- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Aynen öyle de erken değil mi bunun için bildiğin bugün tüm gün seyirdi halen devam ediyor batma ağrı arada bir yine sol kalçada sancı oluyor ama seyirme kadar belirgin değil hiçbiri.olabilir canım bata 10 kalmış
o bahsettiğin kıpırdanmalar içerde bişey ucuşuyor gibi
bir de batma hissi belirtidir bende
Ayy inşallahhh ikimizin de olur :))Inşallah canım bende çok istiyorum bu ay
Aynen öyle de erken değil mi bunun için bildiğin bugün tüm gün seyirdi halen devam ediyor batma ağrı arada bir yine sol kalçada sancı oluyor ama seyirme kadar belirgin değil hiçbiri.
Çok istiyorum bebişim bayram hediyesi olsun, bi de 7 haziran eşimin doğum günü ona da süpriz olsun:) inşallah ikimizin de olur bu ay canım :))inşallah bebiştendir canım bende küçük küçük hissediyorum bekliyoruz bakalım bayrama güzel haberlerle girelim diye umuyorum
Canım bence git yeşil idrar normal değil çünkü.Kızlar ben kendimi cok kötü hissediyorum,sabah yumurta yemiştim yunurta biraz reflü yapar bende ama sabahtan beri cok kötü midem şimdide acı acı agzıma geliyo kolay kusabilen bi insan degilim ama cok bulantım var birde şimdi farkettim idrarım bildiginiz yeşil,bebegi hissediyorum şükür ama farklı bişe olabilirmi acaba bi acilemi gitsem??
biliyorum 2 kez kalmıştın oda mı düştü canım erkenden öğrendin onuda.canım spermler yumurtayla karşılaşıp döllendikten sonra yola çıkıyorlar ve 6. gün rahme ulaşıp kendine yer arıyor oralarda kıpraşıyor işte :)
bu yüzdendir ki benim 8. gün silik çizgi çıktığı da oldu
demekki işte yerleşiyor kana geçiyor hcg ve ardından bir iki güne idrara
bunun başka bir mantıgı yok yani yumurtlamadan sonra 8. gün çıktı testimde kesin kanıt ve 7. hafta düşük yaptım malesef o gebeliğimde
İnşalah görürüm canım ya :)) eğlenceliymiş ya yapılabilir aslında :))
yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymiş
İnşallah vardır yaah kuzummm inşallah bi iki gun dha sabret teste basla istersen:)❤
canım boşa stres yapma kendıne enerjık olman neguzel ıste psıkolojn duzelıyor demekkı bn de bugun cok fazla uykum olmasna ragmen pozıtf enerjıktım
ozman 3kala basla canım❣İnşallah vardır yaAma hemen test yapmicam çok üzülürüm çünkü çıkmazsa
biliyorum 2 kez kalmıştın oda mı düştü canım erkenden öğrendin onuda.
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım :)
Belki fazla belirtim olursa yaparım canım yoksa onu da yapmam :))ozman 3kala basla canım❣
erken yumurtlama oluyor sende canım kalırsan paylaşma nazara geliyor olabilirsin öğrendikten az sonra paylaş n olur ben çok üzülüyorum böyle olunca Allah inşallah hemen kalıyorsun tez zamanda tutnsun Annesine.evet canım malesef
bu ay inşallah bakalım kısmetse
ben de yumurtlama günü bekliyorum ovulasyon testlerimi aldım
zaten eger ben gebeysem pik ten 8 gün sonra anlıyorum gebelik varmı
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kan verdim sonucum 36.65 çıktı normal mi bilmiyorumCanım tebrik ederim hemen kan ver sağlıklı gebeligin olur insallah
erken yumurtlama oluyor sende canım kalırsan paylaşma nazara geliyor olabilirsin öğrendikten az sonra paylaş n olur ben çok üzülüyorum böyle olunca Allah inşallah hemen kalıyorsun tez zamanda tutnsun Annesine.
Ay amin canım benim inşallah sende sağlıkla mutlulukla al kucağına meleğini :)Matsiyah canim rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?