İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar yardım dün gece hafif pembe lekelenmem oldu bugün test yaptım ışıkta ikinci çizgi var normalde yok bi bakarmisiniz

Sen su erken gebelık testınden al valla cocuk meraktan catlıcak benımkı

Sen su erken gebelık testınden al valla cocuk meraktan catlıcak benımkı
kendıme soz verdmmm hemen ogrenmek ıstemyrm bıyandan varsa da 2marta dek esımden saklıcam d.gununde hedıye olarak kutuya koymayı dusunyrm testı nekdr gec ogrenrsem okdr kar hahahah:)

var evet çizgi ama normal yerınde degıl dıye ben de emın olamadm canm ya ınsallah vardır merake ttm baska testın var mı.canm suan caka

kızlarr benım vucut yıne ates ama usume var 1saattır ay adetm mı olcam ki ayaklarm da üşüyor cok anca ısınmayabasladı

kızlarr benım vucut yıne ates ama usume var 1saattır ay adetm mı olcam ki ayaklarm da üşüyor cok anca ısınmayabasladı
Şu anda hormonları benimle alay ediyor beni bir ateş basıyor bir üşüme geliyor sen de şey var mı tuvaletin geldiğinde böyle bazen tutarsın ya ama bunu tutamaz hale geliyorsun hani bir an önce yapmak istiyorsun bak bu ben de vardı belirti olarak mı bilmiyorum ama

olmaz olur mu kackez gıdıyorum wcye 10dk tutaym sonra wcden cknca sanki saatlerce tutmusum gb kasıgım agrıyor o an gece cok sıkışık uyandm. suanda da ayaklarm yanıyor alev alev hahah benımle de kafa buluyor hormonlar ya baska seyden ya bebekten Allah bılır artk:)

Ben sık cıkmıyorum ama cok sıkıştırıyor beni sanki saatler tutuyor gibi yani ve benide bir cok kez uyandırdı hamile olmadıgımı öğrenmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…