İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aynen senın masallah uzun cıkcak bellı canım artık yapabılrsn bence yaa yavas yavas ben nezaman kıyafet alabılırım oyle kuck zıbın vs tarzı cok heveslenıyorm

İnşallah kuzum ama dün kan veremedim laboratuvarları kapanmış bugün vericem
Freshmommy canımm cinsiyet belli oldugu gibi zıbın almıstım ben azcık sabret az kaldı :) cinsiyet partisini benm bi arkadas dediydi bana yapalım diyede ben bekleyemem dedm doktor gördügü gbi sölesin :)ama eglenceli olur
Kurumus-Maskara canmm bu duyguların cok ama cok normal ama zamanla belirtiler azalacak ve yerini bebişinin hareketleri alacak o yuzden hic korkma senn orda işin zor istedgnde gidemediğin icin ama cok gidincede insnın aklı karısıyo sen melegini büyütmeye bak :)
Genc_evli canm haber ver baktırınca

ayy kızlar bugun cok yogun bi iş günü geciriyorum daha yeni bakabildim mesajlara ve kafam eskisi gibi basmıyo benim yaa unutkanlıgım cok napcam bilmiyorum

Görünür canm hatta bebeğide görürsün yuksek ihtimalle ben tam 14 gün sonra kalp atısını gördüm,dinletmedi cok kucuk diye ama pıt pıt görünüyodu:)
Ay hadi inşallahhhhh ben kan verdim bugün resmen bayılacak gibi oldum çok kötüydü alan adam çok kızdım kan çıkmadı ısrarla aynı yerden almaya çalıştı yere yattım resmen sonunda(

Nasıl gidiyor canim bulantıların nasıl oldu:) cinsiyet partisi nasıl oluyor kiii

Merhaba kızlarrr :) benim de bat 2-3 haziran ama bu ay böyle bi batmalar faln var kasıklarımda. Yumurta çatlayalı 6-7 gün oldu. İnşallah bunlar bebişimin batmalarıdır ya bu mübarek ayda bu haberi almayı çok istiyorum :))

yvz13 selam. kasıkta seğirme gebelik belirtisi olabilir mi? ovs dan sonra başladı arada minik sinek ısırığı gibi bişeylerde oluyor 28 gün hesaplarsak daha 5 haziran bat.

Inşallah canım bende çok istiyorum bu ay

inşallah bebiştendir canım bende küçük küçük hissediyorum bekliyoruz bakalım bayrama güzel haberlerle girelim diye umuyorum

canım dr karıkocaya soylemıyor yakınına soyluyot cınsıyetı hazırlk yapılıyor kutunun ıcıne balon.koyuyor kıı kımı.balonun ıcıne komfeti kagıtları koyuyor renge gore anlıyosun bak youtubedan ızle cokeglencelı hadı ınsallah artısı gorceksın

Kıyamam canım yaa cıktımı peki sonucun

Kızlar ben kendimi cok kötü hissediyorum,sabah yumurta yemiştim yunurta biraz reflü yapar bende ama sabahtan beri cok kötü midem şimdide acı acı agzıma geliyo kolay kusabilen bi insan degilim ama cok bulantım var birde şimdi farkettim idrarım bildiginiz yeşil,bebegi hissediyorum şükür ama farklı bişe olabilirmi acaba bi acilemi gitsem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…