İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım benim çok belirtim yok ya ben zaman başlıyır (
canm senı etıketlememısım kbakma. daha erken ben hep dedm neden ıstıfra yok ıstahım coktu fln. ben 7.haftama gırınce basladı mıde sorunları. Hele bugun uyandım gözlerim dönuyordu kapalyken bıle. başdönmem cok sıddetlı bugun. Ve acayıp öğürmelerm var ıstıfra da edemedım o zorladı cok mıdem boştu dıye ama kalktıgım gb yanı bı bekle dımı mide bıseyler yıyeym bu neacele:)

Son düzenleme:
İyiyim canımm,sadece cok hızlı göbek büyütüyorum:)) ve sanırım bu ara benm oğlan idrar kesemin üzerinde zıplıyo:)) cok sukur iyiyiz sen nasılsın bakalm kücük anne:)
ayy büyüdü müü :) Nasıl yani hareket mi ediyor çok baskı mı oluyor. Gözumde canlandı şuan Ben bugun daha kotuyum sanırım Benden kötuler var evet duyuyorum buna da şükür aama başdonmem cok fazla artık kalktıgım gb bulantım ogurmem baslar oldu bu normal mi aksi bıdurumdan korkuyırum kuzum.

canım neguzel kilon aşırı degılse zayıflar daha cabuk hıssedermıs bebiş olablr ya. ben de sabırsızlanıyorum ama daha kalbi duymaya 10gun var ya:) bugünn biraz sıddetlıydı kalkınca bulantı öğürme oldu cok bır de basım donuyor sende oldu mu bunlar canım. bugun mesela gogsum az hassas gb geldı normal dmı gecenlerde de boyleydi. sonra yenıden daha hassaslasmıstı. arada duruyor mu.gogus buyumesı

azönce hastalandım yani kopkuyu bir kanama geldi sanırım devamı gelecektir.
doktorum ameliyattan çıkınca tüplerinin ikisi de kapalıydı kisti temizledim sol tüpünde hiç umut yok o açılmadı ama sağ tüpün açıldı. ama çok dar tekrar kapanabilir. ilaç tedavin bitince tekrar rahim filmi çekeriz eğer tıkandıysa tüp bebekten başka çaren olmaz demişti. sizce şimdi ben hemen rahim filmi çektirmeli miyim yoksa bu soğan kürünü deneyip bir kaç ay bekledikten sonra çektirmem mi daha mantıklı olur. kafam oyle karışık ki

gmeral , Hayırlısı olsun canım.. bence rahim filmi cekilmesi gerekiyosa cektir, soganı da istersen aynı anda yapabilirsin. Tertemiz yapar içini.. ama Sadece sogan kürüne ümit baglarsan vaktini alabilir.. doktoruna güveniyosan söylediklerine uy.. ben de ameliyat oldum, biri açıldı birinden ümit yok dendi ama, Allah ın hikmeti işte soganla kaplıcayla kendi kendine acıldı ama tabi bu arada 1 yıl gecti.. bu süreçte tek tüpe güvendik de bekledik ama benim asıl sorunum miyommuş.. yoksa tek tüple de rahat bi şekilde kalınır başka problem yoksa..

Az kalmış canım benim de bi 20 gün sonra randevum var cinsiyet için heyecanliyim bende.
Baş dönmesi bende çok oluyor du hafif böyle ama yemek yiyince hepsi yok oluyordu resmen :) zaten sabahları oluyor normal yani merak etme bende yaşadım hepsini.
Göğüs hassasiyeti şuan bende yok diyebilim ilk haftalarda ki o aşırı dolgunluk ağrı hepsi yok şimdi ama sadece eski haline dönmüyo hafifte olsa dolgunluk sadece var yani ben senin haftandayken hep göğsüme bakardım ama yavaş yavaş unttum bu sefer karnıma sardım büyüyor mu diye

Kizlar selam bu gun goguslerimin acisindan yataktan zor kalktim bi yere degmesin diye robot gibi geziyorum normalde goguslerim kucuktur silikon taktirmisim gibi oldu derisi gerildi iyice balon gibi

canım içimi ferahlattın. Doğurana kadar büyüyor zaten değil mi azalması falan önemli değil. Akşamları 4 aylık gibi oluyorum Tabii ki şişkinlik ama o bile hoşuma gidiyor normalde çok yediğimde bu kadar belirgin olmuyordu. ben de sanırsızlanıyorm göbiş için:) Ben senin kızın olacak diye hissettim bir an tahminin var mı bilmiyorum ama:) benim Doktor cinsiyeti 11.haftada soyluyormus genelde en gec 13. hafta tabı Arkadaşlarımıza 11 haftada söylemiş yüksek ihtimal erkek diye 13. haftada kesınlesmış :) ınsallah benı de ozmanlar cagırır. cok sabırsızım sımdıden bıle

Kizlar selam bu gun goguslerimin acisindan yataktan zor kalktim bi yere degmesin diye robot gibi geziyorum normalde goguslerim kucuktur silikon taktirmisim gibi oldu derisi gerildi iyice balon gibi
aa bu tesaduf olamaz ya psıkolojık de olamaz sen yoksa erken mı yumurtladn bir dünya testin var yap gitsin o zaman cnm

Tabi canım o göğüslere daha süt giricek :)
Eminim senin göbeğin ilerki haftalarda hemen belirir zayıfsın ya ah ne yakışır da ama sana
Konuştuğum forumdaki arkadaşlar da bana erkek dedi çok yüksek hisllerle ama ben kız istiyorum ya inşllah senin hislerin çıkar ama ne bilim erkek olucak gibi his var bende de sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz daha isim ne onu konuşucaz :) birde​

Endişelenmeme gerek Yok diyosun yani :)) canım sende dikkat et kendine başucuna çubuk kraker falan koy bari :))

Normal canım bu dönem biraz zorlu gecicek malesef,dinlenmeye bak bol bol,kız hareket etmekte ne dısardan bile görünüyo tekmeleri,herkes elini koyunca hissediyoo ama bu ara ayakları asagı dogru oldugu icin zıplıyo gbi idrar keseme vuruyo anlık cok tuvaletim geliyo fena:))

Canımm teşekkur ederm sana da cokyakışıyor emınmm benim hislerim de genelde cıkar kız ıstedıgını anladım hıssettm resmen ıcımden gectı:) Öncelıklı dualarımız hep saglıklı olsundan yana ama ınsanız ıcınden gecmeyen hıckımse yoktur varsa da azdır. Aksini düşünmüyorum ben. Benim de içimden gönlumden geçen hep erkek. Eşim de dun ılkkez kız ıstıyorumdedı ve ben şok oldum ckk duygulandım onu hayal ettım kızıyla Tabii ki de erkek babası olarak erkek olursa da çok sevinir Ama bir yandan kız isterim deyince de sevindim yani :) Allahım oncelıkle saglıkla nasıp etsın. bu 8.haftada lekelenme durumları olabılıyormus sende oldu mu? bende sukur bugune dek hıc olmadı ınsallah da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…