dedm bırden

Evet canim o sanci geldigi gibi hüzünleniyorum ama bir kac dakka sonra yinr kayboluyor agrilar ve umutlaniyorum cok karmasik duygular icerisindeyim ama su son 4 gündür cok üsengec oldum böyle hic birsey yapasim yok hep yatasim var

Agar bısımı kaldırdın aferım sana valla dayak sana
kız neden sancı gırdı anlamadm. yanı ınanın bana sızınle yazısmamın olmadıgı anlarda yani elimden telefonu bıraktıgım an hamılelık dusuncesı gıdıyor. Allah duamı.kabul ettı takmamak cok istyordum evet kaldırdım gercekten oan oyle bısancı gırdı kı. ama alakası da olmayabılır dmı hamıle ısem bı ısaret mı ne ahhaha:)

oyyy yaaa kıyamam sakin ol canım:) normalde duygusalsan smdı dha da duygusalsın tabı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…