İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Biliyorum ama aklımdan çıkmıyor ister istemez bakıyorum yine aynı konu aklımda lütfen bana dua edin hayırlı evlatlarım olsun çok istiyorum

Bir hafta daha bekleyeyim o zaman eğer düşmezse test yapıyım

Kanama yoksa ve duzenli bir sekilde devam etmiyorsa agri cok onemli olduğunu dusunmuyorum canim ama devam ederse doktoruna sor
Canim kanama Yok çok şükür. Ama suan bile bıçak gibi saplanıyor sonra gidiyor sonra yine oluyor yarına kadar devam ederse doktora gidecem. Ama ebemle görüşemem randevusuz olmuyor

Kizlar hayirli sahurlar herkese :) size bir sorum olacak ozellikle hamiş arkadaslara. Yumurtlamanin ustunden 6 gun gecti (ovuslayon testiyle belirledim) yumurtlamann ardindan 3 4 gun boyunca yumurta aki gibi olan esnek ve seffaf akinti azalsa da devam etti ve dunden bu yana beyaz bir akintim var miktari cok az yani yarim caykasigi kadar neredeyse ama yapisi bana ilginc geldi. Ne uzuyor ne de kivami var sadece beyaz renkli afedersiniz elimde aldigimda durmuyor bile akiyor hemen su gibi. Sanki sulandirilmis bir krem gibi yada sulandirilmis bir nisasta nasil tarif edebilirim diye baya dusundum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Hamis olup da bu sekilde akintiniz oldu mu birde bu kadar erken gelir mi bu akinti kafamda deli sorular

Kasikta hep ara ara agrim oluyordu ama böyle bıçak saplanması gibi değildi o yüzden telaş ettim umarım herşey yolundadır
Kasıkta olduğu sürece sorun etme karında olduğu zaman ağrılar dikkat edilmeli tabi çok şiddetliyse doktoruna git ama bende yaşadım canım ve doktora gittim bunun için sorun yoktu olduğu zamanlar uzanıyorum iyi geliyo

İçimi rahatlatın sağol canım :) aksilik bu ya mantı açtım bugun hay allahım sen akıl fikir ver bu kuluna

İçimi rahatlatın sağol canım :) aksilik bu ya mantı açtım bugun hay allahım sen akıl fikir ver bu kuluna
Rica ederim :)
Bende senin gibiyim valla gebeliğin en önemli dikkat edilmesi gerken zamanlarda temizlik yaptım günlerce sırt ağrısından öldüm resmen ama çok şükür bişey olmadı bebekle alâkalı.

Canim kanama Yok çok şükür. Ama suan bile bıçak gibi saplanıyor sonra gidiyor sonra yine oluyor yarına kadar devam ederse doktora gidecem. Ama ebemle görüşemem randevusuz olmuyor
Canım bu dönemlerde benimde cok olmustu doktorum rahim büyüdügü icin demişti içini ferah tut,gidebildigin fırsatta kontrol amaclı git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…