İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kıızz ikimiz de 28 ekim şimdi farkettim bende biraz daha durup gitmek istedim ama eşim pinpirikli gitmek istiyor hadi seni kırmıyım dedim bende

Al
Allahım inşallah dualarını dualarımızı kabuleder. ınsallah pozıtıfle karsılasırsın bende de kasık sancısı ve akıntı var ben de korkuyorum senın gıbı bıyandan yapmaya Umarım rahatsızlıgın dagecer bır anonce. ama yaparsan da negatıf cıkarsa da daha fazla umutlanmamıs olucaksın

Allah razı olsun canım. İnşallah burdan hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize. Test konusunda da haklısın bende öyle düşünüyorum.Ama negatif olacak olması korkutuyor beni. Perşembe test alıp cuma sabah yapacağım inşallah. Rabbim büyük. Senin batın yakın mı?

Benim hiç bir belirtim olmadı...sadece bir gün acaba mı dedim...oda şöyle oldu her sabah kahvaltıda salata doğrarım oğlum cünkü cok sever ve ben hiç yemem kahvaltıda...bir gün akşam tv izlerken canım nasıl cekti peynir salata anlatamam...iştahla tabak hazırladım 3-4 tane yemişimdir...hiç öyle yeme huylarım yoktur canım bişey ceksin...eşim hayretle beni izledi...ozaman acabamı dedik...ki hamileyim..reglime 1 hafta vardı galiba...bir önceki gebeliğimdede tuzun kokusu burnuma geliyodu...resmen tuz gölüne gitmişim burnumu tuza dayamışım gibi nefret etmiştim tuzdan...ozamanda annem hissetmişti...9 ay sürmüştü bu koku hassasiyeti....benm tavsiyem kendinizi dinlemeyin strese sokmayın hayal kırıklıgı yasamayın...anın tadını çıkarın eğer ordaysa bebişiniz o size kendini hissettiriyor...tabi kendinizi dinlemiyorsanız...çünkü diğer belirtilerin hepsinin psikolojik olduguna inanıyorum ben...inşallah rabbim tüm istiyenlere gönüllerine göre evlatlar versin

benim bata 1,2 gun var yumurtam 8,veya 9unda çatladı gecen ay kiste dönmüş oyuzden yumurtlamaya göre hesap edıyorum sımdı atesım de dusmedı hala aynısaatte olcuyorum 36.8 sen ateş ölcumu yapıyor msn:)

Amin ne güzel anlatmis dediklerin çok doğru ama insan oğlu sabırsız ve meraklıyız hemen öğrenmek istiyoruz iste

hersabah aynı saatte olcuyorsun canım yataktan kalkmadan adet donemınde ates duser genelde 36.2lerde olur duser adetten bır okıgun once ısı. yumurta catladıktan sonra ısı yukselır gebelık olusursa pregesteron hormonununda oturu dusmez bak benm tabloma ornek atayım. leylunehar

Eklentiler

• CYMERA_20180221_131747.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 42
Hmm anladım canım.Yarından itibaren bakayım inşallah.Koltuk altından normal ateş ölçerle ölçülüyo demi?Senin tablon iyi gibi duruyor.Hayırlı güzel haberler inşallah Freshmommy

Selam kızlar dün akşam dayanamadım kan verdim.sonuç 1.22 bat 26 si ama yok negatif hersey psikolojik çıktı yani

Hmm anladım canım.Yarından itibaren bakayım inşallah.Koltuk altından normal ateş ölçerle ölçülüyo demi?Senin tablon iyi gibi duruyor.Hayırlı güzel haberler inşallah Freshmommy
dılaltı canım en dogru sonucu o verıyor mesela suanda atesler ıcındeym 37.5 suanda gunluk atesım de normalde 36 olur :) sımdı bı olcrr msn kac cıkcak

İnşallah bebeğin çok bekletmez canim inşallah hamilesindir test yap korkma zaten varsa vardır yoksa da nasip kısmet önümüzde ki aylarda Rabbim nasip eder inşallah

dılaltı canım en dogru sonucu o verıyor mesela suanda atesler ıcındeym 37.5 suanda gunluk atesım de normalde 36 olur :) sımdı bı olcrr msn kac cıkcak
evde değilim çalışıyorum. akşam bakayım bi.cuma sabah kan testi yapacam inşallah. O zamana kadar adet olmazsam inşallah.sende hamiş gibisin ya. inşallah öyledir. ne zaman bakmayı düşünüyorsun test

İnşallah bebeğin çok bekletmez canim inşallah hamilesindir test yap korkma zaten varsa vardır yoksa da nasip kısmet önümüzde ki aylarda Rabbim nasip eder inşallah
aynen cuma sabah bakacam inşallah yazarım burdan da. Dua edin Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…