- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ah kuzum helal olsun. Çok yapıyorsun bende aslında hatırlıyorsan çok mutsuzum falan filan diyordum ama son 3 gündür gayet iyi hissediyorum çok şükür o yüzden acaba mi diyorum kendi kendime ama göğüslerim hala çok agriyor o gitmiyor bir türlü. Sende çok iyi yapmışsın canim evden çıkarak insan kendini iyi hissediyor hatta hamile olduğunu bile unutuyorCanım sakın telaşlanma Ben de en ufak şeyde böyle düşünüyordum ama böyle stres yaptıkça bebeğin de üzülür. Hakkım varsa tabi helal olsun sen de helal et. Hepımız boyle seyler yasadık yasıyoruz duyguların degısıyor anın anına uymuyor Dikkat ettiysen dun aksam ben de artık kendımı kapamıcam yazdm. aksam bıyerdeydim sınra eve geldım eşimle arkadasımza sahura gıttık ve ben eve geldık 4bucuktu hala zarzor uyudum uykum olmasına ragmen bu bızım elımızde ay ben hastaym yapamyorm kalkamıyorum modundaydm 15gundur. Ama ne yaparsam onun gercekten oldugunu farkettım ve bıdaha melankoliğe baglamamayı düşünüyorum inşallah başarabilirim. Buyuzden korkma aksıne cok guzel böyle olabılmek bebege de yarar benım düşüncem yani sıkma canını❤❤❤❤
Ay gender reveal bende çok istiyorum o balondan yapmak :) allah izin verirse planlarımın arasında var. Bir yandan ailem baby shower yapmamı istiyor ondan emin değilim :) ama çok eğlenceli seyler onlar bende hep hayal ediyorumKızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr @mavimilena_ @Mutluturta unuttugum arklarım.
evet canım ben babyshower dusunmuyorm ama arkadaslarım evde yapalım dıyorlar surprız hazırlarlar kesın kaçarım yok ama cinsiyet partsinin saçma biyanını görmuyorum mantıklı düşününce ha doktordan duymusuz ha arkadaslarımızdan hiç ama hiç farkı yok dini yönlere baglayanlar olmaya calısıyor bebek dogmadan yapılan herseye karsıyım vs. Ya bunun nesı sacma mantık cercevesınde ha dr soylemıs ha arkadasın ilginc:)Ay gender reveal bende çok istiyorum o balondan yapmak :) allah izin verirse planlarımın arasında var. Bir yandan ailem baby shower yapmamı istiyor ondan emin değilim :) ama çok eğlenceli seyler onlar bende hep hayal ediyorum
Bak işte bu yüzden içini ferah tut canım yattıkça daha da kötü olduğumu fark ettim ben de yalnız kalmamaya çalışacağım artık çok yorgun olmadığım zaman bende de Sorun şu ki Nereye gitsem acıkıyorum ve acıkmaya başladığım gibi öğürtü başlıyor. Göğüs hassasiyetim izin ilerlemesi durabilir Bu da normal O durumda da endişe etme Önemli olan sabah nasıl oluyor ona dikkat et hormonların en yüksek olduğu zaman biliyorsunAh kuzum helal olsun. Çok yapıyorsun bende aslında hatırlıyorsan çok mutsuzum falan filan diyordum ama son 3 gündür gayet iyi hissediyorum çok şükür o yüzden acaba mi diyorum kendi kendime ama göğüslerim hala çok agriyor o gitmiyor bir türlü. Sende çok iyi yapmışsın canim evden çıkarak insan kendini iyi hissediyor hatta hamile olduğunu bile unutuyor
Bence iyi yapmışsın guzel birsey benim hozuma gidiyor :)Kızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr @mavimilena_ @Mutluturta unuttugum arklarım.
Malesef böyle canım benim ikiz kizlarim var 13 yaşında hala böyleyim yani deneyim falanda yaramiyoÇok zor bu annelik daha doğmadan böyleyse! Hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım ya dün hastaneye gittik ama akşam 6 ya kadar kan alıyolarmış o yüzden bugün vericem bakalım :/canımm evet 1saat dahı sasmayan adet oay ovu yapınca stresten sastı o ovulasyon testlerı yuzunden dr.um zaten at onları bosa strese sokuyor demıstı arkadaslarıma tavsıyem takıp etmesın adetı duzenlı olanlar ben onu hayatmdan cıkardgm gb hamılelık oldu. ınsallah dua edıyorum hamılesındır ve yerlesme kanamasıdır
İnşallah kuzum ama dün kan veremedim laboratuvarları kapanmış bugün vericemİYi yaparsın canm hayırlı haberlerle gel inşallah
hayırlısı olsun haber ver bize canımİnşallah canım ya dün hastaneye gittik ama akşam 6 ya kadar kan alıyolarmış o yüzden bugün vericem bakalım :/
demın yıne ızledım bıkactane. Agladım ya cok duygulandım hepımıze nasıp olsun o gunlerı görmek❤Bence iyi yapmışsın guzel birsey benim hozuma gidiyor :)
canm senı etıketledım olmamısKızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr @mavimilena_ @Mutluturta unuttugum arklarım.
Kiz benim esim balon patlamasindan korkuyo biliyo musun adamin fobisi vardemın yıne ızledım bıkactane. Agladım ya cok duygulandım hepımıze nasıp olsun o gunlerı görmek❤
Ayy bencede çok mantıklı ve eğlenceli :) Ama ben evde değilde deniz kenarında yapmak istiyorum yani arkamda deniz olsun istiyorum sanki hamileyimde töbe töbeKızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr @mavimilena_ @Mutluturta unuttugum arklarım.
olsun canım bı dunya çeşidi varKiz benim esim balon patlamasindan korkuyo biliyo musun adamin fobisi varben yaparsam balon patlatmali olmayanlardan yapacam mecburen
ay canım kbakma kaynamıştır yoksa neden yazmayım❤ vallahı arkadaslarıma evde yaparım dedım de bızım kv.ler fln butarz seylere öcü gb yaklasıyorlar hoş ben kımseden cekınmem herkes bılır benı ama laf vermek ıstemem kımseye artık arkadaslarm nerde hazırlarsa gorucem nasıpse:)Ayy bencede çok mantıklı ve eğlenceli :) Ama ben evde değilde deniz kenarında yapmak istiyorum yani arkamda deniz olsun istiyorum sanki hamileyimde töbe töbeKız ben sana küstüydüm mesaj yazdım cevap vermedin hıh
9 gün var sabah normal testlerden yaptim cikmadiolsun canım bı dunya çeşidi varben de ona karar verırım artık aen ne yaptın testi kacgununkaldı
Belki yine erken yumurtlama olmuştur Canım o yüzden yakalayamamış' olabilirsin ovulasyon testinde sıkma canını sen düzenli iki günde bir ilişkide bulunmaya dikkat et adet bitimlerindeEvet canimm bi gun sonrasını değerlendirebildik artik hayirlisi. Ama yumurtlamam oldu mu tam emin degilim. 10 mayısta adet olmuştum çünkü hesaplara gore bu gunlerde yumurtlamam lazım ama dun ovu test yaptim silik cikti anlamadım bende canımm.
Boşversene benimkilerde öyleler ama alıştılar bana düğünden ötürü. Çünkü düğünde her istediğimi yaptım hiç bişey içimde kalmadı şaşırdılar yani çünkü onlarda hiç böyle şeyler yapılmıyor. Hatta ben düğünden 4 ay sonra ikinci düğün çekimimi yaptım laf etmiş akrabaları falan hiçte umrumda değil çocuğum olsun çocuğumlada yapıcam düğün çekimi kime neay canım kbakma kaynamıştır yoksa neden yazmayım❤ vallahı arkadaslarıma evde yaparım dedım de bızım kv.ler fln butarz seylere öcü gb yaklasıyorlar hoş ben kımseden cekınmem herkes bılır benı ama laf vermek ıstemem kımseye artık arkadaslarm nerde hazırlarsa gorucem nasıpse:)
Belkide yumurtlamadım canım testte koyu çıktı bilmiyorum ki. Bide çok fazla sivilcem çıktı çenemde ya sinir oldum. yumurtlama belirtisi değildir demi sivilce? Gün aşırı ilişki olmuyo kuzum bizde benim koca bu işlerde biraz üşengeç olduğu için yapmıyor benide deli ediyor. Hafta bir kere yapıyoruz bu aralar sorun ne anlamadım aramız gayet iyi öpüyoruz sarılıyoruz her dk yan yanayız ama o işe gelince duşa giremem uykum var yada abdestim var namaz kılcam diyip kapatıyo konuyu -.-Belki yine erken yumurtlama olmuştur Canım o yüzden yakalayamamış' olabilirsin ovulasyon testinde sıkma canını sen düzenli iki günde bir ilişkide bulunmaya dikkat et adet bitimlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?