- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet evet kafaka sokmıyım yıne hazır kafam.rahatken:)Ay valla takma böyle konuştukça iyice aklına getiriyoz sen batı bekle sessizce :)
Hehehhe bende 40 tane almıştım, o bitti adet oldum ertesi ay eşimden gizli bi 40 tane daha almıştım o ay hamile kalmasam ocağımıza incir ağacı dikerdim kesin :))Kız aynı bende öyleydim birde toplu almıştım 35 tane cok var diye yapıp duruyordum eşim yeter artık dedi daha onada söylemiyorum :)))
oyle ben dırayetluyımdır bıseyı aklımdan kesın olarak cıkardım takmıcam dıyosam.takmıyorum desıgım gb bı burda konusrken bahsedyrm onun dısında sımdıye esıme derdım hep belırtılerım şunlar dye o da şaşıyor :)Ben hayatta dayanamam iyi tutuyorsun kendini:)
Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olsunoyle ben dırayetluyımdır bıseyı aklımdan kesın olarak cıkardım takmıcam dıyosam.takmıyorum desıgım gb bı burda konusrken bahsedyrm onun dısında sımdıye esıme derdım hep belırtılerım şunlar dye o da şaşıyor :)
Folik asit uyku yapmaz genelde ama her bünye farklı tabi inşallah bir hafta sonra da senden güzel haberler alıcaz bekleyip görelim :)canım abartmıyorum ama buaksam da oyle oldum ama nasıl nefes alıp verıyorum eşim aldı onumden yemegı dur dedı patlıcaksın suan da yne acıktım yemeden asla uyuyamam zaten. uyku bende yıne var ama folio ıcıyorum dıye var glb ona yoruyorum uykumn gelmesnı
Katılıyorum evde öğrenip sonra kan vermek daha mantıklı ben öyle yaptım çünküvallahı sıkıntıı eşiım de bana bukadar test alcagımıza kan verseydın ozelde dha mantıklı olur demıstı ahahha. şaka tabı de ıste dayanamıyoruz ben sahsen evde ogrenmeden bıdaha kan vermek ıstemiyorum:)
Benim istedi baya adet belirtileri oldu ama en belirgin kasik bakmaları ve göğsümün sadece ucu yumurtlamadan sonra hemen başladi ve adet günüme yakın ağrı dağıldı birde bacağım ağrıyordu canım ama herkesin farklı tabi allah gönlünüze göre versinhamişler size bir sorum olucak hanı adet olmadan tatlı ıster ya canımız genelde. sızın yıne de ıstedı mı canınız tatlı şeyler benim de canım ısterse ben smdı trıbe gırmeym ay adet mı olucam dıye:)) @dlkkydlntplmi-nick Sllh hatice ayek @zbt2121 @nehirimm1727 :)
Bu ay ben de hamile kalmasaydım ben de tekrardan sipariş edecektim yedi tane kaldı elimde ama ben onları da yaparım kesin kıpkırmızı iki çizgi görene kadar yaparımQUOTE="mi-nick, post: 54922420, member: 426118"]Hehehhe bende 40 tane almıştım, o bitti adet oldum ertesi ay eşimden gizli bi 40 tane daha almıştım o ay hamile kalmasam ocağımıza incir ağacı dikerdim kesin :))
şimdi gordum msjını gece esım terledım coksıcaksın dedı kackez uykusundan uyandı:) benm de suan ayaklarım ve ellermn ıcı alev alev kackez yıkadım gecmıyorBenim ilk zamanlar ayaklarım yanıyordu ama ne yanma, uyuyamıyodum doğru düzgün :)
Benimde tam tersi buz gibiydi ayaklarım çok üşüyordum halada donuyorumBenim ilk zamanlar ayaklarım yanıyordu ama ne yanma, uyuyamıyodum doğru düzgün :)
Canım benimde dün çok yüksekti 37.8 cıktışimdi gordum msjını gece esım terledım coksıcaksın dedı kackez uykusundan uyandı:) benm de suan ayaklarım ve ellermn ıcı alev alev kackez yıkadım gecmıyorvucut ısıma baktm smdı 37nın baya ustunde suanda da
Maşallah kız baya var ateşin aman dikkat et hasta filan olma da inşallah bu yükselme müjdeli bir habere sebp olur :)şimdi gordum msjını gece esım terledım coksıcaksın dedı kackez uykusundan uyandı:) benm de suan ayaklarım ve ellermn ıcı alev alev kackez yıkadım gecmıyorvucut ısıma baktm smdı 37nın baya ustunde suanda da
kz bılıosunuz benm yumurtlamadan hemen 2gun sonra gogus ucum hassaslasmıstı ya hala var ama daha az suan rahatsız etmeyen durumdaBenim istedi baya adet belirtileri oldu ama en belirgin kasik bakmaları ve göğsümün sadece ucu yumurtlamadan sonra hemen başladi ve adet günüme yakın ağrı dağıldı birde bacağım ağrıyordu canım ama herkesin farklı tabi allah gönlünüze göre versin
Amin canım saol Allah rahatlık versin hayırlı gecelerTel elimde uyuyakalmadan sizlere hayırlı geceler diliyorum kızlar, yeni güne yeni umutlarla uyanalım inşallahhh
hastalık gb degıl olsa anlardm heralde burnumdan soludugum nefes ates gb kulagımın ıcı avucum tum.bedenım Allahım hayır etsın :)) ıyıkı varsınızyaa kızlarMaşallah kız baya var ateşin aman dikkat et hasta filan olma da inşallah bu yükselme müjdeli bir habere sebp olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?