Evet bu ortada ki plastigin cizgisi canim ama elinde varsa sabah bi test daha yap sanki ben bi pembelik daha goruyorum insallah yanilmiyorumdur
Hayirlisi olsun canim bat gelene kadar bekle yine dekizlar kan degeri 0.155 cikmis aile hekimide idrarda cikmasi supheli 3 gun sonra bidaha kan ver dedi bilmiyorum daha yukselmez galiba negatif iste dimi
hayırlısı bakalımBen sık cıkmıyorum ama cok sıkıştırıyor beni sanki saatler tutuyor gibi yani ve benide bir cok kez uyandırdı hamile olmadıgımı öğrenmeden önce
ikimiz de kaynanadan gitmişiz bugun ben de gunde yardım ettım ona cok yoruldum uyuyakalıyorum hep duaların kabul olsun ınsallah sen de dıkkat ettt canımAyyy kaynanam ümreden geldi daha geniş eve girdim nası yatağa attım kendimmi üstümü nası deyistim ben bile bilmiyorum çok yoğun bir gündü sabah 7 de kalkicam sizin şu testler inşallah pozitif çıkar ilk önce evde sonrada kanda görmeyi nasip etsin allahım size hepinize hayırlı geceler en güzel gününüze uyanın inşallah
Canım Sen detaylı ultrason sonuçlarını doktora gösterecektin ne oldu?Hayirlisi olsun canim bat gelene kadar bekle yine de
Amin inşallah cnm bu arada cok güzelsinhayırlısı bakalım
yaa canımm cok teşekkür ederimm. Eminim ki o senin güzelliğinnAmin inşallah cnm bu arada cok güzelsin
Suan bende dusunuyorum ikinci cocugu kizim 3 yasinda :) ilk ay denememizde olmadi o dediginiz küre denk geldim kullanmaya basladim bugun gercekten ise yaradimi sizde bu sekilde mi oldu tadi cok kotu amaadet olduysan canım dığılsındır ama cobancantası civam percemi aslan pencesı kurunu yap cnm sabah aksam demle iç 5 gün sonra bırak ilişkiye gir 11 12 14 ünü yat biraz kalkma vajınayı yıkama banyoyu ertele 2 cocuk aanesı olarak tecrubelerımı aktarıyorum
P.tesi gidecektim canim gitmeden bi arayayim randevu bilgilerimi alayim dedim randevu gozukmuyor dediler, aldigim randevu sisteme dusmemis o yuzden cuma gunune tekrar randevu aldim, cuma oglen gidicem insallahCanım Sen detaylı ultrason sonuçlarını doktora gösterecektin ne oldu?
Amin canım inşallah vardır bebegin cuma günü ilk idrarla yap Allah gönlüne göre versiBu arada bu ay incir kürü de yaptım. İnşallah işe yaramıştır. Oğluma hamile kaldığımda ne belirtim vardı hiç hatırlamıorum ama net birşey olsaydı hatırlardım demek ki birşey yoktu. Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Cuma mübarek gün. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Hayırlı haberler inşallah cnmP.tesi gidecektim canim gitmeden bi arayayim randevu bilgilerimi alayim dedim randevu gozukmuyor dediler, aldigim randevu sisteme dusmemis o yuzden cuma gunune tekrar randevu aldim, cuma oglen gidicem insallah
Canım sonucunu yaz muhakkak olur mu seninle aynıyız merak ediyorumHer belirti biri olmuyor belki bu farklı olur hayırlısı olsun ya ne diyim ben bakalım bekleyelim benimki birde çıkacak bekleyelim
Hergun gizli gizli bakıyorum acaba bizim deli kız hamile mi diyekızlarr benım vucut yıne ates ama usume var 1saattır ay adetm mı olcam ki ayaklarm da üşüyor cok anca ısınmayabasladı
Kız neyin sonucunu anlayamadımCanım sonucunu yaz muhakkak olur mu seninle aynıyız merak ediyorum
Dr gitmeyecek miydin uyku sersemi yanlış mı okudum acaba mesajlarıKız neyin sonucunu anlayamadım
Cuma günü sabah gidicem ben sende bebiş var mıydı?Dr gitmeyecek miydin uyku sersemi yanlış mı okudum acaba mesajları
Ben daha gitmedim, stres olurum diye 8 haftayı doldurup öyle gitmek istiyorum bir ağrım ya da kanamam olmadığıdğtece gitmeyi düşünmüyorum, çünkü görüntü mü görünmedi mi kalp atışı mı var mı yok mu hafta hafta ben bu stresi kaldıramam Dr da 15 martta gel hepsini birlikte görürsün dedi ama en ufak bir şey olduğunda da beni ara dedi, şuan için herşey normal çok şükürCuma günü sabah gidicem ben sende bebiş var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?