- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Bakalım bende sana senin bebeşin erkek diyorum hayırlısıyla ne olucak.Canımm teşekkur ederm sana da cokyakışıyor emınmm benim hislerim de genelde cıkar kız ıstedıgını anladım hıssettm resmen ıcımden gectı:) Öncelıklı dualarımız hep saglıklı olsundan yana ama ınsanız ıcınden gecmeyen hıckımse yoktur varsa da azdır. Aksini düşünmüyorum ben. Benim de içimden gönlumden geçen hep erkek. Eşim de dun ılkkez kız ıstıyorumdedı ve ben şok oldum ckk duygulandım onu hayal ettım kızıyla Tabii ki de erkek babası olarak erkek olursa da çok sevinir Ama bir yandan kız isterim deyince de sevindim yani :) Allahım oncelıkle saglıkla nasıp etsın. bu 8.haftada lekelenme durumları olabılıyormus sende oldu mu? bende sukur bugune dek hıc olmadı ınsallah da olmaz
demek birden beliriyor :) ya küçücük daha neler yapıyor bu haftaya hore benım bebiş de hareket edıyormus baslamıs hareketlerı :) her an elımı karnıma koyardm heralde ben de cokduygulandım ya zaten duygusalım her şeye Ağlıyorum her şeye resmen. çok şükür saglıkla gıdıyor hamıleliğın hepımıze nasıp olsun o tekmeleri de hissetmekNormal canım bu dönem biraz zorlu gecicek malesef,dinlenmeye bak bol bol,kız hareket etmekte ne dısardan bile görünüyo tekmeleri,herkes elini koyunca hissediyoo ama bu ara ayakları asagı dogru oldugu icin zıplıyo gbi idrar keseme vuruyo anlık cok tuvaletim geliyo fena:))
Çok şükür atlatmışsın Canım bir doktordan duymuştum bir videoda 8. Haftayı atlattık mı hamileliğinizi açıklamamak için hiçbir neden yok dıyordu en krıtık hafta olarak bakılıyormıs bunu eşime de söyledim o yüzden hep uzanıyorum ben de sagolsun mutfagı da beraber topluyoruz aksaö bıraz yuruyus yaptım en son randevu gunumde yürümüştüm yürüyüş iyi gelir diyorlar ya yine de az yaptım ama. Ben de hep erkek der dıye dusunuyordum eşim koyu Galatasaraylı şampiyonluk kutlamaları Akşamı her futbolcunun kızı vardı nerdeyae bence ondan heveslendı ertesı gunu soylemesı tesaduf olamaz:)Bakalım bende sana senin bebeşin erkek diyorum hayırlısıyla ne olucak.
Ya kızlar böyle daha tatlı hareketler falan şımarık olurlar ya belki eşin ondan da gönlü kıza daha çok kaymıştır ama illaki her baba bir oğlu olsın ister benim eşimde erkek istiyo direk erkek isterim diyo bana zaten :)
Canım benim tam 2 kere kere oldu lekelenmem bi 8 bir de 9. Haftada oldu ilkinde zaten buz kesildim çok korktum direk doktoruma gittim bebek iyiydi ama doktor kahverengi ve açık pembe leke normal dedi gebelikte ama yinede iyi karşılamıyorum diyerek progestan verdi. İkinci kez leke görünce hiç doktora gitmedim direk ilaç içip uzandım dinlendim ve kaç hafta sonra gittiğimde bişey yoktu kanama alanı gibi herangi bişey yoktu olabiliyo yani ama ben kendimi çok yorduğum zamanlar oldu
Allah korusun canım Ne zamandır böyle büyüme olmuyordu pekiGoguslerimde de kist vardi benim umarim onlar kotulestigi icin olmuyodur
Ocak ayında ben de bunu yaşadım o kadar umutlandım ki Kesin hamileyim dedim ama boş cıkmıstı. sonradam cızgı kayboldu 1haftasonra adetlerin düzenli ise kan testi doğrudur bence Ama gecikme olursa Geç döllenmeye karşı tekrar Kan VerArkadaşlar merhaba. Normal de yarın adet olmam lazım ki kendisinin zaten tüm belirtileri var ağrıyor geldi gelecek gibi. İki gün öncede kan testi yaptırdım 0.00 çıktı yani resmen bir sürü sıfır ama bugün lavaboda göbeğinden vajinaya doğru kahverengi bi çizgi farkettim ki bu yenidir çünkü ben kendini çok inceleyen bir insanim olsa kesin farkederdim. Her yerde hamilelik diyor ama benim kan sonucum neğatif çıktı acaba adetten once de oluşuyor olabilir mi bu sizde dikkat ettiniz mi hiç
Canim o cizgi 3 4 aydan sonra belirginlesmeye başlarArkadaşlar merhaba. Normal de yarın adet olmam lazım ki kendisinin zaten tüm belirtileri var ağrıyor geldi gelecek gibi. İki gün öncede kan testi yaptırdım 0.00 çıktı yani resmen bir sürü sıfır ama bugün lavaboda göbeğinden vajinaya doğru kahverengi bi çizgi farkettim ki bu yenidir çünkü ben kendini çok inceleyen bir insanim olsa kesin farkederdim. Her yerde hamilelik diyor ama benim kan sonucum neğatif çıktı acaba adetten once de oluşuyor olabilir mi bu sizde dikkat ettiniz mi hiç
1 yildir kist var ama buyudugunu 1 ay once farkettim kistin kendimi muayene ederken doktora gittim goguslerim kist yapmaya meyilliymis anormal bir durum olursa gel demisti bu ay boyle devam ederse ve hamile degilsem gidecemAllah korusun canım Ne zamandır böyle büyüme olmuyordu peki
git canım aksatma agrı da yaparmıs ama bız olumlu dusunelım hamılelektendır dıyelm1 yildir kist var ama buyudugunu 1 ay once farkettim kistin kendimi muayene ederken doktora gittim goguslerim kist yapmaya meyilliymis anormal bir durum olursa gel demisti bu ay boyle devam ederse ve hamile degilsem gidecem
ebe cim:) benim göbegımde tuylenme artısı oldu hanı vucut tuylerımız var ya ayva tuylerı. cızgı gb göbek altında olur resmen tüyler çoğaldı altında ve üstünde normal dmı:) cızgı gb resmenCanim o cizgi 3 4 aydan sonra belirginlesmeye başlar
Zaten pek ümidim yok da insan bi görünce acaba mi diyor. Belkide adet geliyo demek tir. Zaten ben geç yumurtluyoRum yumurta takibi yapıldı bu ay hastanede pazar çatlar dedi dktor ama ne bilim tutsa en azında 0.00 çıkmaz di neyse nasip ne güzel hamilesiniz bizede nasip eder Allah insallahOcak ayında ben de bunu yaşadım o kadar umutlandım ki Kesin hamileyim dedim ama boş cıkmıstı. sonradam cızgı kayboldu 1haftasonra adetlerin düzenli ise kan testi doğrudur bence Ama gecikme olursa Geç döllenmeye karşı tekrar Kan Ver
Canim hamilelikte hormonlarin degismesiyle tuylenme olabiliyor gobekteki o çizgide 3 4 ay gibi baslar tabi herkeste farkli olabilir :) bide sen simdiden gobegini göğüslerini nemlendirmeye basla catlamasinebe cim:) benim göbegımde tuylenme artısı oldu hanı vucut tuylerımız var ya ayva tuylerı. cızgı gb göbek altında olur resmen tüyler çoğaldı altında ve üstünde normal dmı:) cızgı gb resmen
Valla forumları okudum kimi bende hemen çıktı yazmış benim de ümit işteCanim o cizgi 3 4 aydan sonra belirginlesmeye başlar
Sen yine de adetin gecince test yapValla forumları okudum kimi bende hemen çıktı yazmış benim de ümit işte. Ama zaten sanmiyorum hamile olduğumu nasip bakalım
Aynen çok şükür inşallah bidaha yaşamam sende yaşamazsın umarım.Çok şükür atlatmışsın Canım bir doktordan duymuştum bir videoda 8. Haftayı atlattık mı hamileliğinizi açıklamamak için hiçbir neden yok dıyordu en krıtık hafta olarak bakılıyormıs bunu eşime de söyledim o yüzden hep uzanıyorum ben de sagolsun mutfagı da beraber topluyoruz aksaö bıraz yuruyus yaptım en son randevu gunumde yürümüştüm yürüyüş iyi gelir diyorlar ya yine de az yaptım ama. Ben de hep erkek der dıye dusunuyordum eşim koyu Galatasaraylı şampiyonluk kutlamaları Akşamı her futbolcunun kızı vardı nerdeyae bence ondan heveslendı ertesı gunu soylemesı tesaduf olamaz:)
rahim tertemiz demişti ameliyattan sonra, çok şükür başka problem yokmuş. ama tabi ameliyatın üzerinden 4 ay geçti. çikolata kisti 15 günde bile tekrar oluşabilen birşeymiş umarım tekrar oluşmamıştır.. yumurtlama günümden beri ameliyat oldıuğum yumurtalığım sürekli sızlıyor çok korkuyorum. ya ben bukadar takıntılı ve mutsuz bi insan değldim şimdi okadar umutsuzum ki dokunsan ağlıyorum iyice psikolojim bozuldugmeral , Hayırlısı olsun canım.. bence rahim filmi cekilmesi gerekiyosa cektir, soganı da istersen aynı anda yapabilirsin. Tertemiz yapar içini.. ama Sadece sogan kürüne ümit baglarsan vaktini alabilir.. doktoruna güveniyosan söylediklerine uy.. ben de ameliyat oldum, biri açıldı birinden ümit yok dendi ama, Allah ın hikmeti işte soganla kaplıcayla kendi kendine acıldı ama tabi bu arada 1 yıl gecti.. bu süreçte tek tüpe güvendik de bekledik ama benim asıl sorunum miyommuş.. yoksa tek tüple de rahat bi şekilde kalınır başka problem yoksa..
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de senin hissettiklerini hissettim gün geldi. Pazar günü çatladıysa test için çok erken zaten kanda bile çıkmaz ki Umudunu yitirme daha var demektir inşallah bu ay olur yumurtlamanın üzerinden daha 3 gün geçmiş gebelik oluşsa bile yerleşme anca olmaya başlar adetine de iki gün yok o zaman daha yeni çatlamış Az daha sabret erken test yaparsın 5-6 gün sonra mutlaka çıkarZaten pek ümidim yok da insan bi görünce acaba mi diyor. Belkide adet geliyo demek tir. Zaten ben geç yumurtluyoRum yumurta takibi yapıldı bu ay hastanede pazar çatlar dedi dktor ama ne bilim tutsa en azında 0.00 çıkmaz di neyse nasip ne güzel hamilesiniz bizede nasip eder Allah insallah
Yok geçen pazar çatladı 10 gün oluyor yani dört aydır falan günü gününe oluyorum ayın 24 ünde bakalım inşallah olmam nasip artık eskisi kadar takılmıyorum olursam da napalim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrubuzu bize de dua edinCanım seni çok iyi anlıyorum ben de senin hissettiklerini hissettim gün geldi. Pazar günü çatladıysa test için çok erken zaten kanda bile çıkmaz ki Umudunu yitirme daha var demektir inşallah bu ay olur yumurtlamanın üzerinden daha 3 gün geçmiş gebelik oluşsa bile yerleşme anca olmaya başlar adetine de iki gün yok o zaman daha yeni çatlamış Az daha sabret erken test yaparsın 5-6 gün sonra mutlaka çıkar
ay aynen kuzum ben de goruyorum su almak bıle zor gelıo dıolar sukur sanslıyız benım eşim de matematık ogretmeni:)kolejde olduğu için öğle araları çıkamıyor orada yiyor Keşke onlarda çıkabilseydı:) beş buçukta eve geliyor şanslıyız Vallahi bir de yaz tatili var ya en güzel aylarımi onunla geçireceğim nasipse Hatta doğum zamanları da sömestr tatiline denk geliyorAynen çok şükür inşallah bidaha yaşamam sende yaşamazsın umarım.
Şu 3ayı atlatana kadar dinlen bencede ne güzel eşin de yardım ediyor sana benim eşim de öğretmen öğlen, akşam yemeğe geliyo sözde ama benim yemek yapmadığım oluyo hiç sorun etmiyo sağolsun burda hamile olduğu halde bazı kişilerin eşleri çok duyarsızlar ya onları gördükçe şükrediyorum valla :)
Ben bu pazar sandım belirtmediğin için dualar için sağ ol canm inşallah tez zamanda nasip olsun dualarım seninleYok geçen pazar çatladı 10 gün oluyor yani dört aydır falan günü gününe oluyorum ayın 24 ünde bakalım inşallah olmam nasip artık eskisi kadar takılmıyorum olursam da napalim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrubuzu bize de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?