İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayy canım hem Bayadır girmiyorum dileyin olayından beri ben çok üzüldüm allah sabır versin bebek iyi baya hareketlendi valla hoplatiyo beni allah herkeze yaşatsın sen nasılsın canım nası gidiyor gebislik
Peki böyle şiddetli bel agrın oluyor mu hiç suan benim belim cok şiddetli agrıyor. zbt2121

canım yumurtlama kanaması evet bu demek kı erken olmus hemenn degerlendırmelısın benm de gelmstı bıkez yum kanaması agrılar da yımurtlamadan dolayı

canım ben eh işte sabah bulantılarm var ozellkle ıkıgundur bugun de ıstıfra ettım uyanınca gun ıcınde de karısıyor hep mıdem sızın gb atkilatsam su gunlerı hatice ayek

Peki böyle şiddetli bel agrın oluyor mu hiç suan benim belim cok şiddetli agrıyor. zbt2121
Canm arada bir ccok fena bel agrısı yasıyorum yatarken bile zonkluyo yankı gibi,ama daha cok kalça agrısı cekiyorum ben her oturusumda kalkısımda

Kızlar bişi sorcam. 16-18 mayıs ovulasyon testlerim pozitifti öncesi ve sonrası 21 ine kadar değerlendirdim. Ama ovulasyon testim tam silikleşti derken tekrar koyulaşmaya başladı. Neden olabilir fikri olan var mı?

Ya gerçekten mi benim de 20 si yumurtlama görünüyordu 19 unda oldu
bılıme gore oyle canım yüzde 27ıken sans yumurtlama gunu yuzde 15lere dusuyormus. ama Allah ol derse oluyor herzaman bıdey sebep oluyor. oyuzden dert etme ve 2gunde bır ılıskı sart yum gununu bekleyenlerı anlamıyorum ben duramazdım normalde de zaten sadece bebek ıcın bakmadım yanı bazıları oyle bakıyor senın ıcın demyorm tabıkı yanls anlama ama adet bıttıgı gb 2gunde bır sart cocuk ıcn

baska bır yumurta olgunlasmaya baslamıs olabr. ben de bıara 2ay yapmstm ovu. bana da oyle olmustu adete 5kala koyu cıkmstı

Yani adetime 6 gün kaldı tekrar değerlendirmeli miyim?
belkı test yanlıstır bılemedım canım yanı olgunlasıp catlamayabılıyor da bazen de ıkıncıye de yumurtlama olablyr zaten tam aynı renk degıl tekrar bak yarın teste bakalm nasıl olcak

Evet canım haklısın ramazan da çok zor o yüzden en azından yum gününü değerlendirelim dedik biz

Evet canım haklısın ramazan da çok zor o yüzden en azından yum gününü değerlendirelim dedik biz
evet tabı ramazanda yogun gecyorsa cok guc oluyor en ıyı ben anlarım gecen yıl evlendık 2hafta sonrası ramazandı ve evımzde sadece 3kez ıftar yapabıldık cok kısı cagrdı ve ben artık ısyanlardaydm eve gel dus sahur uyuyamyosun cokzor gecmıstı neysekı suan rahatım bahanem de hazır ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…