İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

olabilir canım bata 10 kalmış
o bahsettiğin kıpırdanmalar içerde bişey ucuşuyor gibi
bir de batma hissi belirtidir bende
Aynen öyle de erken değil mi bunun için bildiğin bugün tüm gün seyirdi halen devam ediyor batma ağrı arada bir yine sol kalçada sancı oluyor ama seyirme kadar belirgin değil hiçbiri.

Aynen öyle de erken değil mi bunun için bildiğin bugün tüm gün seyirdi halen devam ediyor batma ağrı arada bir yine sol kalçada sancı oluyor ama seyirme kadar belirgin değil hiçbiri.

canım spermler yumurtayla karşılaşıp döllendikten sonra yola çıkıyorlar ve 6. gün rahme ulaşıp kendine yer arıyor oralarda kıpraşıyor işte :)
bu yüzdendir ki benim 8. gün silik çizgi çıktığı da oldu
demekki işte yerleşiyor kana geçiyor hcg ve ardından bir iki güne idrara
bunun başka bir mantıgı yok yani yumurtlamadan sonra 8. gün çıktı testimde kesin kanıt ve 7. hafta düşük yaptım malesef o gebeliğimde

inşallah bebiştendir canım bende küçük küçük hissediyorum bekliyoruz bakalım bayrama güzel haberlerle girelim diye umuyorum
Çok istiyorum bebişim bayram hediyesi olsun, bi de 7 haziran eşimin doğum günü ona da süpriz olsun:) inşallah ikimizin de olur bu ay canım :))

Canım bence git yeşil idrar normal değil çünkü.

biliyorum 2 kez kalmıştın oda mı düştü canım erkenden öğrendin onuda.

İnşalah görürüm canım ya :)) eğlenceliymiş ya yapılabilir aslında :))
yok çıkmadınpazartesi çıkacakmış maalesef.. senin neyin var öyle canım baktın mı hiç netten normal miymiş

canım kanı sabah verdinse tahlilsonuçları.gen.tr den barkod nosuz bakabilirsin

biliyorum 2 kez kalmıştın oda mı düştü canım erkenden öğrendin onuda.

evet canım malesef
bu ay inşallah bakalım kısmetse
ben de yumurtlama günü bekliyorum ovulasyon testlerimi aldım
zaten eger ben gebeysem pik ten 8 gün sonra anlıyorum gebelik varmı

evet canım malesef
bu ay inşallah bakalım kısmetse
ben de yumurtlama günü bekliyorum ovulasyon testlerimi aldım
zaten eger ben gebeysem pik ten 8 gün sonra anlıyorum gebelik varmı
erken yumurtlama oluyor sende canım kalırsan paylaşma nazara geliyor olabilirsin öğrendikten az sonra paylaş n olur ben çok üzülüyorum böyle olunca Allah inşallah hemen kalıyorsun tez zamanda tutnsun Annesine.

Kızlar lekelenme olduğu gün mu yumurtlama oluyor? Şimdi ben bata kadar sabredemem gidip kan veririm. Ama lekelenme dün oldu kaç gün sonra an versem c kar?

erken yumurtlama oluyor sende canım kalırsan paylaşma nazara geliyor olabilirsin öğrendikten az sonra paylaş n olur ben çok üzülüyorum böyle olunca Allah inşallah hemen kalıyorsun tez zamanda tutnsun Annesine.

inşallah canım Allah razı olsun senin de gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…