İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ya8 ya dokuzunda işte yum neyse bekliyorum ya bir haftaya kadar yolu var stres yaparsam gelmez Bir de olacaksam:) dlkkydlntpl

Kızlar bir de ben kendimi kandırmayayım ya ocak ayında mesela yumu. dönenımde okadar çok degerlendırmıstık kı buay olma ıhtımalı cok bence dıyordum duzenlı bısekılde fazla denk gelmıstı o doneme. ama bu donem bırden yumurtam catladı. cok faZLa degerlendıremedık 7sinde olmustu mesela ama ben oyle yatmamıstım cok hatrlamyrmyanı 8inde ve 10unda da degerlendırdık. bılmiyorum oldu mu olmadı mı ondan da umudum az. nebılıyım :/

Sen stres yapma dıkkat etmherseye haIrlıklı ol artık ongun olduysa test yap

aslında oncesıgun o gun ve ıkıgun sonrası oldu yetmez mı onemlı olan sayısı degıl somcta denk gelmesı ılskılern:) benm de kasıklarmda hastalanckms gbgelıyor hıs. belıne dıkkat et egılıp kalkma bırden kıtlenmesın bır de canmm dlkkydlntpl ıcten geldıgı ıcın bırden vura da bılır pekı senınleke noldu gelmıyor dmı artk

sol yumurtalıgmda dınmeyen bı sızı kıst mı acaba. kıst olsa bugune dek agrırdı sankı dr.dan geldıgımden berı yoktu agrı.

Canım kist se elini hafif bastırdığı hem sertlik geliyor hemde açıyor
acımadı canm denedm ama evet hatrlıyrm kucukken kıst amelıyatı oldugumda da bastrmslardı cok acıodu. azonce gorumcem de sen yanıyosun hasta msn dedı kaynanamn yıne gunu var valla bktm su gunlerdennn smdı yınesag tarafa da kesın bıcak saplanmaları gırdı konusrken sesım kesldı resmen yaa heveslenmk ıstemyrm:)

Ya bende heseslendirmek istemiyorum ama sen hamilesin bence cuma günümü yapacaktın testi

Kıst ultrasobda cıkmadımı sanmam bndede oldu adet gunu agrım olurdı

kizlar kan degeri 0.155 cikmis aile hekimide idrarda cikmasi supheli 3 gun sonra bidaha kan ver dedi bilmiyorum daha yukselmez galiba negatif iste dimi

Kıst ultrasobda cıkmadımı sanmam bndede oldu adet gunu agrım olurdı
cıktı canım ama o gunden berı hıc kasık sancım olmamstı dr. basıt bsy gecıcek ztn demstı yanı sancılarm gelıyor gazım cok akıntı devam hala ates basmam da devam bakalım gogsum şiş ama cok hassas degıl oyuzden pek umtlanmaym dyorum atesım dusmeyısı enbuyuk belırtı gb :)

acaba kist mı poz. verıyor bnm de bazıları poz.tı ya bı kont.e gt canm bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…