Biliyorum ama aklımdan çıkmıyor ister istemez bakıyorum yine aynı konu aklımda lütfen bana dua edin hayırlı evlatlarım olsun çok istiyorumYa canım böyle yaparak sadece kendimize zarar veriyoruz aslında. Sürekli bi belirti aramaktan sonunda negatif sonuç almaktan insan bikiyor gerçekten. Aslında umut etmek güzel ama sonunda ölüm var gibi üzülmeyelim yeter. Bu ateş olcmeyle ilgili pek bi bilgim yok ama yükselir sürekli sanırım canım
Bir hafta daha bekleyeyim o zaman eğer düşmezse test yapıyımcanm arada olcuyorm.hamılelıgımden berı 37lerde .sabah atesımı olctum yıne 37.2 cıktı gebelkte ısı yuksek kalır. Yani gebelik oluşmazsa bile ısı yüksektir adet olana dek veya bılacgun oncesıne kadar ama 37lerde olması cok dusuk ıhtmal senınkı bıldıgın gebelık ısısı yani 2 ay falan Bu yöntemi uygulamıştım gebelik oluştuğunda ısı yüksek kalıyor düşmüyor. sabah olcumu olmalı tabı bu gun ıcı degl. tabı kısıden kısıye degısıklık gosterır yumurtlama sonrası yıkselır ısı adet olcaksan duser olmadan.test yap
Kanama yoksa ve duzenli bir sekilde devam etmiyorsa agri cok onemli olduğunu dusunmuyorum canim ama devam ederse doktoruna sorMerhaba kızlar. Sabahtan beri 3-4 defa sol kasigima orta şiddetli bir agri girip çıkıyorniye böyle oluyor ki durup dururken Freshmommy Naberr ve etiketlemedigim arkadaşlar
Canim kanama Yok çok şükür. Ama suan bile bıçak gibi saplanıyor sonra gidiyor sonra yine oluyorKanama yoksa ve duzenli bir sekilde devam etmiyorsa agri cok onemli olduğunu dusunmuyorum canim ama devam ederse doktoruna sor
Kötü dusunmeyelim rahim buyudugu icin de olabilir sen yarin git yine deCanim kanama Yok çok şükür. Ama suan bile bıçak gibi saplanıyor sonra gidiyor sonra yine oluyoryarına kadar devam ederse doktora gidecem. Ama ebemle görüşemem randevusuz olmuyor
Olabiliyor canım normal diye biliyorum ben kasıkta ağrılarınMerhaba kızlar. Sabahtan beri 3-4 defa sol kasigima orta şiddetli bir agri girip çıkıyorniye böyle oluyor ki durup dururken Freshmommy Naberr ve etiketlemedigim arkadaşlar
Hamilelikte normal bence de kanamayla seyrederse sorun olur canımMerhaba kızlar. Sabahtan beri 3-4 defa sol kasigima orta şiddetli bir agri girip çıkıyorniye böyle oluyor ki durup dururken Freshmommy Naberr ve etiketlemedigim arkadaşlar
Önemli değil canim belki Allah soyletmistir :)Canım afedersin evet yanlış olmuş:)
Ay hadi inşallah bu mübarek ayda hepimiz güzel haberler alalımÖnemli değil canim belki Allah soyletmistir :)
Kasikta hep ara ara agrim oluyordu ama böyle bıçak saplanması gibi değildi o yüzden telaş ettim umarım herşey yolundadırOlabiliyor canım normal diye biliyorum ben kasıkta ağrıların
Ay Fındığım iyi olsun da gerisi önemli değilHamilelikte normal bence de kanamayla seyrederse sorun olur canım
Kasıkta olduğu sürece sorun etme karında olduğu zaman ağrılar dikkat edilmeli tabi çok şiddetliyse doktoruna git ama bende yaşadım canım ve doktora gittim bunun için sorun yoktu olduğu zamanlar uzanıyorum iyi geliyoKasikta hep ara ara agrim oluyordu ama böyle bıçak saplanması gibi değildi o yüzden telaş ettim umarım herşey yolundadır
Iyidir canım güzel düşün :) benim de kasigimda batma var yumurtlamadan beri inşallah güzel biseyler oluyodur icerde :)Ay Fındığım iyi olsun da gerisi önemli değil
İçimi rahatlatın sağol canım :) aksilik bu ya mantı açtım bugunKasıkta olduğu sürece sorun etme karında olduğu zaman ağrılar dikkat edilmeli tabi çok şiddetliyse doktoruna git ama bende yaşadım canım ve doktora gittim bunun için sorun yoktu olduğu zamanlar uzanıyorum iyi geliyo
Ay inşallah rabbim hayırlısıyla en kısa sürede hamileliği nasip etsin :) güzel haberler al tez zamandaIyidir canım güzel düşün :) benim de kasigimda batma var yumurtlamadan beri inşallah güzel biseyler oluyodur icerde :)
Rica ederim :)İçimi rahatlatın sağol canım :) aksilik bu ya mantı açtım bugunhay allahım sen akıl fikir ver bu kuluna
İnsan yerinde duramıyor ki. Bazen unutuyorsun hamile olduğunuRica ederim :)
Bende senin gibiyim valla gebeliğin en önemli dikkat edilmesi gerken zamanlarda temizlik yaptım günlerce sırt ağrısından öldüm resmen ama çok şükür bişey olmadı bebekle alâkalı.
Canım bu dönemlerde benimde cok olmustu doktorum rahim büyüdügü icin demişti içini ferah tut,gidebildigin fırsatta kontrol amaclı git.Canim kanama Yok çok şükür. Ama suan bile bıçak gibi saplanıyor sonra gidiyor sonra yine oluyoryarına kadar devam ederse doktora gidecem. Ama ebemle görüşemem randevusuz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?