Amiinn inşallahaynen cuma sabah bakacam inşallah yazarım burdan da. Dua edin Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
Neden öyle oldunkiCok daraldım kızlar ya sıktı benı bısıler koru bır hıc dogdu ıcıme offf cok sııkılldım
Cok yedım herlde işteym bıde sıkıldmNeden öyle oldunki
Sanmıyorum olsa cikardi canım ya hayırlısı buymus geçen ayda 2.40 çıkmıştı iki gün sonra regl olmuştum benim değerlerim neden 0 çıkmıyor acaba?Daha çok var canım dur bakalım
Sakın ol canım hormonların etkisi normal yani bizde beklemekten sıkıldıkCok yedım herlde işteym bıde sıkıldm
keske canım ama dılegım dusmemesı ısımın bakalım :) merak ettm aksam da sabah da yaz ısını :)evde değilim çalışıyorum. akşam bakayım bi.cuma sabah kan testi yapacam inşallah. O zamana kadar adet olmazsam inşallah.sende hamiş gibisin ya. inşallah öyledir. ne zaman bakmayı düşünüyorsun test
canım neoldu birden ya lekelenme durdu muCok daraldım kızlar ya sıktı benı bısıler koru bır hıc dogdu ıcıme offf cok sııkılldım
Al
Allahım inşallah dualarını dualarımızı kabuleder. ınsallah pozıtıfle karsılasırsın bende de kasık sancısı ve akıntı var ben de korkuyorum senın gıbı bıyandan yapmaya Umarım rahatsızlıgın dagecer bır anonce. ama yaparsan da negatıf cıkarsa da daha fazla umutlanmamıs olucaksın
acık beyaz canım kokusuz senın nasıl hadı ınsallah hamıelsındır :)Canim senin akintin beyaz mi yoksa sari gibk mi geliyor bende ayni sen gibiyim ara ara adet sancisi ve akintim var yarin adet günüm
Benimde tam tersi canim sari ve hafif kokulu ama galiba hamilelerin beyaz akintisi oluyormus diye duydum :/ hakkimizda hayirlisi insallah benim esim yarin tatile gidior ne hayaller kurdum eger hamileysem o gelene kadar doktora gidip kesin sonuc alip ordan hediye alip güzel bir yemek hazirlayip ona söylemeyi düsünüyorum yani..acık beyaz canım kokusuz senın nasıl hadı ınsallah hamıelsındır :)
kız sensiz ne tatılı :) hayallerımız gerceklesse keske canım ınsan kocasına surprız yapmak ıstıyor bende d.gunu hedıyesı vermek.ıstıyorum ona 2martta:) cok mu sarı senın ya yanı hamılelıkte enfeksıyon da olabıluyormus bu bı kamıt degıl somucta ben hamıle cıkmam sen cıkarsın mesela akıntıya takılma derım :)Benimde tam tersi canim sari ve hafif kokulu ama galiba hamilelerin beyaz akintisi oluyormus diye duydum :/ hakkimizda hayirlisi insallah benim esim yarin tatile gidior ne hayaller kurdum eger hamileysem o gelene kadar doktora gidip kesin sonuc alip ordan hediye alip güzel bir yemek hazirlayip ona söylemeyi düsünüyorum yani..
Abisiyle arkadaslariyla kücük bir tatil yapcaklar canim esimde cok bunaldi bende dedim belki hamileysem o yokken süprizlerle ugrasirim insallah insallah hamileyizdir ayy dogum günü süprizi olarak nekadar mutlu olur esin kesin hadi insallah canimkız sensiz ne tatılı :) hayallerımız gerceklesse keske canım ınsan kocasına surprız yapmak ıstıyor bende d.gunu hedıyesı vermek.ıstıyorum ona 2martta:) cok mu sarı senın ya yanı hamılelıkte enfeksıyon da olabıluyormus bu bı kamıt degıl somucta ben hamıle cıkmam sen cıkarsın mesela akıntıya takılma derım :)
c gundır dırdu cnm cok sumur yok ana sıkmaya basladı hafıften pantoln su ıc sut ıc meyve yecanım neoldu birden ya lekelenme durdu mu
Laboratuardan kaynaklı olabilir canım ama hemen ümidini kaybetme hele bi bat gelsinSanmıyorum olsa cikardi canım ya hayırlısı buymus geçen ayda 2.40 çıkmıştı iki gün sonra regl olmuştum benim değerlerim neden 0 çıkmıyor acaba?
bazen bana da öyle oluyor içim sıkılıyor durduk yere sinir stres basıyor hormonlardan hepCok daraldım kızlar ya sıktı benı bısıler koru bır hıc dogdu ıcıme offf cok sııkılldım
Dr a gıtsem bebegımın ıyı oldugunu ogrensem de rahatlasam cnm ya korkuyorum goremıcez dıyebazen bana da öyle oluyor içim sıkılıyor durduk yere sinir stres basıyor hormonlardan hep
Ben daha cok yeni hamileyim hiç akıntım olmadı halada öyle cok fazla yok cnmBenimde tam tersi canim sari ve hafif kokulu ama galiba hamilelerin beyaz akintisi oluyormus diye duydum :/ hakkimizda hayirlisi insallah benim esim yarin tatile gidior ne hayaller kurdum eger hamileysem o gelene kadar doktora gidip kesin sonuc alip ordan hediye alip güzel bir yemek hazirlayip ona söylemeyi düsünüyorum yani..
Demekki herkezde farkli olabiliyor canim insallah bizde senin gibi hayirli haber aliriz insallah sende sag saglim kucagina alirsin canim baska ne gibi belirtilerin olduBen daha cok yeni hamileyim hiç akıntım olmadı halada öyle cok fazla yok cnm
Ben daha cok yeni hamileyim hiç akıntım olmadı halada öyle cok fazla yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?