Bariz sekilde pozitif canim :)Kızlar merhaba bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum okuyorum. Kadınlar kulübü sayesinde birçok şeyi öğrendim o yüzden teşekkür ederim :) bu sabah idrar testi yaptım sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2150105
Öyle mi diyosun :) bende ilk defa idrar testinde ikinci cizgiyi görüyorum hala inanamıyorumBariz sekilde pozitif canim :)
Adet gunun gecti miÖyle mi diyosun :) bende ilk defa idrar testinde ikinci cizgiyi görüyorum hala inanamıyorum
Kızlar merhaba bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum okuyorum. Kadınlar kulübü sayesinde birçok şeyi öğrendim o yüzden teşekkür ederim :) bu sabah idrar testi yaptım sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2150105
Çok teşekkür ederim insallahhamilesin canım tebrik ederim
Canım tebrik ederim hemen kan ver sağlıklı gebeligin olur insallahKızlar merhaba bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum okuyorum. Kadınlar kulübü sayesinde birçok şeyi öğrendim o yüzden teşekkür ederim :) bu sabah idrar testi yaptım sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2150105
Aşk olsunAy hadi inşallah kuzumFreshmommy den sonra sen ve @Gamzelikiziniz hamile kalsanız çok çok mutlu olurum sizden önce Freshmommy icin dua ediyordum şimdi sıra sizde
Tebrik ederim canım :)Kızlar merhaba bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum okuyorum. Kadınlar kulübü sayesinde birçok şeyi öğrendim o yüzden teşekkür ederim :) bu sabah idrar testi yaptım sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2150105
aynen senın masallah uzun cıkcak bellı canımartık yapabılrsn bence yaa yavas yavas ben nezaman kıyafet alabılırım oyle kuck zıbın vs tarzı cok heveslenıyorm
Merhaba güzel yol arkadaşlarım. Mahallenin delisi gibi gidip gidip geliyorum hakkınızı helal edin. Kızlar son 2-3 gündür biraz daha enerjiğim mesela önceden asla evden çıkacak halim olmazdı ve bu beni telaşlandırıyoracaba bisey mi oldu bebeğime o yüzden mi bide biliyorsunuz benim göğüs ağrım ve bazı yemeklerden tiksinme dışında belirtim Yok halsizlikle birlikte ama halsizlik bitti gibi 10 gün nasıl geçecek
Kızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr M mavimilena_ Mutluturta unuttugum arklarım.
İnşallah kuzum ama dün kan veremedim laboratuvarları kapanmış bugün vericem
Ah çok eğlenceli güzel olur tabi :)Kızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr M mavimilena_ Mutluturta unuttugum arklarım.
Ay hadi inşallahhhhh ben kan verdim bugün resmen bayılacak gibi oldum çok kötüydü alan adam çok kızdım kan çıkmadı ısrarla aynı yerden almaya çalıştı yere yattım resmen sonundaGörünür canm hatta bebeğide görürsün yuksek ihtimalle ben tam 14 gün sonra kalp atısını gördüm,dinletmedi cok kucuk diye ama pıt pıt görünüyodu:)
Nasıl gidiyor canim bulantıların nasıl oldu:) cinsiyet partisi nasıl oluyor kiiiKızlar ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen@zbt2121 Kurumus-Maskara Naberr M mavimilena_ Mutluturta unuttugum arklarım.
Inşallah canım bende çok istiyorum bu ayMerhaba kızlarrr :) benim de bat 2-3 haziran ama bu ay böyle bi batmalar faln var kasıklarımda. Yumurta çatlayalı 6-7 gün oldu. İnşallah bunlar bebişimin batmalarıdır ya bu mübarek ayda bu haberi almayı çok istiyorum :))
inşallah bebiştendir canım bende küçük küçük hissediyorum bekliyoruz bakalım bayrama güzel haberlerle girelim diye umuyorumMerhaba kızlarrr :) benim de bat 2-3 haziran ama bu ay böyle bi batmalar faln var kasıklarımda. Yumurta çatlayalı 6-7 gün oldu. İnşallah bunlar bebişimin batmalarıdır ya bu mübarek ayda bu haberi almayı çok istiyorum :))
canım dr karıkocaya soylemıyor yakınına soyluyot cınsıyetı hazırlk yapılıyor kutunun ıcıne balon.koyuyor kıı kımı.balonun ıcıne komfeti kagıtları koyuyor renge gore anlıyosun bak youtubedan ızle cokeglencelı hadı ınsallah artısı gorceksınAy hadi inşallahhhhh ben kan verdim bugün resmen bayılacak gibi oldum çok kötüydü alan adam çok kızdım kan çıkmadı ısrarla aynı yerden almaya çalıştı yere yattım resmen sonunda(
Nasıl gidiyor canim bulantıların nasıl oldu:) cinsiyet partisi nasıl oluyor kiii
Kıyamam canım yaa cıktımı peki sonucunAy hadi inşallahhhhh ben kan verdim bugün resmen bayılacak gibi oldum çok kötüydü alan adam çok kızdım kan çıkmadı ısrarla aynı yerden almaya çalıştı yere yattım resmen sonunda(
Nasıl gidiyor canim bulantıların nasıl oldu:) cinsiyet partisi nasıl oluyor kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?