Aman eşime dedim şimdi ben alırım eczaneden diyo parasına acimiyosa ben napimAynen 2 gune falan geliyor kargoda
Aynen alsin o zaman bosver :)Aman eşime dedim şimdi ben alırım eczaneden diyo parasına acimiyosa ben napim
Bel ağrım geçti simdi canım akşam oluyo nedense oda bi ilginçAynen alsin o zaman bosver :)
tamam mutlaka at merak ederım:) Haydı ınsallah cıkacak yineŞimdi yataktayım canım sabah yapar yapmaz atıcam
canımm tesekkur edermmCanım biliyorsun ben iliski sonrası kanama yaşamıştım ve doktora bunu söylediğimde biraz daha dikkatli olun dedi , yapmayın demedi. Bizde ayni şekilde devam ediyoruz dikkat ediyoruz bir sorun da olmadı. Bence yavaş ve ağırdan alınırsa sorun çıkmaz canim :) ve evet nazlı bir halin var buda sana yakışıyor
Teşekkürler canım. Tabi ki canım sen bana bakma ben bile çok çok pim pirikliyim o konuda. Allah yasatmasın bidaha sen bu gebeliği çok çok istedin öyle basit bisey icin bisey olmasın bebeğine mazallah. Asla doktordan çekinmeyin ve esin disinda kimseyle gitme doktora daha rahat olursun. Ben hep tek gittim herşey icin :) öyle de devam edecek galiba kafam daha rahatcanımm tesekkur edermm:) sen de cookk tatlısın auran cok guzel:) eşim dr dan duymadıgı ıcın korkuyor ıste ben de acıkcası. buraya kadar gelmısken Allah korusun buyuzden bısey olmasın dye
Ben hamile kalmak için degil de kanalları temizlesin diye yaptım bir de miyom vardı onun için. Faydasını gördüm zaten bayanlar için cok faydalı, hamile olanlar da yapıyor bi zararı olmadıgı yazıyor ama sen yine de bekle şüphelerin varsa.. internetten bi arastır istersen, Saraçoğlu nun kürleri arasında..ya bu soğan kürünü ben de denesem mi diyorum ama ya hamileysem diye cesaret edemiyorum.. sen nasıl yapmıştın ve ne kadar sonra hamile kaldın canım?
Cnm bu test miratech galiba aynısı banada oldu başta cıktı sonradan cıkmadı yanıltabiliyor sonra hayal kırıklıgıOfff emin olamadım dün yoktu bişey. Yarın sabah bi daha yapıcam bakalım o ne çıkcak
Yok canım zaten sanah freely marka yaptım hiççççç bişey çıkmadıCnm bu test miratech galiba aynısı banada oldu başta cıktı sonradan cıkmadı yanıltabiliyor sonra hayal kırıklıgı
Anladım ne kadar var adetineYok canım zaten sanah freely marka yaptım hiççççç bişey çıkmadı
Yarın yada cuma görünüyor ama ben bu ay klomen + ovitrelle tedavisi gördüm bugün iğneden sonraki 14. Günün olsa çıkardı diye düşünüyorum. Beni umutlandıran göğüslerimde gayet belirgin olan yeşil yeşil damarlardı bilmiyorum ki iğneden sonra adet tarihim değişir mi ama genelde insanlar 14 yada 15. Günü oluyormuş dünki testim çıktı bi gün önce yaptığım test bikaç saat sonra bakınca ipince çizgi oldu biraz heveslenmiştim ama fos çıktıAnladım ne kadar var adetine
Evet oyüzden dr.a göre herşey :) yok canım eşimle gidiyorum ablam da o hastanede çalıştığı için hayır dıyememiştim merak etmıstı yegenınıTeşekkürler canım. Tabi ki canım sen bana bakma ben bile çok çok pim pirikliyim o konuda. Allah yasatmasın bidaha sen bu gebeliği çok çok istedin öyle basit bisey icin bisey olmasın bebeğine mazallah. Asla doktordan çekinmeyin ve esin disinda kimseyle gitme doktora daha rahat olursun. Ben hep tek gittim herşey icin :) öyle de devam edecek galiba kafam daha rahat
bugun yaptn mı?Yok canım zaten sanah freely marka yaptım hiççççç bişey çıkmadı
freely hıc ama hic guvenme derim:) yanls poz verıyor bazen deYok canım zaten sanah freely marka yaptım hiççççç bişey çıkmadı
Şimdi artık regli beklicem bir daha test yapmayı dişünmüyorum en geç cumaya kadar gelmesi lazım. Gelmezse şayet pazartesi gidicem kan vermeye. İnşallah gelmez. Freely için bende iyi şeyler duymadım ama napıyım elimde o vardıfreely hıc ama hic guvenme derim:) yanls poz verıyor bazen de
canm sakin ol daha ıkı gunün var hepsı yanlışsa da umut bıtmedi bozma moralını. Kendını herşeye alıstır olursa sevın olmazsa dahaaz uzulursun ben oyle yapmıstımŞimdi artık regli beklicem bir daha test yapmayı dişünmüyorum en geç cumaya kadar gelmesi lazım. Gelmezse şayet pazartesi gidicem kan vermeye. İnşallah gelmez. Freely için bende iyi şeyler duymadım ama napıyım elimde o vardı
Yok üzülmüyorum canım evliliğimin 8. Ayı bitiyor ama bu bizim 3. Denememiz hem biliyorum ki kırmızılar gelene kdar ümit var :) olmazsa da saldım çayıra artık. Başka bi doktora gidicem bu sefercanm sakin ol daha ıkı gunün var hepsı yanlışsa da umut bıtmedi bozma moralını. Kendını herşeye alıstır olursa sevın olmazsa dahaaz uzulursun ben oyle yapmıstım
Canım benim çok belirtim yok ya ben zaman başlıyırKızlarrr nasılsınız güzel anneler bebişleriniz nasıl?@zbt2121 Sllh M Miniko5858 M mavimilena_ hatice ayek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?