İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ilki ikincisi çok farklı oluyor kuzum ben ikincide kendimi hiç hamile hissetmedim kan sonucunu aldığım halde inanamıyordum ve ultrasonda net bi şekilde görüp hareketlerini hissedince aha ben hamileyim dedim resmen :) oğlumda çoookkk farklıydı :)

ayy ben de umarım ondandır :) maşllahhh yaa yavrularınaa kendıne dıkkat et iyi geceler guzel anne :))

Benimde tam tersi buz gibiydi ayaklarım çok üşüyordum halada donuyorum
Ondan sonra düzen tutturamadım zaten mesela akşam üzeri ayaklarım donuyor diye kapıları filan komple kapattım şimdi de dizden aşağısı yine yanıyor :)

Ondan sonra düzen tutturamadım zaten mesela akşam üzeri ayaklarım donuyor diye kapıları filan komple kapattım şimdi de dizden aşağısı yine yanıyor :)
Ya birde ben yansam elim ayağım dönüyor resmen çorap patik terlik Polat ve hala usuyorum

kızlar delırmek uzereyım ayaklarımın altı alev topu yok uyuyamıyorum okdr uykum var ama ates gb yanıyor ayaklarmda bısey sankı

hastalık gb degıl olsa anlardm heralde burnumdan soludugum nefes ates gb kulagımın ıcı avucum tum.bedenım Allahım hayır etsın :)) ıyıkı varsınızyaa kızlar
Goguste cok hassasıyet oldu bende kocamandı ıyıce sıstı damarlandı acımaya basladı cnm

Bence bıran once test yap bıde hasta olursn allah korusun valla

Kozlar dun aksa. Cok usudum uyumusum tv karsısında sarındm battanıyeye yırmılık dısım acıyo cıkmıstı zaten baya devam edıyo heralde umarım bana sıkıntı yapmaz ya

canm gcmiş olsun gecr ınsallah hemen. yine buay sıktım dişimi de sadece ıkı uc sey hıssedıyorum gecen ay nasıldım tam bır hasta gbydm Ay psıkolojm bozukmstu her sn hanılelık dusunmekten:) ayak vucut yanmamı daha cokgecelerı hıssedyrm ozellkle 2gecedır bazı olan seylrrı de hamıleliği yormamaya calısıyorum canım bugun dha da dusunmemeye calıscam ama genelde adete bıkacgun kala vucut ısısı duser ya bnm smdı yne yuksekcıktı:) ıns dusmez dlkkydlntpl

Nekdr kaldıkınsenın bata ıns hayırlısıyla hamılesındır yumurtlamadan on gun gectoyse bellı olur bn baktmda bnm testte 9. Gun cıkmıs

Düşmeyecek allahin izniyle canım güzel haberini alıcaz inşallah

Tekrar Günaydın kızlar Evet belli olur 2~3 gün diyor takvim ama ben öğrenmek istemiyorum henuz. ya bıde şu var yumurta dollenmedyse nezaman atıldı vucuttan. o catladıktan sonra mı 14gun sonrası yoksa yumurta olunce mı 14gun snrası onu bılemyrm. oyzden. elkı de 4gun var dha

Yumurtkadktan sonra 14 gun sonra adet olman öazm oyle hesaplancnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…