testi tekrarlayın geçen okumuştum regl gününe kadar negatif regl günü pozitif ti. lekenme implatasyonun yeni olduğunu düşündürttü bana zaten imp sonra 2 gün sonra idrara geçiyormuş testi tekrarlayın derim.Merhaba kızlar. Benim de bata 5 gün var. Erken gebelik testi de normal kaset test de yaptım ama negatif. Yalnız beni korkutan bugünkü kahverengi lekelenmem. Bir de dün geceden beri ara ara karın ağrısı var. Bugün de sol kasığım batıyor. Acaba hala hamile olma ihtimalim var mı
canım benım bak sen bıze moral verırsın hep yumurta dokunmuştur midene ama Allah korusun bebeğin çok iyi istersen gitmek yerine doktoruna arayıp sor sakin ol kuzum hiçbir şey yok inşallahKızlar ben kendimi cok kötü hissediyorum,sabah yumurta yemiştim yunurta biraz reflü yapar bende ama sabahtan beri cok kötü midem şimdide acı acı agzıma geliyo kolay kusabilen bi insan degilim ama cok bulantım var birde şimdi farkettim idrarım bildiginiz yeşil,bebegi hissediyorum şükür ama farklı bişe olabilirmi acaba bi acilemi gitsem??
ah kuzummm inşallah bi iki gun dha sabret teste basla istersen:)❤Merhaba kızlarrr :) benim de bat 2-3 haziran ama bu ay böyle bi batmalar faln var kasıklarımda. Yumurta çatlayalı 6-7 gün oldu. İnşallah bunlar bebişimin batmalarıdır ya bu mübarek ayda bu haberi almayı çok istiyorum :))
Bakalım iki gün sonra tekrar deneyeceğim. Yerleşmeden iki gün sonra idrara geçtiğini bilmiyordum. Teşekkür ederim canım :)testi tekrarlayın geçen okumuştum regl gününe kadar negatif regl günü pozitif ti. lekenme implatasyonun yeni olduğunu düşündürttü bana zaten imp sonra 2 gün sonra idrara geçiyormuş testi tekrarlayın derim.
güzel haberler inşallah ovülasyon takbimi yaptınız?Bakalım iki gün sonra tekrar deneyeceğim. Yerleşmeden iki gün sonra idrara geçtiğini bilmiyordum. Teşekkür ederim canım :)
Takvimden yumurtlama günlerimi takip ettik canım.güzel haberler inşallah ovülasyon takbimi yaptınız?
tutuyormu deneme oldumu daha önce peki aknıtı ovs dan kaç gün önce geldi hatırlıyormusunuz?Takvimden yumurtlama günlerimi takip ettik canım.
Valla açıkcası bu bizim bilinçli ilk denememizdi. Yumurtlama döneminde gün aşırı birlikte olduk. Onu hatırlamıyorum canım pek. Eğer bu ay adet olursam Ovulasyon testi almayı düşünüyorum daha garantiye alabilmek için.tutuyormu deneme oldumu daha önce peki aknıtı ovs dan kaç gün önce geldi hatırlıyormusunuz?
lekelenme implant diye tahmin ediyorum sizde :)Valla açıkcası bu bizim bilinçli ilk denememizdi. Yumurtlama döneminde gün aşırı birlikte olduk. Onu hatırlamıyorum canım pek. Eğer bu ay adet olursam Ovulasyon testi almayı düşünüyorum daha garantiye alabilmek için.
Hadi inşallah canım dediğin gibidir :)lekelenme implant diye tahmin ediyorum sizde :)
İnşalah görürüm canım ya :)) eğlenceliymiş ya yapılabilir aslında :))canım dr karıkocaya soylemıyor yakınına soyluyot cınsıyetı hazırlk yapılıyor kutunun ıcıne balon.koyuyor kıı kımı.balonun ıcıne komfeti kagıtları koyuyor renge gore anlıyosun bak youtubedan ızle cokeglencelı hadı ınsallah artısı gorceksın
yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymişKıyamam canım yaa cıktımı peki sonucun
canum saglıkocagnda verdıysen halk saglıgı merkezi sıtesınden bakablrsn yuklenmıstır bıle:) barkod aldın ınsallahİnşalah görürüm canım ya :)) eğlenceliymiş ya yapılabilir aslında :))
yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymiş
erken testte cıkmama ıhtımalı zor eger predıctor early marka ıse yerlesmen kanaması da olabılır testı tekrarlayın 2gunsonra benceMerhaba kızlar. Benim de bata 5 gün var. Erken gebelik testi de normal kaset test de yaptım ama negatif. Yalnız beni korkutan bugünkü kahverengi lekelenmem. Bir de dün geceden beri ara ara karın ağrısı var. Bugün de sol kasığım batıyor. Acaba hala hamile olma ihtimalim var mı
inşallah kuzum,yok bebekle ilgili bi şüphe yok aklımdada acaba zehirlendimmi bi zarar verirmi onu bilemedim,bekliyorum hala dinlenyiormcanım benım bak sen bıze moral verırsın hep yumurta dokunmuştur midene ama Allah korusun bebeğin çok iyi istersen gitmek yerine doktoruna arayıp sor sakin ol kuzum hiçbir şey yok inşallah
bilmiyorum canm ya bekliyorum acile gitmemek icin gitsem napacaklarki diyorumİnşalah görürüm canım ya :)) eğlenceliymiş ya yapılabilir aslında :))
yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymiş
Benimki days comfort idi. Bilmiyorum ne kadar güvenilir. Deneyeceğim bakalım iki gün sonraerken testte cıkmama ıhtımalı zor eger predıctor early marka ıse yerlesmen kanaması da olabılır testı tekrarlayın 2gunsonra bence
Canim ben geçen ay o testtn yaptım ve beni yanılttı. Ilkinde belirli bir zaman sonra diğerinde hemen ikinci çizgi çıktı. Bende umutlanıp kan vermeye gittim ve sonuç 1.20 çıktı. O yüzden bu ay test almayı düşünmüyorum. Ama tabiiki bu bende böyle çıkmış da olabilir. Inşallah sende doğru sonuç verir de görürsün çift çizgiyiBenimki days comfort idi. Bilmiyorum ne kadar güvenilir. Deneyeceğim bakalım iki gün sonra
yvz13 selam. kasıkta seğirme gebelik belirtisi olabilir mi? ovs dan sonra başladı arada minik sinek ısırığı gibi bişeylerde oluyor 28 gün hesaplarsak daha 5 haziran bat.
Benimki days comfort idi. Bilmiyorum ne kadar güvenilir. Deneyeceğim bakalım iki gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?