- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Canm tahmini olarak adet gecikmesinden 1 hafta sonra görünür ama herkeste degişir vajinal ulrtasonla daha erken görünürKızlar kese ne zaman görünür??
Benim hiç akıntım olmadı halada öyle aman aman gelen akıntı yok ama kimi insanın cok oluyorKizlar hayirli sahurlar herkese :) size bir sorum olacak ozellikle hamiş arkadaslara. Yumurtlamanin ustunden 6 gun gecti (ovuslayon testiyle belirledim) yumurtlamann ardindan 3 4 gun boyunca yumurta aki gibi olan esnek ve seffaf akinti azalsa da devam etti ve dunden bu yana beyaz bir akintim var miktari cok az yani yarim caykasigi kadar neredeyse ama yapisi bana ilginc geldi. Ne uzuyor ne de kivami var sadece beyaz renkli afedersiniz elimde aldigimda durmuyor bile akiyor hemen su gibi. Sanki sulandirilmis bir krem gibi yada sulandirilmis bir nisastanasil tarif edebilirim diye baya dusundum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Hamis olup da bu sekilde akintiniz oldu mu birde bu kadar erken gelir mi bu akinti kafamda deli sorular
özellikle yumurta takibi yaptırmadım ama geçen kontrolümde doktor canlı yumurtalarımın olduğunu söylemiştiYumurtA takibi yaptırdın mı hiç, yumurtlama döneminde sızı cok normal bu yumurtanın geliştigini gösterir. Brn agrıdan duramazdım o günlerde ama bu agrı beni mutlu ederdi ne yalan söylim
Ben randevu 12 gün geçinceye göre aldım görünür o zaman dimi inşallahCanm tahmini olarak adet gecikmesinden 1 hafta sonra görünür ama herkeste degişir vajinal ulrtasonla daha erken görünür
Ayy canım hem Bayadır girmiyorum dileyin olayından beri ben çok üzüldüm allah sabır versin bebek iyi baya hareketlendi valla hoplatiyo beni allah herkeze yaşatsın sen nasılsın canım nası gidiyor gebislikKızlarrr nasılsınız güzel anneler bebişleriniz nasıl?@zbt2121 Sllh @Miniko5858 @mavimilena_ hatice ayek
canım sıddetlı degılse bu normal doktorum bu konuda endıse etme ilk aylarda kasık agrısı ve bel agrısı olucak demıstı kanama olmadıgı surece normal dedı. arada oluyor dedın zaten bende de oluyor rahımımız buyudugu ıcın normal endıse etmeMerhaba kızlar. Sabahtan beri 3-4 defa sol kasigima orta şiddetli bir agri girip çıkıyorniye böyle oluyor ki durup dururken Freshmommy Naberr ve etiketlemedigim arkadaşlar
yani bence beklemenin bir anlamı yok Yoksa bir hafta boşuna Ümitlenirsin:/Bir hafta daha bekleyeyim o zaman eğer düşmezse test yapıyım
nekadar cok erken oluyor stresten mı acaba az kaldı bekle bıkacgun dha ama normal.testte zor ıste 6gun kala erkende cıkmaya baslar canmAz once uyandim ve karnim o kadar ağrıyor ki sanki adet olacam goguslerim yine ayni ilac icmiyim diyorum ama cok siddetli sanci adetlerimde de böyle oluyordu ama adet gununde oluyodu bu agriFreshmommy Kurumus-Maskara
10 gun falan var suanda bu kadar erken hic gelmedi yerleşme varsa onun agrisi mi acaba diye dusundumnekadar cok erken oluyor stresten mı acaba az kaldı bekle bıkacgun dha ama normal.testte zor ıste 6gun kala erkende cıkmaya baslar canm
Son adetine göre hesapla bence az daha sabret bekleyemezsen erken test yaparsın10 gun falan var suanda bu kadar erken hic gelmedi yerleşme varsa onun agrisi mi acaba diye dusundum
Soğan kürü tek yapmayla sonuc vermez, en az 2-3 ay lazım.. vakit kaybetme doktorun cektirelim diyosa ona uy bence..soğan kürünü de her zaman yapabilirsin, sadece kanal için degil hormonlara da cok faydası var. Filmden sonra da yapabilirsin yenilenmek amaçlı..özellikle yumurta takibi yaptırmadım ama geçen kontrolümde doktor canlı yumurtalarımın olduğunu söylemişti
şimdi ben bu ay reglim bitince rahim filmi çektirsem mi yoksa önce bi şu soğan kürünü deneyip sonra mı çektirsem?
Amin canim benim sen hamilesin bol bol dua bekliyoruz :)Ay inşallah rabbim hayırlısıyla en kısa sürede hamileliği nasip etsin :) güzel haberler al tez zamanda
Görünür canm hatta bebeğide görürsün yuksek ihtimalle ben tam 14 gün sonra kalp atısını gördüm,dinletmedi cok kucuk diye ama pıt pıt görünüyodu:)Ben randevu 12 gün geçinceye göre aldım görünür o zaman dimi inşallah
Bende internette okudum rahim bebeği dışarı atmak ister gibi şeyler yazıyordu. O yuzden sormak istedim :)Yumurtlama doneminde bunlar olabilir canim normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?