[/QUOTE
Hayırlısı olsun cnm
Sen su erken gebelık testınden al valla cocuk meraktan catlıcak benımkıcıktı canım ama o gunden berı hıc kasık sancım olmamstı dr. basıt bsy gecıcek ztn demstı yanı sancılarm gelıyor gazım cok akıntı devam hala ates basmam da devam bakalım gogsum şiş ama cok hassas degıl oyuzden pek umtlanmaym dyorum atesım dusmeyısı enbuyuk belırtı gb :)
Erken gebelık testı yapsana cnm var gıbı gozukuyoKızlar yardım dün gece hafif pembe lekelenmem oldu bugün test yaptım ışıkta ikinci çizgi var normalde yok bi bakarmisinizEki Görüntüle 2113732 Eki Görüntüle 2113735
kendıme soz verdmmm hemen ogrenmek ıstemyrm bıyandan varsa da 2marta dek esımden saklıcam d.gununde hedıye olarak kutuya koymayı dusunyrm testı nekdr gec ogrenrsem okdr kar hahahah:)Sen su erken gebelık testınden al valla cocuk meraktan catlıcak benımkı
canım o cızgı cokyaknda ama sankı ısıkta normal t bolge cızgısı gorunuo. obemlı olan pembe olarak ckıo mu beyaz olan ısıkta ckıo. normal ceksene testı bıdeKızlar yardım dün gece hafif pembe lekelenmem oldu bugün test yaptım ışıkta ikinci çizgi var normalde yok bi bakarmisinizEki Görüntüle 2113732 Eki Görüntüle 2113735
Cızgı degısık duruyo bence tekrarla
canım testin içini aç plastikten çıkar bide öyle bak ben ilk testimde öyle bi an heyecanlanmıştım. meğerse o plastiğin çıkıntısıymış. bide öyle dene bakalım
Baktım canım dediğin gibiymış yine hüsran hayırlısı bakalimcanım testin içini aç plastikten çıkar bide öyle bak ben ilk testimde öyle bi an heyecanlanmıştım. meğerse o plastiğin çıkıntısıymış. bide öyle dene bakalım
hayal krıklığına sebep olduğum için üzgünüm canım ama umutlanıp sonradan olsa daha çok üzülcektinBaktım canım dediğin gibiymış yine hüsran hayırlısı bakalim
şimdı gordum bu msjı uzuldum canım ya bata kac gun vardıBenimde bugün eşimin doğum gunu
Şu anda hormonları benimle alay ediyor beni bir ateş basıyor bir üşüme geliyor sen de şey var mı tuvaletin geldiğinde böyle bazen tutarsın ya ama bunu tutamaz hale geliyorsun hani bir an önce yapmak istiyorsun bak bu ben de vardı belirti olarak mı bilmiyorum amakızlarr benım vucut yıne ates ama usume var 1saattır ay adetm mı olcam ki ayaklarm da üşüyor cok anca ısınmayabasladı
olmaz olur mu kackez gıdıyorum wcye 10dk tutaym sonra wcden cknca sanki saatlerce tutmusum gb kasıgım agrıyor o an gece cok sıkışık uyandm. suanda da ayaklarm yanıyor alev alev hahah benımle de kafa buluyor hormonlar ya baska seyden ya bebekten Allah bılır artk:)Şu anda hormonları benimle alay ediyor beni bir ateş basıyor bir üşüme geliyor sen de şey var mı tuvaletin geldiğinde böyle bazen tutarsın ya ama bunu tutamaz hale geliyorsun hani bir an önce yapmak istiyorsun bak bu ben de vardı belirti olarak mı bilmiyorum ama
Ben sık cıkmıyorum ama cok sıkıştırıyor beni sanki saatler tutuyor gibi yani ve benide bir cok kez uyandırdı hamile olmadıgımı öğrenmeden önceolmaz olur mu kackez gıdıyorum wcye 10dk tutaym sonra wcden cknca sanki saatlerce tutmusum gb kasıgım agrıyor o an gece cok sıkışık uyandm. suanda da ayaklarm yanıyor alev alev hahah benımle de kafa buluyor hormonlar ya baska seyden ya bebekten Allah bılır artk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?