Kızlar lekelenme olduğu gün mu yumurtlama oluyor? Şimdi ben bata kadar sabredemem gidip kan veririm. Ama lekelenme dün oldu kaç gün sonra an versem c kar?
ikinci bebişler çok nazlı oluyorlar galibainşallah canım Allah razı olsun senin de gönlüne göre versin inşallah
ikinci bebişler çok nazlı oluyorlar galiba
Yok yerlesme değil, yumurtlama dönemindeyim şuanda dün öyle akıntı şeklinde ince çizgi kan geldi. Yani dün çatladıysa ne zaman kanda cikaryerleşme kanaması ise 2 gün sonra kanda çıkar
Aynen bekliyoruz inşallah bir prenses istiyorum Allah yinede hayırlsını versin.galiba :)) ama olsun sabırla bekleriz biz :)
Yok yerlesme değil, yumurtlama dönemindeyim şuanda dün öyle akıntı şeklinde ince çizgi kan geldi. Yani dün çatladıysa ne zaman kanda cikar
yumurtlamadan 12/14 gün sonra döllenme olduyda idrarda 8 /10. gün yaklaşık kanda çıkar.Yok yerlesme değil, yumurtlama dönemindeyim şuanda dün öyle akıntı şeklinde ince çizgi kan geldi. Yani dün çatladıysa ne zaman kanda cikar
Aynen bekliyoruz inşallah bir prenses istiyorum Allah yinede hayırlsını versin.
Teşekkür ederim o zaman 1 hafta sonra gideyim ben kaderimin yazıldığı gün:)bir hafta
Teşekkür ederim o zaman 1 hafta sonra gideyim ben kaderimin yazıldığı gün:)
Bu ay herkes çok umutlu sizinde kardeş gelir insallah :)yumurtlamadan 12/14 gün sonra döllenme olduyda idrarda 8 /10. gün yaklaşık kanda çıkar.
Her ay hüsran oluyor ama sonra adet bitince insan yeniden doğmuş gibi umutla kaplanıyor içi.. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahhadi hayırlısı :) ben de yumurtlama günümü bekliyorum sonra geri sayım başlatıcam :)
ben geçen ay geç regl oldum 33 ghadi hayırlısı :) ben de yumurtlama günümü bekliyorum sonra geri sayım başlatıcam :)
Her ay hüsran oluyor ama sonra adet bitince insan yeniden doğmuş gibi umutla kaplanıyor içi.. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah ramazan gelince hüzünleniyorum çünkü ilk duamı ramazanda etmiştim bu ramazan 3. yılı olacak aklıma öyle geliyor hepBu ay herkes çok umutlu sizinde kardeş gelir insallah :)
ben geçen ay geç regl oldum 33 g
n
buldu normalde düzenli 28 gün sonra olurdum oruçluyum 22 mayıs yumurtlama günüm diye tahmi ediyorum birgün sonra ilişki oldu artık kısmet bende geri sayım başladı işte ..
Kızz heyecenlandırma beni22 mayıs yumurtlama ise ben olsam 30 mayısta test yapardım :)
hem 8. gün idrarda çıkmaz canom.Kızz heyecenlandırma benibenim testler silik çıkıyor güvenemiyorum zaten sabırsızım daha önce 2 ay 26 günde oldum bide sana bir şey daha buay ovs akntım çok erken geldi 9 10 11 günlerde..
Kızz heyecenlandırma benibenim testler silik çıkıyor güvenemiyorum zaten sabırsızım daha önce 2 ay 26 günde oldum bide sana bir şey daha buay ovs akntım çok erken geldi 9 10 11 günlerde..
hem 8. gün idrarda çıkmaz canom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?