- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Benim normalde çok isterdi ama bu ay istemedi zaten grip olduğum için de hiçbir şey anlamadım açıkçasıhamişler size bir sorum olucak hanı adet olmadan tatlı ıster ya canımız genelde. sızın yıne de ıstedı mı canınız tatlı şeyler benim de canım ısterse ben smdı trıbe gırmeym ay adet mı olucam dıye:))dlkkydlntpl mi-nick Sllh hatice ayek zbt2121 nehirimm1727 :)
gercı kendımı de dusunuyorum ama 3gun kala ogrenmıstım oyuzden tam hatrlayamıyrmBenim normalde çok isterdi ama bu ay istemedi zaten grip olduğum için de hiçbir şey anlamadım açıkçası
Ben de hatırlamıyorum sanki yeniden hamilelik yaşıyor gibiyim ama ilk hamileliğimde de grip olmuştum onu net hatırlıyorumgercı kendımı de dusunuyorum ama 3gun kala ogrenmıstım oyuzden tam hatrlayamıyrm
sabah demstm ya ben de kapalı burnum acılmadı bıturlu sureklı burnumu cekıyorum kız bıde tenım sımsıcak helegogsum ateş hamışken de boyleydı ıstemeden de olsa bole yandıkca vucudum aklıma gelıyo :)Ben de hatırlamıyorum sanki yeniden hamilelik yaşıyor gibiyim ama ilk hamileliğimde de grip olmuştum onu net hatırlıyorum
Canım özellikle tatlı istememişti ama her şeyi yeme potansiyeline sahiptim bata 4-5 gün kala :))hamişler size bir sorum olucak hanı adet olmadan tatlı ıster ya canımız genelde. sızın yıne de ıstedı mı canınız tatlı şeyler benim de canım ısterse ben smdı trıbe gırmeym ay adet mı olucam dıye:))dlkkydlntpl mi-nick Sllh hatice ayek zbt2121 nehirimm1727 :)
Benide cok ateş bastı halada basıyor inşallah sende de vardır canım Allah en kısa zaman da hayırlısıyşa nasip etsin sanada isteyen herkese de sende cuma günü idrar testi yap bencesabah demstm ya ben de kapalı burnum acılmadı bıturlu sureklı burnumu cekıyorum kız bıde tenım sımsıcak helegogsum ateş hamışken de boyleydı ıstemeden de olsa bole yandıkca vucudum aklıma gelıyo :)
Ufak tefek yaşadığım şeyleri saymazsak hamile kaldığım ay bende pek bişey hissetmemiştim ve bu sebeple çıkan testlere inanamayıp gün içinde 4-5 defa yineliyodum :)Bu belirtiler çok yaniltici oluyor kizlar ya. Ben gecen ay tüm belirt leri yasadim ama sonuc negatif bu ay da hîç bisey yok:)
Aynı ben:)))Ufak tefek yaşadığım şeyleri saymazsak hamile kaldığım ay bende pek bişey hissetmemiştim ve bu sebeple çıkan testlere inanamayıp gün içinde 4-5 defa yineliyodum :)
Benim ilk zamanlar ayaklarım yanıyordu ama ne yanma, uyuyamıyodum doğru düzgün :)sabah demstm ya ben de kapalı burnum acılmadı bıturlu sureklı burnumu cekıyorum kız bıde tenım sımsıcak helegogsum ateş hamışken de boyleydı ıstemeden de olsa bole yandıkca vucudum aklıma gelıyo :)
Test olayını ben çok abartmıştım valla negatif çıksa bile yine yapıp onun başında beklemek hoşuma gidiyordu :))Aynı ben:)))
benCanım özellikle tatlı istememişti ama her şeyi yeme potansiyeline sahiptim bata 4-5 gün kala :))
yapmıcamm ben durmam lazım ustelık evde de test var ama yapmıcam yoksa gelmez adet olcaksam daBenide cok ateş bastı halada basıyor inşallah sende de vardır canım Allah en kısa zaman da hayırlısıyşa nasip etsin sanada isteyen herkese de sende cuma günü idrar testi yap bence
Yiyip yiyp davul gibi şişiyodum sonra da hazımsızlıktan nefes alamıyodum yedikten aonra da bir güzel uyku çöküyordubengercı ben bihaftadır boyleyım canım:)
Kız aynı bende öyleydim birde toplu almıştım 35 tane cok var diye yapıp duruyordum eşim yeter artık dedi daha onada söylemiyorum :)))Test olayını ben çok abartmıştım valla negatif çıksa bile yine yapıp onun başında beklemek hoşuma gidiyordu :))
Ay valla takma böyle konuştukça iyice aklına getiriyoz sen batı bekle sessizce :)göguslerım de şişti ve ates suan bı usume geldı kafama da takmıyorum aslında kızlar adet olmadan boyle de olmam sıcak olmam ya bılemedım neyse ben dha fazla takmadan susaym:)
canım abartmıyorum ama buaksam da oyle oldum ama nasıl nefes alıp verıyorum eşim aldı onumden yemegı dur dedı patlıcaksın suan da yne acıktım yemeden asla uyuyamam zaten. uyku bende yıne var ama folio ıcıyorum dıye var glb ona yoruyorum uykumn gelmesnıYiyip yiyp davul gibi şişiyodum sonra da hazımsızlıktan nefes alamıyodum yedikten aonra da bir güzel uyku çöküyordu
Ben hayatta dayanamam iyi tutuyorsun kendini:)yapmıcamm ben durmam lazım ustelık evde de test var ama yapmıcam yoksa gelmez adet olcaksam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?