Ayy canım bilemiyorum ki ben de hiç öyle bir durum yok. Ama inşallah bebiş belirtisidirKizlar gogus hassasiyetinin yaninda kalp carpintisi sıkışma gibi birsey basladi dünden beri var aslinda ara ara oluyor acaba hamilelik mi yoksa baska biseyin belirtisi miFreshmommy Squid Matsiyah
Ay umarim ya kotu bisey olmasin daAyy canım bilemiyorum ki ben de hiç öyle bir durum yok. Ama inşallah bebiş belirtisidir
canm tansıyon aletı bul ya da kendın nabzını olc normalde kac attgını bılıyorsan suan dha fazla atıyorsa hamılelıkten olablr. hamıleyken kalbımız daha fazla kan pompalıyor nabız oncekınden 15,20 daha fazla atıyor hamılelıkte 80le baslarmıs genelde. mısal ben smdı baktım dınlenıgım önceden nabzım 70ı zor görurdu smdı 88 atıyor :) ustelık ayaktayken hafıf ıs yapayım 115lerı buluyor:)Kizlar gogus hassasiyetinin yaninda kalp carpintisi sıkışma gibi birsey basladi dünden beri var aslinda ara ara oluyor acaba hamilelik mi yoksa baska biseyin belirtisi miFreshmommy Squid Matsiyah
Kendi manuel tansiyon aletim var zaten canim onla bakayim nabzim 80 civari ama duzensizcanm tansıyon aletı bul ya da kendın nabzını olc normalde kac attgını bılıyorsan suan dha fazla atıyorsa hamılelıkten olablr. hamıleyken kalbımız daha fazla kan pompalıyor nabız oncekınden 15,20 daha fazla atıyor hamılelıkte 80le baslarmıs genelde. mısal ben smdı baktım dınlenıgım önceden nabzım 70ı zor görurdu smdı 88 atıyor :) ustelık ayaktayken hafıf ıs yapayım 115lerı buluyor:)
Bende carpıntı olmustu canm bata 6 kala nabzım 230 larda gezdim günlerce ,inşallah bebiştir..Kizlar gogus hassasiyetinin yaninda kalp carpintisi sıkışma gibi birsey basladi dünden beri var aslinda ara ara oluyor acaba hamilelik mi yoksa baska biseyin belirtisi miFreshmommy Squid Matsiyah
Aynen sıcak bir rüzgar geldi gecti bebişten krem iyi geldi baya gecti kızarıklık cok şükür ama evet yanık cok kötü.çok gecmıs olsun ay ınsan ıster ıstemez korkar tabı bebek etkılendı mı diye belkı bi sıcak ruzgar hıssetmıstır :)) ama bısey olmaz tabı insallah gecer acısı yanık cok kotu yaa
Allah nasip ederse inşallah canım :)Çok geçmiş olsun ama böyle çok evham yapmaman çok hoşuma gitti. Bu dönem böyle pimpirikli geçirilecek bir dönem değil çünkü. Rabbim can verdiyse bircsekilde meydana gelicek bebiş:)
Yanliş etiket yaptın sanırım canim ben maalesef.. hamile degilimmmCanım sen hamilesin sana bişey sormak istiyorum. Erken belirti olarak ne yaşadın
neee 230 muu benm de carpıntı oluyodu ama hıc bakmamıstm ozmanlarBende carpıntı olmustu canm bata 6 kala nabzım 230 larda gezdim günlerce ,inşallah bebiştir..
130 olmasin 230 tasikardi oluyosunBende carpıntı olmustu canm bata 6 kala nabzım 230 larda gezdim günlerce ,inşallah bebiştir..
düşmüş yaa benm de ılk tansıyon dusmeye baslıyor hamıleyken susıra da dusuyor hepFreshmommy tansiyon da 80/50
Nabzi tekrar saydim 90 cikti ay günler geçse de degilsem de bilsem ona gore doktora giderimdüşmüş yaa benm de ılk tansıyon dusmeye baslıyor hamıleyken susıra da dusuyor hep
neee 230 muu benm de carpıntı oluyodu ama hıc bakmamıstm ozmanlar
Kız yanlıs yazmısım 130 yazcaktım:) 230 a ölürdüm heralde:)) ama hissedilen o:)130 olmasin 230 tasikardi oluyosun
Bende çok rüya gördüm hepsi bebeğe cikiyo da çok garip bi his var içimde hem umudum yok hemde değişik bi his varben yasamadım aslında kafamda yoktu zaten ilk 9 gun kala ogrendıgım için belırtı aramaya fırsat kalmadı:) da bı garıp sızı gırdı rahıme dogru sonra erken test yaptım bıtkı cayı ıcıyordum duzenlı hamılelık varsa bırakmak ıcn yaptım cok silik cıktı. o gun de bıkac kramp oldu ama test yapmamış olsam asla belrtı demezdım buna. Hamıle olmadan da o kramplar yasanıyor . emın olmustum çünkü bıkac gun oncesınde aklımda hıc olmadıgı halde erkek bebek gormustum ruyamda. hıssedıyorum hamıleym dedım hep. Sadece testi tekrarlamak ıcın bekledım. adete 2,3 kala goguslerm hasssaslasmaya basladı. asıl belırtıler adet gecıkmesıyle baslıyor ozellıkle 7.haftada
Gecmiyo günler ya bende dizlerimi karnıma doğru çekip oturunca sol kasigim da bi şişlik hissediyorum ilk kezNabzi tekrar saydim 90 cikti ay günler geçse de degilsem de bilsem ona gore doktora giderim
Kendimizi dinledikce belirti ariyoruz canimGecmiyo günler ya bende dizlerimi karnıma doğru çekip oturunca sol kasigim da bi şişlik hissediyorum ilk kez
Canım afedersin evet yanlış olmuş:)Yanliş etiket yaptın sanırım canim ben maalesef.. hamile degilimmm
Valla aynen ya bi an önce bat günü gelse de anlasakKendimizi dinledikce belirti ariyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?