İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ah kuzum helal olsun. Çok yapıyorsun bende aslında hatırlıyorsan çok mutsuzum falan filan diyordum ama son 3 gündür gayet iyi hissediyorum çok şükür o yüzden acaba mi diyorum kendi kendime ama göğüslerim hala çok agriyor o gitmiyor bir türlü. Sende çok iyi yapmışsın canim evden çıkarak insan kendini iyi hissediyor hatta hamile olduğunu bile unutuyor

Ay gender reveal bende çok istiyorum o balondan yapmak :) allah izin verirse planlarımın arasında var. Bir yandan ailem baby shower yapmamı istiyor ondan emin değilim :) ama çok eğlenceli seyler onlar bende hep hayal ediyorum

Ay gender reveal bende çok istiyorum o balondan yapmak :) allah izin verirse planlarımın arasında var. Bir yandan ailem baby shower yapmamı istiyor ondan emin değilim :) ama çok eğlenceli seyler onlar bende hep hayal ediyorum
evet canım ben babyshower dusunmuyorm ama arkadaslarım evde yapalım dıyorlar surprız hazırlarlar kesın kaçarım yok ama cinsiyet partsinin saçma biyanını görmuyorum mantıklı düşününce ha doktordan duymusuz ha arkadaslarımızdan hiç ama hiç farkı yok dini yönlere baglayanlar olmaya calısıyor bebek dogmadan yapılan herseye karsıyım vs. Ya bunun nesı sacma mantık cercevesınde ha dr soylemıs ha arkadasın ilginc:)

Son düzenleme:
Bak işte bu yüzden içini ferah tut canım yattıkça daha da kötü olduğumu fark ettim ben de yalnız kalmamaya çalışacağım artık çok yorgun olmadığım zaman bende de Sorun şu ki Nereye gitsem acıkıyorum ve acıkmaya başladığım gibi öğürtü başlıyor. Göğüs hassasiyetim izin ilerlemesi durabilir Bu da normal O durumda da endişe etme Önemli olan sabah nasıl oluyor ona dikkat et hormonların en yüksek olduğu zaman biliyorsun

İnşallah canım ya dün hastaneye gittik ama akşam 6 ya kadar kan alıyolarmış o yüzden bugün vericem bakalım :/

Ayy bencede çok mantıklı ve eğlenceli :) Ama ben evde değilde deniz kenarında yapmak istiyorum yani arkamda deniz olsun istiyorum sanki hamileyimde töbe töbe Kız ben sana küstüydüm mesaj yazdım cevap vermedin hıh

Kiz benim esim balon patlamasindan korkuyo biliyo musun adamin fobisi var ben yaparsam balon patlatmali olmayanlardan yapacam mecburen
olsun canım bı dunya çeşidi var ben de ona karar verırım artık aen ne yaptın testi kacgununkaldı

ay canım kbakma kaynamıştır yoksa neden yazmayım❤ vallahı arkadaslarıma evde yaparım dedım de bızım kv.ler fln butarz seylere öcü gb yaklasıyorlar hoş ben kımseden cekınmem herkes bılır benı ama laf vermek ıstemem kımseye artık arkadaslarm nerde hazırlarsa gorucem nasıpse:)

Belki yine erken yumurtlama olmuştur Canım o yüzden yakalayamamış' olabilirsin ovulasyon testinde sıkma canını sen düzenli iki günde bir ilişkide bulunmaya dikkat et adet bitimlerinde

Boşversene benimkilerde öyleler ama alıştılar bana düğünden ötürü. Çünkü düğünde her istediğimi yaptım hiç bişey içimde kalmadı şaşırdılar yani çünkü onlarda hiç böyle şeyler yapılmıyor. Hatta ben düğünden 4 ay sonra ikinci düğün çekimimi yaptım laf etmiş akrabaları falan hiçte umrumda değil çocuğum olsun çocuğumlada yapıcam düğün çekimi kime ne

Belki yine erken yumurtlama olmuştur Canım o yüzden yakalayamamış' olabilirsin ovulasyon testinde sıkma canını sen düzenli iki günde bir ilişkide bulunmaya dikkat et adet bitimlerinde
Belkide yumurtlamadım canım testte koyu çıktı bilmiyorum ki. Bide çok fazla sivilcem çıktı çenemde ya sinir oldum. yumurtlama belirtisi değildir demi sivilce? Gün aşırı ilişki olmuyo kuzum bizde benim koca bu işlerde biraz üşengeç olduğu için yapmıyor benide deli ediyor. Hafta bir kere yapıyoruz bu aralar sorun ne anlamadım aramız gayet iyi öpüyoruz sarılıyoruz her dk yan yanayız ama o işe gelince duşa giremem uykum var yada abdestim var namaz kılcam diyip kapatıyo konuyu -.-

Kızlar merhaba bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum okuyorum. Kadınlar kulübü sayesinde birçok şeyi öğrendim o yüzden teşekkür ederim :) bu sabah idrar testi yaptım sizce durum nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…