İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim hiç akıntım olmadı halada öyle aman aman gelen akıntı yok ama kimi insanın cok oluyor

YumurtA takibi yaptırdın mı hiç, yumurtlama döneminde sızı cok normal bu yumurtanın geliştigini gösterir. Brn agrıdan duramazdım o günlerde ama bu agrı beni mutlu ederdi ne yalan söylim
özellikle yumurta takibi yaptırmadım ama geçen kontrolümde doktor canlı yumurtalarımın olduğunu söylemişti
şimdi ben bu ay reglim bitince rahim filmi çektirsem mi yoksa önce bi şu soğan kürünü deneyip sonra mı çektirsem?

Merhaba kızlar. Sabahtan beri 3-4 defa sol kasigima orta şiddetli bir agri girip çıkıyor niye böyle oluyor ki durup dururken Freshmommy Naberr ve etiketlemedigim arkadaşlar
canım sıddetlı degılse bu normal doktorum bu konuda endıse etme ilk aylarda kasık agrısı ve bel agrısı olucak demıstı kanama olmadıgı surece normal dedı. arada oluyor dedın zaten bende de oluyor rahımımız buyudugu ıcın normal endıse etme

Az once uyandim ve karnim o kadar ağrıyor ki sanki adet olacam goguslerim yine ayni ilac icmiyim diyorum ama cok siddetli sanci adetlerimde de böyle oluyordu ama adet gununde oluyodu bu agri Freshmommy Kurumus-Maskara
nekadar cok erken oluyor stresten mı acaba az kaldı bekle bıkacgun dha ama normal.testte zor ıste 6gun kala erkende cıkmaya baslar canm

Kızlar mide bulantısı varken düşük riski az oluyormuş ABD,de yaplan arastırmaya gore. zaten bulantı da toksitleri vucudumuzdan atmak ıcın olan birşey bebeği korumak için Normalde eskiye nazaran günümüzde kusma çok Bu da katkı maddeli gıdalar yüzündenmiş.beslenmemize ne kadar dikkat edersek o kadar az Midemiz bulanır

Soğan kürü tek yapmayla sonuc vermez, en az 2-3 ay lazım.. vakit kaybetme doktorun cektirelim diyosa ona uy bence..soğan kürünü de her zaman yapabilirsin, sadece kanal için degil hormonlara da cok faydası var. Filmden sonra da yapabilirsin yenilenmek amaçlı..

Ben randevu 12 gün geçinceye göre aldım görünür o zaman dimi inşallah
Görünür canm hatta bebeğide görürsün yuksek ihtimalle ben tam 14 gün sonra kalp atısını gördüm,dinletmedi cok kucuk diye ama pıt pıt görünüyodu:)

Merhaba kızlar adetime 16 gün var bu sabah çok şiddetli mide bulantısı baş dinmesi yaşadım. Tam bitti derken şiddetli bel kasık bacak ağrısı geldi. Sonra lavaboya gittiğimde akıntıyla beraber çizgi şeklinde kan geldi peceteye. Yumurtlama kanamasi desem o sancılar neydi ?

Ya kızlar bisey sorcam yeşilimsi bi akıntı başladı kokusuz kaşıntı yanma falan da yok kötü bişey yoktur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…