ilki ikincisi çok farklı oluyor kuzum ben ikincide kendimi hiç hamile hissetmedim kan sonucunu aldığım halde inanamıyordum ve ultrasonda net bi şekilde görüp hareketlerini hissedince aha ben hamileyim dedim resmen :) oğlumda çoookkk farklıydı :)ama smdı boyle yazdm ya ates ve ıstahımı onun dısında gunıcınde de ne bulantı ne basdonmesı ne sancı hıssedemyrm ah bu da hamılelkten mı acaba dyemıyorun oyuzden hamıle degılm bence yaa olsa hıssetmezmydmmi-nick ilkde esıme ılk dedıgm belırtı benhamıleyım olmustu kesınlkle emındm hıslermden de kalk test alalım demstm alıp gelmstk
ayy ben de umarım ondandır :) maşllahhh yaa yavrularınaa kendıne dıkkat et iyi geceler guzel anne :))ilki ikincisi çok farklı oluyor kuzum ben ikincide kendimi hiç hamile hissetmedim kan sonucunu aldığım halde inanamıyordum ve ultrasonda net bi şekilde görüp hareketlerini hissedince aha ben hamileyim dedim resmen :) oğlumda çoookkk farklıydı :)
Ondan sonra düzen tutturamadım zaten mesela akşam üzeri ayaklarım donuyor diye kapıları filan komple kapattım şimdi de dizden aşağısı yine yanıyor :)Benimde tam tersi buz gibiydi ayaklarım çok üşüyordum halada donuyorum
Benimde öyle olmuştu ara ara çoğalıp azalıyor du hadi inşallahkz bılıosunuz benm yumurtlamadan hemen 2gun sonra gogus ucum hassaslasmıstı ya hala var ama daha az suan rahatsız etmeyen durumda
İnşallah canımmayy ben de umarım ondandır :) maşllahhh yaa yavrularınaa kendıne dıkkat et iyi geceler guzel anne :))
Ya birde ben yansam elim ayağım dönüyor resmen çorap patik terlik Polat ve hala usuyorumOndan sonra düzen tutturamadım zaten mesela akşam üzeri ayaklarım donuyor diye kapıları filan komple kapattım şimdi de dizden aşağısı yine yanıyor :)
Benm özel birşey istemedi canm ama bende zaten adet öncesi degl adet günü isterdi canm ondan olbilirhamişler size bir sorum olucak hanı adet olmadan tatlı ıster ya canımız genelde. sızın yıne de ıstedı mı canınız tatlı şeyler benim de canım ısterse ben smdı trıbe gırmeym ay adet mı olucam dıye:))dlkkydlntpl mi-nick Sllh hatice ayek zbt2121 nehirimm1727 :)
Soğuk suya tutsaydın iyi gelirdi canımkızlar delırmek uzereyım ayaklarımın altı alev topu yok uyuyamıyorum okdr uykum var ama ates gb yanıyor ayaklarmda bısey sankı
Ilk once lahöacun ıstedı adete bırhafta bardı en azhamişler size bir sorum olucak hanı adet olmadan tatlı ıster ya canımız genelde. sızın yıne de ıstedı mı canınız tatlı şeyler benim de canım ısterse ben smdı trıbe gırmeym ay adet mı olucam dıye:))dlkkydlntpl mi-nick Sllh hatice ayek zbt2121 nehirimm1727 :)
Soğuk suya tutsaydın iyi gelirdi canım
Goguste cok hassasıyet oldu bende kocamandı ıyıce sıstı damarlandı acımaya basladı cnmhastalık gb degıl olsa anlardm heralde burnumdan soludugum nefes ates gb kulagımın ıcı avucum tum.bedenım Allahım hayır etsın :)) ıyıkı varsınızyaa kızlar
Bence bıran once test yap bıde hasta olursn allah korusun vallaşimdi gordum msjını gece esım terledım coksıcaksın dedı kackez uykusundan uyandı:) benm de suan ayaklarım ve ellermn ıcı alev alev kackez yıkadım gecmıyorvucut ısıma baktm smdı 37nın baya ustunde suanda da
Nekdr kaldıkınsenın bata ıns hayırlısıyla hamılesındır yumurtlamadan on gun gectoyse bellı olur bn baktmda bnm testte 9. Gun cıkmıscanm gcmiş olsun gecr ınsallah hemen. yine buay sıktım dişimi de sadece ıkı uc sey hıssedıyorum gecen ay nasıldım tam bır hasta gbydm Ay psıkolojm bozukmstu her sn hanılelık dusunmekten:) ayak vucut yanmamı daha cokgecelerı hıssedyrm ozellkle 2gecedır bazı olan seylrrı de hamıleliği yormamaya calısıyorum canım bugun dha da dusunmemeye calıscam ama genelde adete bıkacgun kala vucut ısısı duser ya bnm smdı yne yuksekcıktı:) ıns dusmezdlkkydlntpl
Düşmeyecek allahin izniyle canım güzel haberini alıcaz inşallahcanm gcmiş olsun gecr ınsallah hemen. yine buay sıktım dişimi de sadece ıkı uc sey hıssedıyorum gecen ay nasıldım tam bır hasta gbydm Ay psıkolojm bozukmstu her sn hanılelık dusunmekten:) ayak vucut yanmamı daha cokgecelerı hıssedyrm ozellkle 2gecedır bazı olan seylrrı de hamıleliği yormamaya calısıyorum canım bugun dha da dusunmemeye calıscam ama genelde adete bıkacgun kala vucut ısısı duser ya bnm smdı yne yuksekcıktı:) ıns dusmezdlkkydlntpl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?