İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhaba kızlar. Benim de bata 5 gün var. Erken gebelik testi de normal kaset test de yaptım ama negatif. Yalnız beni korkutan bugünkü kahverengi lekelenmem. Bir de dün geceden beri ara ara karın ağrısı var. Bugün de sol kasığım batıyor. Acaba hala hamile olma ihtimalim var mı

testi tekrarlayın geçen okumuştum regl gününe kadar negatif regl günü pozitif ti. lekenme implatasyonun yeni olduğunu düşündürttü bana zaten imp sonra 2 gün sonra idrara geçiyormuş testi tekrarlayın derim.

canım benım bak sen bıze moral verırsın hep yumurta dokunmuştur midene ama Allah korusun bebeğin çok iyi istersen gitmek yerine doktoruna arayıp sor sakin ol kuzum hiçbir şey yok inşallah

ah kuzummm inşallah bi iki gun dha sabret teste basla istersen:)❤

Bakalım iki gün sonra tekrar deneyeceğim. Yerleşmeden iki gün sonra idrara geçtiğini bilmiyordum. Teşekkür ederim canım :)

tutuyormu deneme oldumu daha önce peki aknıtı ovs dan kaç gün önce geldi hatırlıyormusunuz?
Valla açıkcası bu bizim bilinçli ilk denememizdi. Yumurtlama döneminde gün aşırı birlikte olduk. Onu hatırlamıyorum canım pek. Eğer bu ay adet olursam Ovulasyon testi almayı düşünüyorum daha garantiye alabilmek için.

İnşalah görürüm canım ya :)) eğlenceliymiş ya yapılabilir aslında :))
Kıyamam canım yaa cıktımı peki sonucun
yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymiş

yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymiş
canum saglıkocagnda verdıysen halk saglıgı merkezi sıtesınden bakablrsn yuklenmıstır bıle:) barkod aldın ınsallah

erken testte cıkmama ıhtımalı zor eger predıctor early marka ıse yerlesmen kanaması da olabılır testı tekrarlayın 2gunsonra bence

canım benım bak sen bıze moral verırsın hep yumurta dokunmuştur midene ama Allah korusun bebeğin çok iyi istersen gitmek yerine doktoruna arayıp sor sakin ol kuzum hiçbir şey yok inşallah
inşallah kuzum,yok bebekle ilgili bi şüphe yok aklımdada acaba zehirlendimmi bi zarar verirmi onu bilemedim,bekliyorum hala dinlenyiorm

bilmiyorum canm ya bekliyorum acile gitmemek icin gitsem napacaklarki diyorum

Benimki days comfort idi. Bilmiyorum ne kadar güvenilir. Deneyeceğim bakalım iki gün sonra
Canim ben geçen ay o testtn yaptım ve beni yanılttı. Ilkinde belirli bir zaman sonra diğerinde hemen ikinci çizgi çıktı. Bende umutlanıp kan vermeye gittim ve sonuç 1.20 çıktı. O yüzden bu ay test almayı düşünmüyorum. Ama tabiiki bu bende böyle çıkmış da olabilir. Inşallah sende doğru sonuç verir de görürsün çift çizgiyi

yvz13 selam. kasıkta seğirme gebelik belirtisi olabilir mi? ovs dan sonra başladı arada minik sinek ısırığı gibi bişeylerde oluyor 28 gün hesaplarsak daha 5 haziran bat.

olabilir canım bata 10 kalmış
o bahsettiğin kıpırdanmalar içerde bişey ucuşuyor gibi
bir de batma hissi belirtidir bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…