İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim eşimde insaat sektorunde daha yeni basladilar firmaya o yuzden pek tatil veremiyorlar kendilerine ogretmenlik guzel tatili belli bende gecen sene saglik meslek lisesinde ogretmenlik yapmistim :)

Benim eşimde insaat sektorunde daha yeni basladilar firmaya o yuzden pek tatil veremiyorlar kendilerine ogretmenlik guzel tatili belli bende gecen sene saglik meslek lisesinde ogretmenlik yapmistim :)
aynen canım güzel tatil yönu :) lise ogretmenlıgı cok zor dıyor eşim o da şımarıklıklardan dolayı hele bır de kolejde ya cogu sımark vs. coktatlı ogrencıler de var gelıp gıderler hep bıze. mezun ogrencıler debvar cok severım hala gelır gıder arar sorarlar. hamıle olmama da cok sevındıler yenı soyledım daha benden heyecanlılar

Benimde sinifimin hepsi kizdi ebe olacaklari icin :) onlarla hala konusuyoruz

Hahaha :) kuzum ben hiç tatili falan düşünmedim sen söyleyince dank etti ya gerçekten hamilelğimizin çoğu vaktini hep beraber geçiricez inşallah rabbimin izniyle

Hahaha :) kuzum ben hiç tatili falan düşünmedim sen söyleyince dank etti ya gerçekten hamilelğimizin çoğu vaktini hep beraber geçiricez inşallah rabbimin izniyle
Inşallah canımm sana da coksoru sordm ama ben cevız badem vs kuruyemıs yıyordum hep onlardan sogudm resmen 3gundur yıyemıyorum bubenı cokuzuyor bebegıme faydalı oysakı gun ıcınde meyveye agrlık verıyorum ekmek corba et pılav vs bunları yıyebılıyorum ama eksık mı beslenıyorum cevızı cokzor da olsa yemeye calısıyrm zbt2121 canm sen de yorumlarsan sevnırm

Yok canım hiç sorun değil her zaman sorabilirsin.
Bence sen sürekli tükettiğin için kuruyemiş gözünde kararmış ben mesela kuruyemiş pek sevmezdim şuan hiç yiyemiyorum sadece ceviz faydalı diye arada tüketiyorum oda ama yoğurt meyve çok yiyorum özellikle yoğurt çok iyi diyolar bebek için ama sen zaten bebeğine iyi olan şeyleri yiyorsun bebeğini faydalı şeylerle beslemiyorum diye aklına takılmasın inan duyuyorum çoğu kişi hiç bişi yiyemiyo ama bebeğide gayet gelişimi iyi gidiyo :)
Sen sadece ye ne yiyebiliyorsan bana ailem bunu diyo hep

YumurtA takibi yaptırdın mı hiç, yumurtlama döneminde sızı cok normal bu yumurtanın geliştigini gösterir. Brn agrıdan duramazdım o günlerde ama bu agrı beni mutlu ederdi ne yalan söylim

Asla vakit gecmiyo canım ya Naberr
Benim icim de oyle ya bugun aabah test yaptim negatif zaten daha cok var normal testte cikmayacagini biliyordum ama cok var nasilsa bende diye yaptim :) eger hamile degilsem doktoruma gidecem cunku normal bir gogus agrisi degil bu yani psikolojik de olamaz heralde

Aman canım onu ihmal etme keşke hemen gidip göstersen hem kafan rahatlar

Ben hiç anlamıyorum ya kendimi hiç dinlememişim herhalde yumurtlama döneminde ne oluyo ne olmuyo hic bi fikrim yok
Bi adet programi indir telefonuna canim o soyluyo yumurtlama donemi falan diye o zaman kendindeki belirtilere bakarsin

Benim piko var adetlerim düzensiz ama yaklaşık 1 haftadan beri vücut ölçüm
37
37.1
37
37.2
Bu şekilde
Moralım çok bozuk inşallah hamileyimdir
Test yapmaktan bıktım
Adet geçince millet az çok tahmin yürütüyor ama ben nadir adet oluyorum
Acaba oruç kaynaklı olabilir mi bu ısı lütfen yazın

Yani canım çok şükür normal yemek yiyebiliyorum kahvaltı yaparken yumurta tüketebiliyorum yoğurt yiyorum bazen yemeklere katıyorum çok gaz olmadığında süt içiyorum bir tık azaldı iştahım haliyle beslenmem de bitık azaldı ama umarım hep böyle gider ya da daha iyi olur senin düzeldi mi peki bulantın falan var mı

Ya canım böyle yaparak sadece kendimize zarar veriyoruz aslında. Sürekli bi belirti aramaktan sonunda negatif sonuç almaktan insan bikiyor gerçekten. Aslında umut etmek güzel ama sonunda ölüm var gibi üzülmeyelim yeter. Bu ateş olcmeyle ilgili pek bi bilgim yok ama yükselir sürekli sanırım canım

canm arada olcuyorm.hamılelıgımden berı 37lerde .sabah atesımı olctum yıne 37.2 cıktı gebelkte ısı yuksek kalır. Yani gebelik oluşmazsa bile ısı yüksektir adet olana dek veya bılacgun oncesıne kadar ama 37lerde olması cok dusuk ıhtmal senınkı bıldıgın gebelık ısısı yani 2 ay falan Bu yöntemi uygulamıştım gebelik oluştuğunda ısı yüksek kalıyor düşmüyor. sabah olcumu olmalı tabı bu gun ıcı degl. tabı kısıden kısıye degısıklık gosterır yumurtlama sonrası yıkselır ısı adet olcaksan duser olmadan.test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…