canım bu akşam özele gidicem bi kan vericem eğer negatif çıkarsa doktora görünücem mutlaka çübkü bu ağru tuhaf bi ağrı yani anlayamadımcanm bi doktora git bence,yerleşme kanamasıda olabilir ama agrın var,bi git derim ben
Hmmm anladım canım doğru söylüyosun aslında bidd senin adetin düzenli olmasına rağmen böyle bişey yaşadın dite biliyorum nolur dua et kötğ bişey çıkmasın tabiki hamile kalmayı çok istiyorum ama ben kötü bişey olmasından korktuğum için tedirginim ilk defa böyle bişey oluyo şaşırdımcanım kotu bısey yoktur ama ovulsyon yaptıgım halde yumurtam catladı sandm ben de ozman. hatta ılk ovulasyon yapısımdı strese gırmısım kıste dönmus. ustelık akıntı ve sancı da vardı malesef catlamamıs ultrason muayenesı oldum orda gorundu ve adetn 5.gecıkme gununde dıgerı catlamıstı. Ultrasonda gormeden bılemyyorz catladıgını. ayrıca baska bır yumurta da gelısıp kıste dönmus olablrkendını şartlama sonra uzulme dıye dıyorum yoksa umarımhamılesındır. ama bunu bıanonce ogrenmen lazım. sana stres daha da ertlenır boyle adetın
Ah ah kuzum çok isterim ama maalesef 20. Haftada cinsiyetini söylüyorlar ama ben o kadar dayanamam ki 16. Haftada özel klinike gider baktırırım. Evet down sendrom ve başka bisey icin daha. Yaptırıp kafam rahat olsun istiyorum yapmasam daha stres olurumayy minik kuzuu. benım ıcıme oglun olcak dıye doguyor:) belkı cınsiyeti gorurler:) ben de 2hazıranda gıdecem şafak sayıyorum resmen yaaa❣ bu ikili test down sendromu durumna da bakıomus sanrm ben ıstemycem yanı sadece ense ve buruna baktırcam. belki 3lu test sadece engel var mı ona bakıyordur artk hangısyse:)
canımm evet 1saat dahı sasmayan adet oay ovu yapınca stresten sastı o ovulasyon testlerı yuzunden dr.um zaten at onları bosa strese sokuyor demıstı arkadaslarıma tavsıyem takıp etmesın adetı duzenlı olanlar ben onu hayatmdan cıkardgm gb hamılelık oldu. ınsallah dua edıyorum hamılesındır ve yerlesme kanamasıdırHmmm anladım canım doğru söylüyosun aslında bidd senin adetin düzenli olmasına rağmen böyle bişey yaşadın dite biliyorum nolur dua et kötğ bişey çıkmasın tabiki hamile kalmayı çok istiyorum ama ben kötü bişey olmasından korktuğum için tedirginim ilk defa böyle bişey oluyo şaşırdım
Bende kendime çok şaşırıyorum annelik şimdiden başlamış galiba bende :) bazen durup dururken aklıma geliyor yavrum başlıyorum ağlamaya galiba mutluluktan :) iyi dusunucem artk vallaiçini ferah tut canm ay ben normalde nasıl pimpirikli bi insandım bu hamilelikte hc öle deglm hic panik olmadım hep iyi düsündüm şükür hersey iyi gidiyor..sende öyle yap bak tıkır tıkır yolunda gidecek inşallah
benım cevremde ornek var bırkac tane canm sendromlu dedı dr. hem de profesor ve cocuk suan 10yasında sapasaglım arkadasmn annesı aylarca heba olms hasta sanıp saha bıkac ornek de var yanls da soyluyorlar bazen oyuzden ıstemıyorum suanki dusuncem. Sen gıt erken ogren bebşin cınsıyetı ben de merak ederm:)Ah ah kuzum çok isterim ama maalesef 20. Haftada cinsiyetini söylüyorlar ama ben o kadar dayanamam ki 16. Haftada özel klinike gider baktırırım. Evet down sendrom ve başka bisey icin daha. Yaptırıp kafam rahat olsun istiyorum yapmasam daha stres olurum
Evet baktım 2-3 kez erkek diyor
Burdaki doktorlar çok soguk kanlılar ve kesin emin olmadan bisey demiyorlar her hangi bir konuda. Kuzum çok istiyorum cinsiyetini hemen öğrenmeyi ama burdaki insanlar garanticiler emin olmadan konuşmazlar özel klinikte bile 16 hafta olmadan bakmıyorlarbenım cevremde ornek var bırkac tane canm sendromlu dedı dr. hem de profesor ve cocuk suan 10yasında sapasaglım arkadasmn annesı aylarca heba olms hasta sanıp saha bıkac ornek de var yanls da soyluyorlar bazen oyuzden ıstemıyorum suanki dusuncem. Sen gıt erken ogren bebşin cınsıyetı ben de merak ederm:)
Evet canimm bi gun sonrasını değerlendirebildik artik hayirlisi. Ama yumurtlamam oldu mu tam emin degilim. 10 mayısta adet olmuştum çünkü hesaplara gore bu gunlerde yumurtlamam lazım ama dun ovu test yaptim silik cikti anlamadım bende canımm.Feeling07 canım sende durumlar ne en son yum.n olmustu sanırım
İYi yaparsın canm hayırlı haberlerle gel inşallahcanım bu akşam özele gidicem bi kan vericem eğer negatif çıkarsa doktora görünücem mutlaka çübkü bu ağru tuhaf bi ağrı yani anlayamadım
:) ah o annelik daha ana rahmine düsmeden baslıyo insandada,Allahım hepimize saglıklı hamilelikler,evlatlr nasip etsin,aslında böyle telaşlarla hayatımızın en özel anlarını mahvediyoruz bence pişman olucaz ilerde,tadını cıkarmak lazımBende kendime çok şaşırıyorum annelik şimdiden başlamış galiba bende :) bazen durup dururken aklıma geliyor yavrum başlıyorum ağlamaya galiba mutluluktan :) iyi dusunucem artk valla
Ben ikili test yaptırmadım doktorum çağırdı ama hiç gitmedim gidince bana imza attırıcak istemediğime dair bakalım :)Kızlar içimi rahatlatınız sağolun.Freshmommy @Catlakkurabiyee zbt2121 @Mavimilena. :) bugün 10 hafta olduk teyzeleri. 5 haziranda randevum var hem kalp atış hemde 2li test icin çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey yolundadır
Büyük ihtimal yumurtlama oluyor canim. Bende çok bilmiyorum müsait olduğum her anı değerlendiriyorum. Kendini sartlama ama imkanın olursa bu akşamı degerlendir :) güzel sonuçlar alırsın insallahHayirli iftarlar canlar ifat olmadan yazayim dedim.. hamile anneler ve blenlere sormak istiyorum. Adetime 12 gun var 28gunde 1 oluyorm. Bugun bacaklaril cekiliyo gibi oluyor akinti hep akiyomus gibi hissediyorum. Bu catlama belirtisimi oluyr. Olmuyosada yinede degerlendiricem ama bu belirtilermi catlama oluyor bilemiyorum.
O kadar haklisin ki! Bu Araya sen bebeğine alışveriş yapmaya başladın mi ? Bende anormalik var galiba şimdiden bebek arabası ve beşik bakıyorum:) ah o annelik daha ana rahmine düsmeden baslıyo insandada,Allahım hepimize saglıklı hamilelikler,evlatlr nasip etsin,aslında böyle telaşlarla hayatımızın en özel anlarını mahvediyoruz bence pişman olucaz ilerde,tadını cıkarmak lazım
Ben ikili test yaptırmadım doktorum çağırdı ama hiç gitmedim gidince bana imza attırıcak istemediğime dair bakalım :)
Eger düzenli oluyorsa muhtemelen 2 gün önce catlamıs canım,ama belki bu ay farklı olur suan yum oluyordur,sen yinede degerlendir hakkında hayırlısı olsunHayirli iftarlar canlar ifat olmadan yazayim dedim.. hamile anneler ve blenlere sormak istiyorum. Adetime 12 gun var 28gunde 1 oluyorm. Bugun bacaklaril cekiliyo gibi oluyor akinti hep akiyomus gibi hissediyorum. Bu catlama belirtisimi oluyr. Olmuyosada yinede degerlendiricem ama bu belirtilermi catlama oluyor bilemiyorum.
Bak canm bak zaman cok cabuk geciyo,ben daha bişe almadım yani ufak tefek zıbın dısında,benim kuzenin bebegi 1 yasında oda erkek o bana baya bise ayırmıs bayramda memlekete gidip onları alıcam ona göre eksikleri tamamlıcam o yuzden almıyorum,bugun hamile yastıgı aldö kendime:) bakalm rahat uyurum insallahO kadar haklisin ki! Bu Araya sen bebeğine alışveriş yapmaya başladın mi ? Bende anormalik var galiba şimdiden bebek arabası ve beşik bakıyorum
Hic aksamaz cnm ama ilk defa gecen ay 4 gun gecikti ümitlendirdi beni.. zatne adet bitinminden 2 gun sinra 1 gun arayla deniyoruz birakmiyorum once olduysa tutar ins suan oluyosqda kismet artik.. sgl cnmEger düzenli oluyorsa muhtemelen 2 gün önce catlamıs canım,ama belki bu ay farklı olur suan yum oluyordur,sen yinede degerlendir hakkında hayırlısı olsun
Inss cnm her firsatta degerkendirmeye calsiyorm kismet insss olurBüyük ihtimal yumurtlama oluyor canim. Bende çok bilmiyorum müsait olduğum her anı değerlendiriyorum. Kendini sartlama ama imkanın olursa bu akşamı degerlendir :) güzel sonuçlar alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?