İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayyy kaynanam ümreden geldi daha geniş eve girdim nası yatağa attım kendimmi üstümü nası deyistim ben bile bilmiyorum çok yoğun bir gündü sabah 7 de kalkicam sizin şu testler inşallah pozitif çıkar ilk önce evde sonrada kanda görmeyi nasip etsin allahım size hepinize hayırlı geceler en güzel gününüze uyanın inşallah

ikimiz de kaynanadan gitmişiz bugun ben de gunde yardım ettım ona cok yoruldum uyuyakalıyorum hep duaların kabul olsun ınsallah sen de dıkkat ettt canım

Suan bende dusunuyorum ikinci cocugu kizim 3 yasinda :) ilk ay denememizde olmadi o dediginiz küre denk geldim kullanmaya basladim bugun gercekten ise yaradimi sizde bu sekilde mi oldu tadi cok kotu ama (

Canım Sen detaylı ultrason sonuçlarını doktora gösterecektin ne oldu?
P.tesi gidecektim canim gitmeden bi arayayim randevu bilgilerimi alayim dedim randevu gozukmuyor dediler, aldigim randevu sisteme dusmemis o yuzden cuma gunune tekrar randevu aldim, cuma oglen gidicem insallah

Merhabalar. Birçoğunuzun serüveninizi roman gibi okudum. Güzeldi ve ayrıca hamilelikle sonuçlanması ayrıca bir güzeldi. Benim yaşım 30 bir oğlum var çook şükür 7 yaşında. 2 yıla yakındır bebek düşünüyoruz. Bende polikistik over belası var eşimde bi sıkıntı yok çok şükür. Glifor+Folidoce kullanıyorum aylardır.. Gliforla adetim 30-35 arası olmaya başladı. Geçen ay 31. günde adet olmuştum. Bu ay 37. gündeyim olmadım hala. Test yaptırmak istemiyorum negatif çıkacak diye çok korkuyorum. Göğüs ağrım ve ara ara kasık ağrılarım var. Az da bir akıntı. Çok merak ediyorum kaç gündür aklımda. Ne olur dua edin. Rabbim hayırla tamamlasın inşallah

Bu arada bu ay incir kürü de yaptım. İnşallah işe yaramıştır. Oğluma hamile kaldığımda ne belirtim vardı hiç hatırlamıorum ama net birşey olsaydı hatırlardım demek ki birşey yoktu. Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Cuma mübarek gün. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Amin canım inşallah vardır bebegin cuma günü ilk idrarla yap Allah gönlüne göre versi

P.tesi gidecektim canim gitmeden bi arayayim randevu bilgilerimi alayim dedim randevu gozukmuyor dediler, aldigim randevu sisteme dusmemis o yuzden cuma gunune tekrar randevu aldim, cuma oglen gidicem insallah
Hayırlı haberler inşallah cnm

Cuma günü sabah gidicem ben sende bebiş var mıydı?
Ben daha gitmedim, stres olurum diye 8 haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum bir ağrım ya da kanamam olmadığıdğtece gitmeyi düşünmüyorum, çünkü görüntü mü görünmedi mi kalp atışı mı var mı yok mu hafta hafta ben bu stresi kaldıramam Dr da 15 martta gel hepsini birlikte görürsün dedi ama en ufak bir şey olduğunda da beni ara dedi, şuan için herşey normal çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…