İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canm bi doktora git bence,yerleşme kanamasıda olabilir ama agrın var,bi git derim ben
canım bu akşam özele gidicem bi kan vericem eğer negatif çıkarsa doktora görünücem mutlaka çübkü bu ağru tuhaf bi ağrı yani anlayamadım

Hmmm anladım canım doğru söylüyosun aslında bidd senin adetin düzenli olmasına rağmen böyle bişey yaşadın dite biliyorum nolur dua et kötğ bişey çıkmasın tabiki hamile kalmayı çok istiyorum ama ben kötü bişey olmasından korktuğum için tedirginim ilk defa böyle bişey oluyo şaşırdım

Ah ah kuzum çok isterim ama maalesef 20. Haftada cinsiyetini söylüyorlar ama ben o kadar dayanamam ki 16. Haftada özel klinike gider baktırırım. Evet down sendrom ve başka bisey icin daha. Yaptırıp kafam rahat olsun istiyorum yapmasam daha stres olurum

canımm evet 1saat dahı sasmayan adet oay ovu yapınca stresten sastı o ovulasyon testlerı yuzunden dr.um zaten at onları bosa strese sokuyor demıstı arkadaslarıma tavsıyem takıp etmesın adetı duzenlı olanlar ben onu hayatmdan cıkardgm gb hamılelık oldu. ınsallah dua edıyorum hamılesındır ve yerlesme kanamasıdır

Bende kendime çok şaşırıyorum annelik şimdiden başlamış galiba bende :) bazen durup dururken aklıma geliyor yavrum başlıyorum ağlamaya galiba mutluluktan :) iyi dusunucem artk valla

benım cevremde ornek var bırkac tane canm sendromlu dedı dr. hem de profesor ve cocuk suan 10yasında sapasaglım arkadasmn annesı aylarca heba olms hasta sanıp saha bıkac ornek de var yanls da soyluyorlar bazen oyuzden ıstemıyorum suanki dusuncem. Sen gıt erken ogren bebşin cınsıyetı ben de merak ederm:)

Burdaki doktorlar çok soguk kanlılar ve kesin emin olmadan bisey demiyorlar her hangi bir konuda. Kuzum çok istiyorum cinsiyetini hemen öğrenmeyi ama burdaki insanlar garanticiler emin olmadan konuşmazlar özel klinikte bile 16 hafta olmadan bakmıyorlar

Feeling07 canım sende durumlar ne en son yum.n olmustu sanırım
Evet canimm bi gun sonrasını değerlendirebildik artik hayirlisi. Ama yumurtlamam oldu mu tam emin degilim. 10 mayısta adet olmuştum çünkü hesaplara gore bu gunlerde yumurtlamam lazım ama dun ovu test yaptim silik cikti anlamadım bende canımm.

Bende kendime çok şaşırıyorum annelik şimdiden başlamış galiba bende :) bazen durup dururken aklıma geliyor yavrum başlıyorum ağlamaya galiba mutluluktan :) iyi dusunucem artk valla
:) ah o annelik daha ana rahmine düsmeden baslıyo insandada,Allahım hepimize saglıklı hamilelikler,evlatlr nasip etsin,aslında böyle telaşlarla hayatımızın en özel anlarını mahvediyoruz bence pişman olucaz ilerde,tadını cıkarmak lazım

Hayirli iftarlar canlar ifat olmadan yazayim dedim.. hamile anneler ve blenlere sormak istiyorum. Adetime 12 gun var 28gunde 1 oluyorm. Bugun bacaklaril cekiliyo gibi oluyor akinti hep akiyomus gibi hissediyorum. Bu catlama belirtisimi oluyr. Olmuyosada yinede degerlendiricem ama bu belirtilermi catlama oluyor bilemiyorum.

Büyük ihtimal yumurtlama oluyor canim. Bende çok bilmiyorum müsait olduğum her anı değerlendiriyorum. Kendini sartlama ama imkanın olursa bu akşamı degerlendir :) güzel sonuçlar alırsın insallah

O kadar haklisin ki! Bu Araya sen bebeğine alışveriş yapmaya başladın mi ? Bende anormalik var galiba şimdiden bebek arabası ve beşik bakıyorum

Eger düzenli oluyorsa muhtemelen 2 gün önce catlamıs canım,ama belki bu ay farklı olur suan yum oluyordur,sen yinede degerlendir hakkında hayırlısı olsun

O kadar haklisin ki! Bu Araya sen bebeğine alışveriş yapmaya başladın mi ? Bende anormalik var galiba şimdiden bebek arabası ve beşik bakıyorum
Bak canm bak zaman cok cabuk geciyo,ben daha bişe almadım yani ufak tefek zıbın dısında,benim kuzenin bebegi 1 yasında oda erkek o bana baya bise ayırmıs bayramda memlekete gidip onları alıcam ona göre eksikleri tamamlıcam o yuzden almıyorum,bugun hamile yastıgı aldö kendime:) bakalm rahat uyurum insallah

Eger düzenli oluyorsa muhtemelen 2 gün önce catlamıs canım,ama belki bu ay farklı olur suan yum oluyordur,sen yinede degerlendir hakkında hayırlısı olsun
Hic aksamaz cnm ama ilk defa gecen ay 4 gun gecikti ümitlendirdi beni.. zatne adet bitinminden 2 gun sinra 1 gun arayla deniyoruz birakmiyorum once olduysa tutar ins suan oluyosqda kismet artik.. sgl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…