İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canim o sanci geldigi gibi hüzünleniyorum ama bir kac dakka sonra yinr kayboluyor agrilar ve umutlaniyorum cok karmasik duygular icerisindeyim ama su son 4 gündür cok üsengec oldum böyle hic birsey yapasim yok hep yatasim var
olsun takmamaya calısalım canım. ben de adet olsamda sevineceğim bu ay duzenm gelmesıacısınsan yani ne yalan söyleyeyim olayım diye de bakıyorum bıyandan

Ay guzel ıs senon ev bıde bnm ede halı bıkac tane var kaldırdm onlarıda ev yerden ısıtma ısınıyo halıya gerek yok acık heryer toz oluyo sen dusun ahahahah
Ayy benim evde halılar az ama sevmiyorum halı olayını halısız ev bana daha temiz geliyor valla :)
canım tekrarlayan düşükler genelde bir rahatsızlığa işaret ama sen böyle düşünme bi kere yaptın diye yine aynısı olmaz inşallah bundan sonra hamile kaldığın da daha sağlıklı tutunacak
Kızlar 31,82 yani pozitif dimi
hadi gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak artar ve sağlıcakla kavuşursun bebeğine

Kız sen nıye agar seyler kaldırıysn gobegın dusucek hamıleysen bebek barsa bısı olcak valla yapma

Evet halınkır topluyo ahahah boyle daha guzel ozamanda heryerı sıl
cnm bencede halı

Kızlar ben de Dünden beri yine akıntı var azonce yıne geldı acık beyaz renktebu sefer yumurtlama akıntısı olmadığından eminim de hahahaha:)

Kız sen nıye agar seyler kaldırıysn gobegın dusucek hamıleysen bebek barsa bısı olcak valla yapma
tamam canım aslında dıkkat etmek gerek esım de bıseyler kaldırmama kızıyor.. ıyı degıl aslında. halı olmaması fıkrı de benım en sevdıgım sey kız en guzelı aslndaa :) mi-nick

tamam canım aslında dıkkat etmek gerek esım de bıseyler kaldırmama kızıyor.. ıyı degıl aslında. halı olmaması fıkrı de benım en sevdıgım sey kız en guzelı aslndaa :) mi-nick
Butun halıları kaldrdnmsalonda bıtane vardı topladm yutfakta kılım var zaten yatak odasında cok ufak var ınuda kaldırdm kıl yun topluyo resmen zaten ucusan tozlar olmaya baslıyo akıntı hamılelık belırtısı akıntıdan dort gun sonra ogrenmıstm ben

1 saatede benim kan cikacak hic umudum yok ama 3ncu idrar testi.negatif cikti ilk ikisi bozuktu demekki

testlere inanmayin derim profildeki test ilk yaptigm bukadar koyu cikip yanlis oluyosa erkenden yapip umitlenmeyin

Benim salonda iki küçük mutfakta ve oğlumun odasında da bir tane küçücük halım var yatak odamın halılarını kaldırdım bi tane kilim serdim benim bi de alerjim var her gün mutlaka evi süpürmem lazım toz alma silme işlemini artık sürekli yapamıyorum eşimin keyfi yettiğinde o yapıyor :) Freshmommy bu arada benim de adete yakın beyaz akıntı başlamıştı canım valla heyecanla bekliyorum senin batı :)

Cok tesekkür ederim amin :)

aynen halılar kucukken daha ıyı ben de kucuk halılar kullanıyorum elımde olsa ben de kaldrcam kız akma hergunn yorma bebısınıı. ben de beklıyorum bakalım amaaa belkı baska akıntıdır ama ıns degıldır:))

Bn hepsını kldrdm enguzelı supurmeynce ıcım rht etmıyo bnmde esım kızıyo sonra kendı yapıyo huyumu bılıyo

Kızlar sımdı baktımda bnm kese 16 cm yazıyo okdr olmusmudur ya gecen hafta hanı okdrdı 1,60 mm mınacep

Eklentiler

• E8F59B03-3824-497E-A354-99C8341DCC5C.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…