İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

akıntılarım cogaldı normal mı canım? cok gelıyor oluk oluk 8.haftada akıntı artar dıyor cogu yerde de. Buarada buaksam esımın kuzenıne gıttım dıger kuzenlerı de vardı kendıme geldım resmen evde yatarak kendıme zehır edıyomusm zbt2121

Normal canımm dönem dönem artacak,azalacak..kokulu yada renkli olmadıgı sürece hic problem degil.ay kız git gez tabi yaa tamm yorma kendini ama kapatmada tamamen..

Normal canımm dönem dönem artacak,azalacak..kokulu yada renkli olmadıgı sürece hic problem degil.ay kız git gez tabi yaa tamm yorma kendini ama kapatmada tamamen..
buaksam dank ettı gercekten iükür bulantı sabahları sadece onun dısında kendımı kapamamalıyım haklısınn canım. Çok şükür normal.akıntı renkte vs sıkıntı yok hoşuma da gıttı bebişim iyi dıyorum (inşallah) :) kıyafet olayı super benım de cevremde erkek ve kız bebek var yenıdogan bana da dıyorlar bebek cok cabuk buyuyor coksey alma bız verırz ablamın 1yasında kızı var o da ayırmaya baslamıs bana kız olursa dye. e ablamlarda mama sandalyesı var mesela yepyenıler guzel de cokbegenıyodum boşa alma bızde kullanlmaz zaten dıyorlar arac koltugu mama sandalyesı vb bu tarz seyler hazır :)

İnşallah gayet iyi canm bebeğinnn:)) valla bende ana kucagı mama sandalyesi falan hersey var,yenidogan zaten alamıcam ben gecen dedgm gbi uzun olur muhtemelen benim uşak:) zaten o süslü şeyleri belli bi aydan sonra giydirin diyolar o yuzden maksat cocuk üsümesin..ayy ama zaman cok cabuk geciyo kuzum yaa daha ben oda yapmadım kaldı surda 3 ay:)

aynen senın masallah uzun cıkcak bellı canım artık yapabılrsn bence yaa yavas yavas ben nezaman kıyafet alabılırım oyle kuck zıbın vs tarzı cok heveslenıyorm

Merhaba güzel yol arkadaşlarım. Mahallenin delisi gibi gidip gidip geliyorum hakkınızı helal edin. Kızlar son 2-3 gündür biraz daha enerjiğim mesela önceden asla evden çıkacak halim olmazdı ve bu beni telaşlandırıyor acaba bisey mi oldu bebeğime o yüzden mi bide biliyorsunuz benim göğüs ağrım ve bazı yemeklerden tiksinme dışında belirtim Yok halsizlikle birlikte ama halsizlik bitti gibi 10 gün nasıl geçecek

Zor geçecek ama korkma benimde öyle o korku hala oluyor benimde belırtım olmadı denecek kadar az şimdi baya hareketlendi öyle rahatladım biraz bazen hareket etmiyor aklım gidiyo bir iki gün etmeyince yani o korku doğuran A kadar olacak azalıyor ama gitmiyor endişe canım kafanı başka şeylere ver birşey olsa hissedersin ağrısı sızısı Rabbim belli eder

Canım sakın telaşlanma Ben de en ufak şeyde böyle düşünüyordum ama böyle stres yaptıkça bebeğin de üzülür. Hakkım varsa tabi helal olsun sen de helal et. Hepımız boyle seyler yasadık yasıyoruz duyguların degısıyor anın anına uymuyor Dikkat ettiysen dun aksam ben de artık kendımı kapamıcam yazdm. aksam bıyerdeydim sınra eve geldım eşimle arkadasımza sahura gıttık ve ben eve geldık 4bucuktu hala zarzor uyudum uykum olmasına ragmen bu bızım elımızde ay ben hastaym yapamyorm kalkamıyorum modundaydm 15gundur. Ama ne yaparsam onun gercekten oldugunu farkettım ve bıdaha melankoliğe baglamamayı düşünüyorum inşallah başarabilirim. Buyuzden korkma aksıne cok guzel böyle olabılmek bebege de yarar benım düşüncem yani sıkma canını❤❤❤❤

Kızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen @zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr M mavimilena_ Mutluturta unuttugum arklarım.

Çok zor bu annelik daha doğmadan böyleyse! Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…