İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar gogus hassasiyetinin yaninda kalp carpintisi sıkışma gibi birsey basladi dünden beri var aslinda ara ara oluyor acaba hamilelik mi yoksa baska biseyin belirtisi mi Freshmommy Squid Matsiyah
canm tansıyon aletı bul ya da kendın nabzını olc normalde kac attgını bılıyorsan suan dha fazla atıyorsa hamılelıkten olablr. hamıleyken kalbımız daha fazla kan pompalıyor nabız oncekınden 15,20 daha fazla atıyor hamılelıkte 80le baslarmıs genelde. mısal ben smdı baktım dınlenıgım önceden nabzım 70ı zor görurdu smdı 88 atıyor :) ustelık ayaktayken hafıf ıs yapayım 115lerı buluyor:)

Kendi manuel tansiyon aletim var zaten canim onla bakayim nabzim 80 civari ama duzensiz

çok gecmıs olsun ay ınsan ıster ıstemez korkar tabı bebek etkılendı mı diye belkı bi sıcak ruzgar hıssetmıstır :)) ama bısey olmaz tabı insallah gecer acısı yanık cok kotu yaa
Aynen sıcak bir rüzgar geldi gecti bebişten krem iyi geldi baya gecti kızarıklık cok şükür ama evet yanık cok kötü.

Bende çok rüya gördüm hepsi bebeğe cikiyo da çok garip bi his var içimde hem umudum yok hemde değişik bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…