- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
ya8 ya dokuzunda işte yum neyse bekliyorum ya bir haftaya kadar yolu var stres yaparsam gelmez Bir de olacaksam:)dlkkydlntpl
Sen stres yapma dıkkat etmherseye haIrlıklı ol artık ongun olduysa test yapKızlar bir de ben kendimi kandırmayayım ya ocak ayında mesela yumu. dönenımde okadar çok degerlendırmıstık kı buay olma ıhtımalı cok bence dıyordum duzenlı bısekılde fazla denk gelmıstı o doneme. ama bu donem bırden yumurtam catladı. cok faZLa degerlendıremedık 7sinde olmustu mesela ama ben oyle yatmamıstım cok hatrlamyrmyanı 8inde ve 10unda da degerlendırdık. bılmiyorum oldu mu olmadı mı ondan da umudum az. nebılıyım :/
Canım kist se elini hafif bastırdığı hem sertlik geliyor hemde açıyorsol yumurtalıgmda dınmeyen bı sızı kıst mı acaba. kıst olsa bugune dek agrırdı sankı dr.dan geldıgımden berı yoktu agrı.
acımadı canm denedm ama evet hatrlıyrm kucukken kıst amelıyatı oldugumda da bastrmslardı cok acıodu. azonce gorumcem de sen yanıyosun hasta msn dedı kaynanamn yıne gunu var valla bktm su gunlerdennnCanım kist se elini hafif bastırdığı hem sertlik geliyor hemde açıyor
Ya bende heseslendirmek istemiyorum ama sen hamilesin bence cuma günümü yapacaktın testiacımadı canm denedm ama evet hatrlıyrm kucukken kıst amelıyatı oldugumda da bastrmslardı cok acıodu. azonce gorumcem de sen yanıyosun hasta msn dedı kaynanamn yıne gunu var valla bktm su gunlerdennnsmdı yınesag tarafa da kesın bıcak saplanmaları gırdı konusrken sesım kesldı resmen yaa heveslenmk ıstemyrm:)
Kıst ultrasobda cıkmadımı sanmam bndede oldu adet gunu agrım olurdıacımadı canm denedm ama evet hatrlıyrm kucukken kıst amelıyatı oldugumda da bastrmslardı cok acıodu. azonce gorumcem de sen yanıyosun hasta msn dedı kaynanamn yıne gunu var valla bktm su gunlerdennnsmdı yınesag tarafa da kesın bıcak saplanmaları gırdı konusrken sesım kesldı resmen yaa heveslenmk ıstemyrm:)
Aalalla ıdrarda cıkıp kanda cıkmaması gercekten garıo tek testmı yaotınkizlar kan degeri 0.155 cikmis aile hekimide idrarda cikmasi supheli 3 gun sonra bidaha kan ver dedi bilmiyorum daha yukselmez galiba negatif iste dimi
Aalalla ıdrarda cıkıp kanda cıkmaması gercekten garıo tek testmı yaotın
nehirimm1727 ne yaptın cok merak ettım ben deseniii
Cok ılgınc bıraz bekle kam ver cnmyok canim 3 tane yaptim ikisi silik 1i negatif cikti
cıktı canım ama o gunden berı hıc kasık sancım olmamstı dr. basıt bsy gecıcek ztn demstı yanı sancılarm gelıyor gazım cok akıntı devam hala ates basmam da devam bakalım gogsum şiş ama cok hassas degıl oyuzden pek umtlanmaym dyorum atesım dusmeyısı enbuyuk belırtı gb :)Kıst ultrasobda cıkmadımı sanmam bndede oldu adet gunu agrım olurdı
Hay Allahım ben de uzuldumcanim deger 0.155 malesef
Hay Allahım ben de uzuldumneden acaba tekrar yap bısure sonra canımm[/QUOTE
adet olana kadar beklerim :) ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?