şimdi anladm onu yazıyodum bebek icin zaten 0,32 yazıyo kese 16 olmamıstır canm bebek kese oranına baktıgında mumkun degl zaten cok buyuk 1,6 muhtemelenBebek degl kese ıcın dedım cnm
Dımı bencede aynen ıcımı ölcuyom okkdr sıgması ıcın kocaman karnm olmalı ahahhaha cahıllıkşimdi anladm onu yazıyodum bebek icin zaten 0,32 yazıyo kese 16 olmamıstır canm bebek kese oranına baktıgında mumkun degl zaten cok buyuk 1,6 muhtemelen
Aynen canım :)Dımı bencede aynen ıcımı ölcuyom okkdr sıgması ıcın kocaman karnm olmalı ahahhaha cahıllık
Ay dusundkce guluyom kendımeAynen canım :)
Canım o kese ölçümü değil, bebek ve kalp atışları görüldükten sonra bir daha keseyi ölçmüyorlar, sadece bebeği ölçüyorlar, o da crl yazan ölçüm :)Kızlar sımdı baktımda bnm kese 16 cm yazıyo okdr olmusmudur ya gecen hafta hanı okdrdı 1,60 mm mınacep
İnşallah canımmmaynen halılar kucukken daha ıyı ben de kucuk halılar kullanıyorum elımde olsa ben de kaldrcam kız akma hergunn yorma bebısınıı. ben de beklıyorum bakalım amaaa belkı baska akıntıdır ama ıns degıldır:))
Canım o kese ölçümü değil, bebek ve kalp atışları görüldükten sonra bir daha keseyi ölçmüyorlar, sadece bebeği ölçüyorlar, o da crl yazan ölçüm :)
canım neden oyle oldu ya halk saglıgı laboratuvarı sıtesıne gırsene sen bı saglkkocagnda verdn dmıbenim sonuc cikmamisss sinir oldum sabah 9da arayip soracakmisim
Canım gözünaydın :))))Kızlar 31,82 yani pozitif dimi
Düzenli atışı ekranda görmüştür de canım sende görürsün bu gittiğinde :)Aaa bısey daha ogrenmıs oldm sagol cnm bebıs yazıyo ebet kalp atısını alttan duydu duzenlı dedı neye gore dedı bılmıyom
ben dıger yum. catlamadan bıgun once yapmıstım onu ona yoruyrım aslnda ama tadına dayanamadm ya nasıl ıctınKızlar ben bu ay soğan kürüde yapmıştım akşamdan,akşama içiyordum
Teşekkür ederim cnm darısı isteyen herkesin başınaCanım gözünaydın :))))
Kız bende 10 gün içebildim sonra bıraktım belki etkisi olmuştur diye söylim dedimben dıger yum. catlamadan bıgun once yapmıstım onu ona yoruyrım aslnda ama tadına dayanamadm ya nasıl ıctın
oluyormuş canım hepokudum ben de oyle kalmıslar ben de ıctıkten ertesı gun yum. catladı sonradan dank ettı aa dedım sogandan. bıde sogan suyu yerine sogan salatası ustune sumak atyosun oyle yyosun sumak da aynı seyı yapıyormuş onu yapıcam buay olmadıysa ztn sumak severm cok salatalardaKız bende 10 gün içebildim sonra bıraktım belki etkisi olmuştur diye söylim dedim
İyi ıcmissin gene bende icemedimKız bende 10 gün içebildim sonra bıraktım belki etkisi olmuştur diye söylim dedim
Canm bende sogan küründen bir sonraki ay hamile kaldım,etkisi oldugunu düsünüyorumKız bende 10 gün içebildim sonra bıraktım belki etkisi olmuştur diye söylim dedim
Yap,yap sumak bende cok severim cnm hadi bakalım inşallaholuyormuş canım hepokudum ben de oyle kalmıslar ben de ıctıkten ertesı gun yum. catladı sonradan dank ettı aa dedım sogandan. bıde sogan suyu yerine sogan salatası ustune sumak atyosun oyle yyosun sumak da aynı seyı yapıyormuş onu yapıcam buay olmadıysa ztn sumak severm cok salatalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?