İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kız aynı bende öyleydim birde toplu almıştım 35 tane cok var diye yapıp duruyordum eşim yeter artık dedi daha onada söylemiyorum :)))
Hehehhe bende 40 tane almıştım, o bitti adet oldum ertesi ay eşimden gizli bi 40 tane daha almıştım o ay hamile kalmasam ocağımıza incir ağacı dikerdim kesin :))

Ben hayatta dayanamam iyi tutuyorsun kendini:)
oyle ben dırayetluyımdır bıseyı aklımdan kesın olarak cıkardım takmıcam dıyosam.takmıyorum desıgım gb bı burda konusrken bahsedyrm onun dısında sımdıye esıme derdım hep belırtılerım şunlar dye o da şaşıyor :)

QUOTE="mi-nick, post: 54922420, member: 426118"]Hehehhe bende 40 tane almıştım, o bitti adet oldum ertesi ay eşimden gizli bi 40 tane daha almıştım o ay hamile kalmasam ocağımıza incir ağacı dikerdim kesin :))[/QUOTE]
Bu ay ben de hamile kalmasaydım ben de tekrardan sipariş edecektim yedi tane kaldı elimde ama ben onları da yaparım kesin kıpkırmızı iki çizgi görene kadar yaparım

Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olsun

vallahı sıkıntıı eşiım de bana bukadar test alcagımıza kan verseydın ozelde dha mantıklı olur demıstı ahahha. şaka bir yana tabı de ıste dayanamıyoruz ben sahsen evde ogrenmeden bıdaha kan vermek ıstemiyorum:)

Folik asit uyku yapmaz genelde ama her bünye farklı tabi inşallah bir hafta sonra da senden güzel haberler alıcaz bekleyip görelim :)

Katılıyorum evde öğrenip sonra kan vermek daha mantıklı ben öyle yaptım çünkü

Benim istedi baya adet belirtileri oldu ama en belirgin kasik bakmaları ve göğsümün sadece ucu yumurtlamadan sonra hemen başladi ve adet günüme yakın ağrı dağıldı birde bacağım ağrıyordu canım ama herkesin farklı tabi allah gönlünüze göre versin

QUOTE="mi-nick, post: 54922420, member: 426118"]Hehehhe bende 40 tane almıştım, o bitti adet oldum ertesi ay eşimden gizli bi 40 tane daha almıştım o ay hamile kalmasam ocağımıza incir ağacı dikerdim kesin :))
Bu ay ben de hamile kalmasaydım ben de tekrardan sipariş edecektim yedi tane kaldı elimde ama ben onları da yaparım kesin kıpkırmızı iki çizgi görene kadar yaparım [/QUOTE]
Bende yaptım baya kalanları eltime verdim son bi tane ayırdım gebeliğin ortalarında yapıcam diye sonra bi arkadaşım şüpheye düşmüş yana döne nöbetçi eczane arıyordu, ona vermiştim bitirdim öylece :)

Benim ilk zamanlar ayaklarım yanıyordu ama ne yanma, uyuyamıyodum doğru düzgün :)
şimdi gordum msjını gece esım terledım coksıcaksın dedı kackez uykusundan uyandı:) benm de suan ayaklarım ve ellermn ıcı alev alev kackez yıkadım gecmıyor vucut ısıma baktm smdı 37nın baya ustunde suanda da

Çok sabırsızız bir de erkekler için söylenir ama bence kadınlar da sabırsız şahsen ben öyleyim :))) mi-nick

Tel elimde uyuyakalmadan sizlere hayırlı geceler diliyorum kızlar, yeni güne yeni umutlarla uyanalım inşallahhh

Canım benimde dün çok yüksekti 37.8 cıktı

ama smdı boyle yazdm ya ates ve ıstahımı onun dısında gunıcınde de ne bulantı ne basdonmesı ne sancı hıssedemyrm ah bu da hamılelkten mı acaba dyemıyorun oyuzden hamıle degılm bence yaa olsa hıssetmezmydm mi-nick ilkde esıme ılk dedıgm belırtı benhamıleyım olmustu kesınlkle emındm hıslermden de kalk test alalım demstm alıp gelmstk

Maşallah kız baya var ateşin aman dikkat et hasta filan olma da inşallah bu yükselme müjdeli bir habere sebp olur :)

kz bılıosunuz benm yumurtlamadan hemen 2gun sonra gogus ucum hassaslasmıstı ya hala var ama daha az suan rahatsız etmeyen durumda

Maşallah kız baya var ateşin aman dikkat et hasta filan olma da inşallah bu yükselme müjdeli bir habere sebp olur :)
hastalık gb degıl olsa anlardm heralde burnumdan soludugum nefes ates gb kulagımın ıcı avucum tum.bedenım Allahım hayır etsın :)) ıyıkı varsınızyaa kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…