Bende görüyorum fakat sabah daha neti olana kdar inanmıcam :) şuan tek gözüme çarpan daha önce olup olmadığına emin değilim ama özellikle sol göğsümde uca doğru damarlar sanki ağ olmuş gibi.Aynen yarin bir daha yap sanki silik bir cizgi goruyorum ben
kız çizgi cıkmısss nezaman cıktı?Freshmommy canım bi baksana teste
tatlım oruc tutman col sakıncalı bebegı koruyan amniyotık sıvı azalıyor bol mıktarda su ıcmen lazım sıddetle karsı dr.lar tutmamalısın. Dınde de ızın var zten ıster fıtresını vereblır ıster kazaya bırakırsın. sana zarar. bilimsel çalışmalar varCok midem kaziniyor oructan diyordum ama galiba degil.
Yaptım çıktı ama emin olamıyorum yarın sabah tekrarlıcamkız çizgi cıkmısss nezaman cıktı?
kuzum bıde flaşla ceksene sıyah beyaz yapmadan odaklayıp ozelden de atabolırsınYaptım çıktı ama emin olamıyorum yarın sabah tekrarlıcam
Şimdi yataktayım canım sabah yapar yapmaz atıcamkuzum bıde flaşla ceksene sıyah beyaz yapmadan odaklayıp ozelden de atabolırsın
Kızlar hep birlikte bekleyelim benim de 4 haziran batberaber bekleyelim canım o zamanidrar yolları enfeksiyonu bende ateş filan yapar yıllardır olmuyorum çok şükür beni yataklara düşürüyor o enfeksiyon. Göğüs hassasiyeti için bazı kaynaklarda döllenme olduğu andan itibarende başlayabilir diyor umarım öyledir seninki kuzum
Benimde 3 haziran var mi sende belirti :)Kızlar hep birlikte bekleyelim benim de 4 haziran bat
Aşırı bel ağrısı var başka bişey yok ama bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorumBenimde 3 haziran var mi sende belirti :)
Benim goguslerim cok hassas ve sis ama belirti de olmayabilirAşırı bel ağrısı var başka bişey yok ama bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum
Benim göğüsler de hiç bişey yokBenim goguslerim cok hassas ve sis ama belirti de olmayabilir
Spermler 2 3 gun yasayabiliyo canim tutmustur belkiBenim göğüsler de hiç bişey yok20 si en yüksek yumurtlamayı onu da kaçırdık 19 unda oldu
Inşallah canım pek umudum yok ama içim de de garip bi his var anlamadım. Seninle daha önce özelden konusmustuk hatırladın miSpermler 2 3 gun yasayabiliyo canim tutmustur belki
Evet canim hatirliyorum bakalim biraz daha bekleyelim test yapmaya baslariz bazen erken dollenme falan olabiliyorInşallah canım pek umudum yok ama içim de de garip bi his var anlamadım. Seninle daha önce özelden konusmustuk hatırladın mi
Adet günü yaparım canım gelmezse zaten bu aralar bi duzensizlesti adetim deEvet canim hatirliyorum bakalim biraz daha bekleyelim test yapmaya baslariz bazen erken dollenme falan olabiliyor
Bende cok fazla var 25 tane almistim 20 tane kaldı netten aldim tanesi 90 kurusa falan denk geldi sanirim eczaneden alma pahaliya geliyoAdet günü yaparım canım gelmezse zaten bu aralar bi duzensizlesti adetim de
Ay ciddi misin bi teste 5 lira veriyorum ben nerden aldinBende cok fazla var 25 tane almistim 20 tane kaldı netten aldim tanesi 90 kurusa falan denk geldi sanirim eczaneden alma pahaliya geliyo
n11den aldim canim laboquick markaAy ciddi misin bi teste 5 lira veriyorum ben nerden aldin
Göze gelmiyo ama bir sürü alıyoruz netten almak çok daha mantikliymisN
n11den aldim canim laboquick marka
Aynen 2 gune falan geliyor kargodaGöze gelmiyo ama bir sürü alıyoruz netten almak çok daha mantikliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?