- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Ah ki ne ah valla bide yolda var bende bi erkek hemen peşine bi kız dogurmalıyım:))Sen söylerken ben sinir oldum eşine,eşime ah bu erkek milleti :)
Normal canımm dönem dönem artacak,azalacak..kokulu yada renkli olmadıgı sürece hic problem degil.ay kız git gez tabi yaa tamm yorma kendini ama kapatmada tamamen..akıntılarım cogaldı normal mı canım? cok gelıyor oluk oluk 8.haftada akıntı artar dıyor cogu yerde de. Buarada buaksam esımın kuzenıne gıttım dıger kuzenlerı de vardı kendıme geldım resmen evde yatarak kendıme zehır edıyomusmzbt2121
Inşallah canım bize benzerse gamzeli olur bakalım görücez:)Amin canim çok şanslıyız bir birimize sahip olduğumuz için rabbime çok şükür. Rabbim sana da bebis nasip etsin :) gamzeli gamzeli
buaksam dank ettı gercekten iükür bulantı sabahları sadece onun dısında kendımı kapamamalıyım haklısınn canım. Çok şükür normal.akıntı renkte vs sıkıntı yok hoşuma da gıttı bebişim iyi dıyorum (inşallah) :) kıyafet olayı super benım de cevremde erkek ve kız bebek var yenıdogan bana da dıyorlar bebek cok cabuk buyuyor coksey alma bız verırz ablamın 1yasında kızı var o da ayırmaya baslamıs bana kız olursa dye. e ablamlarda mama sandalyesı var mesela yepyenıler guzel de cokbegenıyodum boşa alma bızde kullanlmaz zaten dıyorlar arac koltugu mama sandalyesı vb bu tarz seyler hazır :)Normal canımm dönem dönem artacak,azalacak..kokulu yada renkli olmadıgı sürece hic problem degil.ay kız git gez tabi yaa tamm yorma kendini ama kapatmada tamamen..
İnşallah gayet iyi canm bebeğinnn:)) valla bende ana kucagı mama sandalyesi falan hersey var,yenidogan zaten alamıcam ben gecen dedgm gbi uzun olur muhtemelen benim uşak:) zaten o süslü şeyleri belli bi aydan sonra giydirin diyolar o yuzden maksat cocuk üsümesin..ayy ama zaman cok cabuk geciyo kuzum yaa daha ben oda yapmadım kaldı surda 3 ay:)buaksam dank ettı gercekten iükür bulantı sabahları sadece onun dısında kendımı kapamamalıyım haklısınn canım. Çok şükür normal.akıntı renkte vs sıkıntı yok hoşuma da gıttı bebişim iyi dıyorum (inşallah) :) kıyafet olayı super benım de cevremde erkek ve kız bebek var yenıdogan bana da dıyorlar bebek cok cabuk buyuyor coksey alma bız verırz ablamın 1yasında kızı var o da ayırmaya baslamıs bana kız olursa dye. e ablamlarda mama sandalyesı var mesela yepyenıler guzel de cokbegenıyodum boşa alma bızde kullanlmaz zaten dıyorlar arac koltugu mama sandalyesı vb bu tarz seyler hazır :)
yaa bence de hamılesın cokerken olmus hamıleysen kız erken dollenmem mı of kan mı versen:)Kizlar gogus uclarimda damarlanmalar basladi galiba hamileyimesimle iddaya girdik Freshmommy Kurumus-Maskara
Yarin sabah test yapacam kendim bakalim adet gunu gelmeden kan vermek istemiyorum ya gecen ay verdim cikmadiyaa bence de hamılesın cokerken olmus hamıleysen kız erken dollenmem mı of kan mı versen:)
Hahahha Ay bende erkek olursa eşime benzerse evden kaçarım gece gündüz yemek yapmam gerekecek doymalari icinAh ki ne ah valla bide yolda var bende bi erkek hemen peşine bi kız dogurmalıyım:))
Ay hadi inşallah kuzumKizlar gogus uclarimda damarlanmalar basladi galiba hamileyimesimle iddaya girdik Freshmommy Kurumus-Maskara
ay benim de gamzelerım var:) ben en cok bebeklerde dudak kenarlarında olan gamzeleri sevıyorumm yaa cok tatlış oluyorlarrrInşallah canım bize benzerse gamzeli olur bakalım görücez:)
aynen senın masallah uzun cıkcak bellı canımİnşallah gayet iyi canm bebeğinnn:)) valla bende ana kucagı mama sandalyesi falan hersey var,yenidogan zaten alamıcam ben gecen dedgm gbi uzun olur muhtemelen benim uşak:) zaten o süslü şeyleri belli bi aydan sonra giydirin diyolar o yuzden maksat cocuk üsümesin..ayy ama zaman cok cabuk geciyo kuzum yaa daha ben oda yapmadım kaldı surda 3 ay:)
Bende çok hevesleniyorum ama daha hic biseu almadımaynen senın masallah uzun cıkcak bellı canımartık yapabılrsn bence yaa yavas yavas ben nezaman kıyafet alabılırım oyle kuck zıbın vs tarzı cok heveslenıyorm
Zor geçecek ama korkma benimde öyle o korku hala oluyor benimde belırtım olmadı denecek kadar az şimdi baya hareketlendi öyle rahatladım biraz bazen hareket etmiyor aklım gidiyo bir iki gün etmeyince yani o korku doğuran A kadar olacak azalıyor ama gitmiyor endişe canım kafanı başka şeylere ver birşey olsa hissedersin ağrısı sızısı Rabbim belli ederMerhaba güzel yol arkadaşlarım. Mahallenin delisi gibi gidip gidip geliyorum hakkınızı helal edin. Kızlar son 2-3 gündür biraz daha enerjiğim mesela önceden asla evden çıkacak halim olmazdı ve bu beni telaşlandırıyoracaba bisey mi oldu bebeğime o yüzden mi bide biliyorsunuz benim göğüs ağrım ve bazı yemeklerden tiksinme dışında belirtim Yok halsizlikle birlikte ama halsizlik bitti gibi 10 gün nasıl geçecek
Canım sakın telaşlanma Ben de en ufak şeyde böyle düşünüyordum ama böyle stres yaptıkça bebeğin de üzülür. Hakkım varsa tabi helal olsun sen de helal et. Hepımız boyle seyler yasadık yasıyoruz duyguların degısıyor anın anına uymuyor Dikkat ettiysen dun aksam ben de artık kendımı kapamıcam yazdm. aksam bıyerdeydim sınra eve geldım eşimle arkadasımza sahura gıttık ve ben eve geldık 4bucuktu hala zarzor uyudum uykum olmasına ragmen bu bızım elımızde ay ben hastaym yapamyorm kalkamıyorum modundaydm 15gundur. Ama ne yaparsam onun gercekten oldugunu farkettım ve bıdaha melankoliğe baglamamayı düşünüyorum inşallah başarabilirim. Buyuzden korkma aksıne cok guzel böyle olabılmek bebege de yarar benım düşüncem yani sıkma canını❤❤❤❤Merhaba güzel yol arkadaşlarım. Mahallenin delisi gibi gidip gidip geliyorum hakkınızı helal edin. Kızlar son 2-3 gündür biraz daha enerjiğim mesela önceden asla evden çıkacak halim olmazdı ve bu beni telaşlandırıyoracaba bisey mi oldu bebeğime o yüzden mi bide biliyorsunuz benim göğüs ağrım ve bazı yemeklerden tiksinme dışında belirtim Yok halsizlikle birlikte ama halsizlik bitti gibi 10 gün nasıl geçecek
Çok zor bu annelik daha doğmadan böyleyse! Hakkımızda hayırlısıZor geçecek ama korkma benimde öyle o korku hala oluyor benimde belırtım olmadı denecek kadar az şimdi baya hareketlendi öyle rahatladım biraz bazen hareket etmiyor aklım gidiyo bir iki gün etmeyince yani o korku doğuran A kadar olacak azalıyor ama gitmiyor endişe canım kafanı başka şeylere ver birşey olsa hissedersin ağrısı sızısı Rabbim belli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?