Bencede cnm etkisi oldu:))Canm bende sogan küründen bir sonraki ay hamile kaldım,etkisi oldugunu düsünüyorum
Adetin ne zaman canım günün gectiyse test yapIyi akşamlar hanimlar bişey sormak istiyorum yorumlarınız çok önemli biliyorsunuz.bu gün idrarima baktım içinde beyaz beyaz bişeyler yüzüyor du. Bu ne demek oluyor bu arada o kadar yorgunum ki sürekli uykum var
Canım idrar içindeki o beyaz şeyler ara ara oluyor böbrekteki kalan tortu hamilelikte alakası yok insallah gönlüne göre versin allahım bat ne zamanIyi akşamlar hanimlar bişey sormak istiyorum yorumlarınız çok önemli biliyorsunuz.bu gün idrarima baktım içinde beyaz beyaz bişeyler yüzüyor du. Bu ne demek oluyor bu arada o kadar yorgunum ki sürekli uykum var
canım neden oyle oldu ya halk saglıgı laboratuvarı sıtesıne gırsene sen bı saglkkocagnda verdn dmı
Canım sen bir doktor sitesinden bahsediyordun doktorlar cevap veriyor diye hangi siteydi o?ben dıger yum. catlamadan bıgun once yapmıstım onu ona yoruyrım aslnda ama tadına dayanamadm ya nasıl ıctın
Bunu ben belirtiden saymıyorum canım çünkü hamilelikten önce bi kaç kere bu tortulardan şüphelenip test yapmıştım ve de negatiftiIyi akşamlar hanimlar bişey sormak istiyorum yorumlarınız çok önemli biliyorsunuz.bu gün idrarima baktım içinde beyaz beyaz bişeyler yüzüyor du. Bu ne demek oluyor bu arada o kadar yorgunum ki sürekli uykum var
doktorsitesi.com:)) ordan gunluk bısoru lımıtın var canmCanım sen bir doktor sitesinden bahsediyordun doktorlar cevap veriyor diye hangi siteydi o?
kesınlıkle benım de ara ara oluyor ben de gecen ay heveslenmıstım. ıltıhap olunca da olabiliyormuşBunu ben belirtiden saymıyorum canım çünkü hamilelikten önce bi kaç kere bu tortulardan şüphelenip test yapmıştım ve de negatifti
Ay ıns cnmDüzenli atışı ekranda görmüştür de canım sende görürsün bu gittiğinde :)
Ben senden cokkkk umitliyim test zamanını senden çok bekliyorum sankikız bende de gaz basladı ama adet olcam dyedır belkı. onceden adet gunu baslardı smdı cogaldı. olsam da rahatlasam vallahı vucudum hormonlarım şaştı psıkolojm bozuldu aglanmıcak şeylere aglayıp duruyorumhatice ayek
bu umutlarımızz ınsallah cıkar bı ayı bulcak umutlamıyoruzz vallahı:) sagol canmm buarada coksagolBen senden cokkkk umitliyim test zamanını senden çok bekliyorum sanki
Üç aydır 26 gunde bir oluyorum öyle ise 3 gün filan kaldı aman ne bileyim kızım da böyle ağrı hatırlamıyorum ben gerçi 8 yıl oldu unuttum belkidea yazmıssın 6gunun kalmıs benım de bel agrım cokoldu gcen ay kasıkla beraber kıstım cıktı ama gebelık belırtısı olarak da oluyor aynıları. cokkarşık bu durumlar gercektenn:)caka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?