İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım ben 18 haftalık hamileyim ve cizgi daha bende cıkmadı dogru düzgün ona aldanma derim

Benim iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı tek şikayetim iştahımın olmamasıydı zaten yine tam iştahlı olmasam da eskiye göre iyiyim birde ilk haftalarda eşimin eve girerken ya da evden çıkarken öpmesini bile istemiyordum ama şuan o konuları da aştım diyebilirm :)
ve açken tek bulantım olurdu ilk zamnlar demiştim sana şuan açta olsam yok yani bulantılar zamanla hepsi azalıyo sonra bitiyo tamamen şikayet ettiğimiz şeyler.
Baş ağrıları başladı durduk yere bide bende sende de olabilir ilerleyen zamanlarda normalmiş okudum

Çok geçmiş olsun ama böyle çok evham yapmaman çok hoşuma gitti. Bu dönem böyle pimpirikli geçirilecek bir dönem değil çünkü. Rabbim can verdiyse bircsekilde meydana gelicek bebiş:)

Çok geçmiş olsun ama böyle çok evham yapmaman çok hoşuma gitti. Bu dönem böyle pimpirikli geçirilecek bir dönem değil çünkü. Rabbim can verdiyse bircsekilde meydana gelicek bebiş:)
Canım sen hamilesin sana bişey sormak istiyorum. Erken belirti olarak ne yaşadın

Amin canm Allah herkese saglıklı hamilelikler nasip etsin,aslında cok erken hareket etmeye baslıyolar ama kuvvetli olmadıkları icin hissetmiyoruz ama birkaç haftadır tekme yiyorum ben hatta gecen video cektim göbegmde tabak vardı tv izlerken bi baktım tabak zıplıyo:)) video cektim dısardan baya görünüyo tabagı atacak nerdeyse cocuk:))duygusallıgında gecer canm ikinci döneme benm öle oldu,ama cok garip bi his tabii buna duygulanmamak elde degil

çok gecmıs olsun ay ınsan ıster ıstemez korkar tabı bebek etkılendı mı diye belkı bi sıcak ruzgar hıssetmıstır :)) ama bısey olmaz tabı insallah gecer acısı yanık cok kotu yaa

Kız benm bütün göbeğim tüylendi yok böle bişe:))

yaaa bu bazen bana da oluyorr eşim gelıyor gidiyor öpüyor sarılıyor.ama ben sanki birazruhsuzlastm. Bız genelde tek koltukta takılıyoruz beraber yatarız fln sıgmak bıraz guc oluyor ama artık dger koltuga gecıyorm bazen trıbe gıryor . Anım anımı tutmuyor nıye soguksun dıyor o da sonra uZuluyorm bazen sevgı pıtırcıgı oluyorm bazen tam aksi. bu da hormonlardan demek ki. Mide bulantısı olmasın da azcık başagrısına da razıym glb:)

e senin vucudunda sehpan var:) maşaAllah kuzucuga❤ bakalım daha nekadar tuylenme olcak:)

Kimse cevap vermiyor gören hamile arkadaşlar eski mesajlara inemedim sizler cevap verir misiniz en erken belirtileriniz nelerdi

Canım sana da sorayim hamilelik belirtisi yaşadın mi
ben yasamadım aslında kafamda yoktu zaten ilk 9 gun kala ogrendıgım için belırtı aramaya fırsat kalmadı:) da bı garıp sızı gırdı rahıme dogru sonra erken test yaptım bıtkı cayı ıcıyordum duzenlı hamılelık varsa bırakmak ıcn yaptım cok silik cıktı. o gun de bıkac kramp oldu ama test yapmamış olsam asla belrtı demezdım buna. Hamıle olmadan da o kramplar yasanıyor . emın olmustum çünkü bıkac gun oncesınde aklımda hıc olmadıgı halde erkek bebek gormustum ruyamda. hıssedıyorum hamıleym dedım hep. Sadece testi tekrarlamak ıcın bekledım. adete 2,3 kala goguslerm hasssaslasmaya basladı. asıl belırtıler adet gecıkmesıyle baslıyor ozellıkle 7.haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…