İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok iyi olmuş kuzenin biseyler ayırması aslında bir yerlerde şaklamak yerine senin faydalanman çok mantıklı :) iyi yapmışsın canım ben şimdiden uyumakta zorlanıyorum eşim üstüme üstüme geliyor yahu kollarını göğüsüme vuruyor bacağını üstüme atıyor yakında yerde yatiricam

Aynen senin gibi düşünüyorum ve içimden bir ses herşey iyi temiz çıkacak diyor. Canim down sendromu genetik mi ?
Canim down sendromu anne karninda bebek gelisirken bir kromozom fazla olusmasi sonucunda oluyor mesela anne yasliysa baba yasliysa ya da zararli aliskanliklari varsa falan boyle etkenler var

Canim down sendromu anne karninda bebek gelisirken bir kromozom fazla olusmasi sonucunda oluyor mesela anne yasliysa baba yasliysa ya da zararli aliskanliklari varsa falan boyle etkenler var
Hmm anladım annem 18-19 yaşındayken down sendromlu bebeği olmuş 1.5 yasına kadar yaşamış. O yüzden sordum. Çok şükür ne benim ne eşimin hic bir kötü alışkanlığı Yok yaslarımız da 26-34

Hahahaa çok komik yaaa

Ahahh son aylar sen atarsın kolunu bacagını üstüne:)) ben yastıgı aldm eşim banamı aldın diyo benden daha düşkün rahatına gece benden cekip kendi sarılırsa bende atarım yataktan:))ya valla cok iyi denk geldi büyüyene kadar onun eşyalarını kullanırım ben bir sürü sey varmıs bakcaz bakalım..

Peki böyle şiddetli bel agrın oluyor mu hiç suan benim belim cok şiddetli agrıyor. zbt2121
Yok canım ya allaha şükür bi sol kalcam cok ağrıdı hemen hemen senin haftalarinda doktorum bir takviye ilaç verdi oda geçti cok is yaparsam çok ayakta kalırsam ağrıyor éee oda normal yani benim hamileligim çok rahat geçiyor ne bulantı ne bişey çok şükür allah hepinize böyle nasip etsin

:) sende hamile kal da görürüm seni de. Ben hamile kaldım eşim böyle olmaya başladı,yada ben hassasım artık
Canim benim inşallah olalım da kahrı da basim üstüne lütfu da :) benim eşimde gece çok üstüne geliyor ama ben şuanda rahatsızlık duymuyorum bakalım zamanı gelince neler olacak

Ben dün cok yürüdüm ve cok yoruldum kesin ondan agırdı o kadar belim zonkladı resmen şimdi iyim şükür gündüz cok agırdı

Sen söylerken ben sinir oldum eşine,eşime ah bu erkek milleti :)

Canim benim inşallah olalım da kahrı da basim üstüne lütfu da :) benim eşimde gece çok üstüne geliyor ama ben şuanda rahatsızlık duymuyorum bakalım zamanı gelince neler olacak
Kız bide ben mesela eşimle ten temasi kurunca çok sakin oluyorum ama elimi eline değdirdim an allah peygambar aşkına diyip mon mon bakıyor suratıma sabah uyanınca o yapmamış gibi sarılmalar öpmeler

Ben dün cok yürüdüm ve cok yoruldum kesin ondan agırdı o kadar belim zonkladı resmen şimdi iyim şükür gündüz cok agırdı
Evet canim bende dün anneme gittim iftar hazırladım 2 günlük yemeklerini yapıyım dedim baya yoruldum sırtım ağrıdı ama bu gün iyiyim nekadar yorulursan okadar karşılığı oluyor bunlar normal allaha başka dert vermesin sağlıklı olsunlar inşallah gerisi bos

Evet canim bende dün anneme gittim iftar hazırladım 2 günlük yemeklerini yapıyım dedim baya yoruldum sırtım ağrıdı ama bu gün iyiyim nekadar yorulursan okadar karşılığı oluyor bunlar normal allaha başka dert vermesin sağlıklı olsunlar inşallah gerisi bos

Amin en önemlisi saglıklı olsunlar hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim

ya siz ne güzel kendinizden emin şekilde yapmicam diyorsunuz. Ama ben öyle karar veremiyorum ama içimden bir ses herşey iyi çıkacak diyor
Canım ben şöyle düşünüyorum diyelim yaptırdım sonuçlar iyi görünmedi durumda bebeğimi aldırma gibi bir durum asla olmaz iyi ve ya kötü çıksa bende zaten o sonuçlara bile güvenmiyorum çoğu kişide risk durumu oluyo ama bebeği gayet sağlıklı doğan var o yüzden gereksiz gördüm ilerleyen haftalarda detaylı ultrason var onu yaptırıcam ben :)

Kız bide ben mesela eşimle ten temasi kurunca çok sakin oluyorum ama elimi eline değdirdim an allah peygambar aşkına diyip mon mon bakıyor suratıma sabah uyanınca o yapmamış gibi sarılmalar öpmeler
Alemsiniz yaa Allah muhabbetinizi artırdın inşallah canim ohh bebiş de geliyor. Hep mutlu olun

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…