İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canımm tesekkur edermm :) sen de cookk tatlısın auran cok guzel:) eşim dr dan duymadıgı ıcın korkuyor ıste ben de acıkcası. buraya kadar gelmısken Allah korusun buyuzden bısey olmasın dye

canımm tesekkur edermm :) sen de cookk tatlısın auran cok guzel:) eşim dr dan duymadıgı ıcın korkuyor ıste ben de acıkcası. buraya kadar gelmısken Allah korusun buyuzden bısey olmasın dye
Teşekkürler canım. Tabi ki canım sen bana bakma ben bile çok çok pim pirikliyim o konuda. Allah yasatmasın bidaha sen bu gebeliği çok çok istedin öyle basit bisey icin bisey olmasın bebeğine mazallah. Asla doktordan çekinmeyin ve esin disinda kimseyle gitme doktora daha rahat olursun. Ben hep tek gittim herşey icin :) öyle de devam edecek galiba kafam daha rahat

ya bu soğan kürünü ben de denesem mi diyorum ama ya hamileysem diye cesaret edemiyorum.. sen nasıl yapmıştın ve ne kadar sonra hamile kaldın canım?
Ben hamile kalmak için degil de kanalları temizlesin diye yaptım bir de miyom vardı onun için. Faydasını gördüm zaten bayanlar için cok faydalı, hamile olanlar da yapıyor bi zararı olmadıgı yazıyor ama sen yine de bekle şüphelerin varsa.. internetten bi arastır istersen, Saraçoğlu nun kürleri arasında..

Anladım ne kadar var adetine
Yarın yada cuma görünüyor ama ben bu ay klomen + ovitrelle tedavisi gördüm bugün iğneden sonraki 14. Günün olsa çıkardı diye düşünüyorum. Beni umutlandıran göğüslerimde gayet belirgin olan yeşil yeşil damarlardı bilmiyorum ki iğneden sonra adet tarihim değişir mi ama genelde insanlar 14 yada 15. Günü oluyormuş dünki testim çıktı bi gün önce yaptığım test bikaç saat sonra bakınca ipince çizgi oldu biraz heveslenmiştim ama fos çıktı

Evet oyüzden dr.a göre herşey :) yok canım eşimle gidiyorum ablam da o hastanede çalıştığı için hayır dıyememiştim merak etmıstı yegenını

freely hıc ama hic guvenme derim:) yanls poz verıyor bazen de
Şimdi artık regli beklicem bir daha test yapmayı dişünmüyorum en geç cumaya kadar gelmesi lazım. Gelmezse şayet pazartesi gidicem kan vermeye. İnşallah gelmez. Freely için bende iyi şeyler duymadım ama napıyım elimde o vardı

canm sakin ol daha ıkı gunün var hepsı yanlışsa da umut bıtmedi bozma moralını. Kendını herşeye alıstır olursa sevın olmazsa dahaaz uzulursun ben oyle yapmıstım

canm sakin ol daha ıkı gunün var hepsı yanlışsa da umut bıtmedi bozma moralını. Kendını herşeye alıstır olursa sevın olmazsa dahaaz uzulursun ben oyle yapmıstım
Yok üzülmüyorum canım evliliğimin 8. Ayı bitiyor ama bu bizim 3. Denememiz hem biliyorum ki kırmızılar gelene kdar ümit var :) olmazsa da saldım çayıra artık. Başka bi doktora gidicem bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…