İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Iyi akşamlar hanimlar bişey sormak istiyorum yorumlarınız çok önemli biliyorsunuz.bu gün idrarima baktım içinde beyaz beyaz bişeyler yüzüyor du. Bu ne demek oluyor bu arada o kadar yorgunum ki sürekli uykum var

Iyi akşamlar hanimlar bişey sormak istiyorum yorumlarınız çok önemli biliyorsunuz.bu gün idrarima baktım içinde beyaz beyaz bişeyler yüzüyor du. Bu ne demek oluyor bu arada o kadar yorgunum ki sürekli uykum var
Adetin ne zaman canım günün gectiyse test yap

Canım idrar içindeki o beyaz şeyler ara ara oluyor böbrekteki kalan tortu hamilelikte alakası yok insallah gönlüne göre versin allahım bat ne zaman

Bunu ben belirtiden saymıyorum canım çünkü hamilelikten önce bi kaç kere bu tortulardan şüphelenip test yapmıştım ve de negatifti

Bunu ben belirtiden saymıyorum canım çünkü hamilelikten önce bi kaç kere bu tortulardan şüphelenip test yapmıştım ve de negatifti
kesınlıkle benım de ara ara oluyor ben de gecen ay heveslenmıstım. ıltıhap olunca da olabiliyormuş caka

kız bende de gaz basladı ama adet olcam dyedır belkı. onceden adet gunu baslardı smdı cogaldı. olsam da rahatlasam vallahı vucudum hormonlarım şaştı psıkolojm bozuldu aglanmıcak şeylere aglayıp duruyorum hatice ayek

Anladım. Hepinize çok teşekkür ederim.26 si bakalım ne olacak galiba enfeksiyon benim sancim çok çünkü kaşık ve bel iptal.iki gündür bide yorgunluk eklendi tam oldu.adet baslada antibiyotik alsam bari

Ben senden cokkkk umitliyim test zamanını senden çok bekliyorum sanki

ama hamıle olmaman ıcın de bı neden yokk :) ınsallah hamılesındır canım:) caka kacgunun var?

a yazmıssın 6gunun kalmıs benım de bel agrım cokoldu gcen ay kasıkla beraber kıstım cıktı ama gebelık belırtısı olarak da oluyor aynıları. cokkarşık bu durumlar gercektenn:) caka

Bu belirtiler çok yaniltici oluyor kizlar ya. Ben gecen ay tüm belirt leri yasadim ama sonuc negatif bu ay da hîç bisey yok:)

a yazmıssın 6gunun kalmıs benım de bel agrım cokoldu gcen ay kasıkla beraber kıstım cıktı ama gebelık belırtısı olarak da oluyor aynıları. cokkarşık bu durumlar gercektenn:) caka
Üç aydır 26 gunde bir oluyorum öyle ise 3 gün filan kaldı aman ne bileyim kızım da böyle ağrı hatırlamıyorum ben gerçi 8 yıl oldu unuttum belkide

Alalh bagıslasın kızını umarım hamılesındır yenıdenn:) her hamilelık farklı derler ya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…