- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Oldu canim öncesinde de eşim çalışıyor eve geldikten kısa sire sonra zaten sahur oluyor. O yüzden bu ay biraz sıkıntılıoncesınde olmadı mı ılskı genelde oncesnde olan dha yuksek ıhtınal vakıt kaybeytme aksam:) hafı ınsallah
Haha aynen canım bütün gün oruclusun zaten akşam yemek yeyince de bi ağırlık cokuyo insanın içinden gelmiyo gercektenevet tabı ramazanda yogun gecyorsa cok guc oluyor en ıyı ben anlarım gecen yıl evlendık 2hafta sonrası ramazandı ve evımzde sadece 3kez ıftar yapabıldık cok kısı cagrdı ve ben artık ısyanlardaydm eve gel dus sahur uyuyamyosun cokzor gecmıstı neysekı suan rahatım bahanem de hazır ya:)
Adete kac gun vardi canim adetin geliyo da olabilir yerlesme kanamasi da olabilirKızlar çok acilll bişey sorcam size benim 3 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde bi akıntı oldu o gün hatta adet oldum dedim ped koydum bu 3 gün devam etti sonra kesildi ve az önce iç çamaşırıma kahverengi Parla bi akıntı gelmiş çok az peçetye sildim uzayan kahverengi akıntı geldi ve kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyo ağrısı adet ağrısı gibi ama adetim gelmiyosizce ne olabilir ?? Freshmommy zbt2121 Naberr
Yerleşme olabilir canım adetin gecikti miKızlar çok acilll bişey sorcam size benim 3 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde bi akıntı oldu o gün hatta adet oldum dedim ped koydum bu 3 gün devam etti sonra kesildi ve az önce iç çamaşırıma kahverengi Parla bi akıntı gelmiş çok az peçetye sildim uzayan kahverengi akıntı geldi ve kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyo ağrısı adet ağrısı gibi ama adetim gelmiyosizce ne olabilir ?? Freshmommy zbt2121 Naberr
kist olabilir neden beklıyosun kendıne zarar benım kıst olustuğunda oyle olmustu oyuzden adet kanaması olmuyor yum catlamayncaKızlar çok acilll bişey sorcam size benim 3 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde bi akıntı oldu o gün hatta adet oldum dedim ped koydum bu 3 gün devam etti sonra kesildi ve az önce iç çamaşırıma kahverengi Parla bi akıntı gelmiş çok az peçetye sildim uzayan kahverengi akıntı geldi ve kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyo ağrısı adet ağrısı gibi ama adetim gelmiyosizce ne olabilir ?? Freshmommy zbt2121 Naberr
Canım adetim 8 gün geçti ilk defa böyle oluyo adetimin ilk günü böyle oluto öce lekelenme ama ertesi gün şakır şakır kan geliyodu yani bu ağrı şüpheye düşürüyo beniAdete kac gun vardi canim adetin geliyo da olabilir yerlesme kanamasi da olabilir
Geçri 8 gün canım ama adet ağrım var 3-4 gündür gelmiyo adetimYerleşme olabilir canım adetin gecikti mi
Canim o zaman sen bir test al yap eger cikmazsa kadin doguma randevu alCanım adetim 8 gün geçti ilk defa böyle oluyo adetimin ilk günü böyle oluto öce lekelenme ama ertesi gün şakır şakır kan geliyodu yani bu ağrı şüpheye düşürüyo beni
ayy minik kuzuu. benım ıcıme oglun olcak dıye doguyor:) belkı cınsiyeti gorurler:) ben de 2hazıranda gıdecem şafak sayıyorum resmen yaaa❣ bu ikili test down sendromu durumna da bakıomus sanrm ben ıstemycem yanı sadece ense ve buruna baktırcam. belki 3lu test sadece engel var mı ona bakıyordur artk hangısyse:)Kızlar içimi rahatlatınız sağolun.Freshmommy Naberr zbt2121 Mavimilena . :) bugün 10 hafta olduk teyzeleri. 5 haziranda randevum var hem kalp atış hemde 2li test icin çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey yolundadır
Hepsi iyi ciksin insallah canim benimde goguslerim patlamak uzereKızlar içimi rahatlatınız sağolun.Freshmommy Naberr zbt2121 Mavimilena . :) bugün 10 hafta olduk teyzeleri. 5 haziranda randevum var hem kalp atış hemde 2li test icin çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey yolundadır
Canım kist olsa yumurtam çatlamazdı diye biliyorum yumurtam çatladı biliyorum aynı adet ağrısı bacağıma vuruyo bide soğan kürü yaptım geçen ay bide çok tuhaf bi lekwlenme yani iş yapınca yorulunca gelito uzanınca bişey yok evet testlerim silik çıktı hep sonradan şüpheye düştüm akşama kan vercem özelde bende korkuyorum kötğ bişey olmasındantestlerınde de cıkmamıstı sanrm bıtanesndr sonradan cktı. tekrarla canm smdı test alıp artık benceGenc_evli ben de cok merak etmeye basladm
Pkoyum zaten ben canım ama hem ağrı yaşayıp hem adetimin gelmemesi bilmiyorum test yapmıcam akşama direk kan vercem canımCanim o zaman sen bir test al yap eger cikmazsa kadin doguma randevu alFreshmommy dedigi gibi kist olabilir
canm bi doktora git bence,yerleşme kanamasıda olabilir ama agrın var,bi git derim benCanım adetim 8 gün geçti ilk defa böyle oluyo adetimin ilk günü böyle oluto öce lekelenme ama ertesi gün şakır şakır kan geliyodu yani bu ağrı şüpheye düşürüyo beni
canım kotu bısey yoktur ama ovulsyon yaptıgım halde yumurtam catladı sandm ben de ozman. hatta ılk ovulasyon yapısımdı strese gırmısım kıste dönmus. ustelık akıntı ve sancı da vardı malesef catlamamıs ultrason muayenesı oldum orda gorundu ve adetn 5.gecıkme gununde dıgerı catlamıstı. Ultrasonda gormeden bılemyyorz catladıgını. ayrıca baska bır yumurta da gelısıp kıste dönmus olablrkendını şartlama sonra uzulme dıye dıyorum yoksa umarımhamılesındır. ama bunu bıanonce ogrenmen lazım. sana stres daha da ertlenır boyle adetınCanım kist olsa yumurtam çatlamazdı diye biliyorum yumurtam çatladı biliyorum aynı adet ağrısı bacağıma vuruyo bide soğan kürü yaptım geçen ay bide çok tuhaf bi lekwlenme yani iş yapınca yorulunca gelito uzanınca bişey yok evet testlerim silik çıktı hep sonradan şüpheye düştüm akşama kan vercem özelde bende korkuyorum kötğ bişey olmasından
içini ferah tut canm ay ben normalde nasıl pimpirikli bi insandım bu hamilelikte hc öle deglm hic panik olmadım hep iyi düsündüm şükür hersey iyi gidiyor..sende öyle yap bak tıkır tıkır yolunda gidecek inşallahKızlar içimi rahatlatınız sağolun.Freshmommy Naberr zbt2121 Mavimilena . :) bugün 10 hafta olduk teyzeleri. 5 haziranda randevum var hem kalp atış hemde 2li test icin çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?