İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cok daraldım kızlar ya sıktı benı bısıler koru bır hıc dogdu ıcıme offf cok sııkılldım

evde değilim çalışıyorum. akşam bakayım bi.cuma sabah kan testi yapacam inşallah. O zamana kadar adet olmazsam inşallah.sende hamiş gibisin ya. inşallah öyledir. ne zaman bakmayı düşünüyorsun test
keske canım ama dılegım dusmemesı ısımın bakalım :) merak ettm aksam da sabah da yaz ısını :)

Canim senin akintin beyaz mi yoksa sari gibk mi geliyor bende ayni sen gibiyim ara ara adet sancisi ve akintim var yarin adet günüm

acık beyaz canım kokusuz senın nasıl hadı ınsallah hamıelsındır :)
Benimde tam tersi canim sari ve hafif kokulu ama galiba hamilelerin beyaz akintisi oluyormus diye duydum :/ hakkimizda hayirlisi insallah benim esim yarin tatile gidior ne hayaller kurdum eger hamileysem o gelene kadar doktora gidip kesin sonuc alip ordan hediye alip güzel bir yemek hazirlayip ona söylemeyi düsünüyorum yani..

kız sensiz ne tatılı :) hayallerımız gerceklesse keske canım ınsan kocasına surprız yapmak ıstıyor bende d.gunu hedıyesı vermek.ıstıyorum ona 2martta:) cok mu sarı senın ya yanı hamılelıkte enfeksıyon da olabıluyormus bu bı kamıt degıl somucta ben hamıle cıkmam sen cıkarsın mesela akıntıya takılma derım :)

Abisiyle arkadaslariyla kücük bir tatil yapcaklar canim esimde cok bunaldi bende dedim belki hamileysem o yokken süprizlerle ugrasirim insallah insallah hamileyizdir ayy dogum günü süprizi olarak nekadar mutlu olur esin kesin hadi insallah canim

Sanmıyorum olsa cikardi canım ya hayırlısı buymus geçen ayda 2.40 çıkmıştı iki gün sonra regl olmuştum benim değerlerim neden 0 çıkmıyor acaba?
Laboratuardan kaynaklı olabilir canım ama hemen ümidini kaybetme hele bi bat gelsin

Ben daha cok yeni hamileyim hiç akıntım olmadı halada öyle cok fazla yok cnm

Bnmde ogrenmeden bıkac gun once beyaz akıntım oldu ogrendıkten sonra hergun yapıskan akıntım devam edıyo bı ara kahve geldı korktm sımdı beyaz gelıyo
Ben daha cok yeni hamileyim hiç akıntım olmadı halada öyle cok fazla yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…