- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canim sağol desteğin icin daha iyi hissediyorum şimdi. Veren de allah alan da hic biseyin önüne geçemem :) fındığımın dünyada Yicek lokması varsa her turlu gelir zatencanım boşa stres yapma kendıne enerjık olman neguzel ıste psıkolojn duzelıyor demekkı bn de bugun cok fazla uykum olmasna ragmen pozıtf enerjıktım
Bu ay bence hepimiz hamile kalicaz ilk defa bu kadar heyecan hissettim forumda :) Bir ramazan zamanı etmişsin duanı bu ramazan kabul olur inşallah zamanı var mutlaka her şeyin ama yinede insan sabırsızlanıyorİnşallah ramazan gelince hüzünleniyorum çünkü ilk duamı ramazanda etmiştim bu ramazan 3. yılı olacak aklıma öyle geliyor hep
Canim bence orda hava çok kapalı ve senin ruh halin o yüzden böyle.. yoksa bebegin eminim çok iyi onu sev oksa konuş gobus çıktı mi senin :)Canim sağol desteğin icin daha iyi hissediyorum şimdi. Veren de allah alan da hic biseyin önüne geçemem :) fındığımın dünyada Yicek lokması varsa her turlu gelir zaten
Amin inşaallah bakalım güzel haberler hepimizden :)Bu ay bence hepimiz hamile kalicaz ilk defa bu kadar heyecan hissettim forumda :) Bir ramazan zamanı etmişsin duanı bu ramazan kabul olur inşallah zamanı var mutlaka her şeyin ama yinede insan sabırsızlanıyor
aynen ya hu. Bak ben sılkelendım.sen de silkelen kız:) bu güzek gunlerımızı boyle gecırmeyelm:)Canim sağol desteğin icin daha iyi hissediyorum şimdi. Veren de allah alan da hic biseyin önüne geçemem :) fındığımın dünyada Yicek lokması varsa her turlu gelir zaten
Hoşgeldin canim:) dualarımız hepimiz için rabbim kabul etsin insallahhSelamünaleyküm kızlar aranıza katlayım dedim formu Baştan sona okdm sayılr :) Nyse canlar adete 8gün kaldı ve şu dakka üşüdüğüm gbi bazende ateş basıyor kasık batmaları olyor ara ara ve kısa sürüyor bazen gözlerim kararıyor gözlerimden simler uçuşyor :) Herhalde o Ramazdan diye biliyorm ve kabızlık ve şişkinlik var İnşaAllah beraber güzel habeler alırz Hamiş kardeşlerimz dualarını eksik etmsnler :*
Hosgeldin :) benimde 9 gun var bir kac arkadas daha var hepimizin ayni zamana geliyor birlikte bekleyelim bakalim :)Selamünaleyküm kızlar aranıza katlayım dedim formu Baştan sona okdm sayılr :) Nyse canlar adete 8gün kaldı ve şu dakka üşüdüğüm gbi bazende ateş basıyor kasık batmaları olyor ara ara ve kısa sürüyor bazen gözlerim kararıyor gözlerimden simler uçuşyor :) Herhalde o Ramazdan diye biliyorm ve kabızlık ve şişkinlik var İnşaAllah beraber güzel habeler alırz Hamiş kardeşlerimz dualarını eksik etmsnler :*
Hoşbuldk Canm benm :) Amiinnnnn şimdiden tüm dualrmz içinHoşgeldin canim:) dualarımız hepimiz için rabbim kabul etsin insallahh
Yok canım çıkmadı daha bugün 10+1 oldum ama ben kilolu olduğum icin ne zaman çıkar bilmiyorum aslında hava güzel olduğu icin kendimi enerjik hissediyorum be enerjik hissettiğim icin bebeğime bisey oldu da ondan mi enerjiğim diyorum öyle bir delilikCanim bence orda hava çok kapalı ve senin ruh halin o yüzden böyle.. yoksa bebegin eminim çok iyi onu sev oksa konuş gobus çıktı mi senin :)
Ayy :) Hadi bakalm Bekleyelim Hayrlı bekleyişler olsun İnşaAllah :)Hosgeldin :) benimde 9 gun var bir kac arkadas daha var hepimizin ayni zamana geliyor birlikte bekleyelim bakalim :)
:) annelik delilikmiş vallahi bide 5-6 çocuk doğuran var resmen kalbin 6 bölünüp her bir parçası birinde :)aynen ya hu. Bak ben sılkelendım.sen de silkelen kız:) bu güzek gunlerımızı boyle gecırmeyelm:)
Allaha teslim et kendini tatlm Allaha teslim olan hiçbirzamn zay Olmaz .Yok canım çıkmadı daha bugün 10+1 oldum ama ben kilolu olduğum icin ne zaman çıkar bilmiyorum aslında hava güzel olduğu icin kendimi enerjik hissediyorum be enerjik hissettiğim icin bebeğime bisey oldu da ondan mi enerjiğim diyorum öyle bir delilik
Canım sağol allah razı olsun rabbim sana da nasip etsinAllaha teslim et kendini tatlm Allaha teslim olan hiçbirzamn zay Olmaz .
Normal canım hamilesin işte bata kaç gün var 2 günde bir baktır katlansin inşallah tekrar gözün aydinAmin inşallah çok teşekkür ederim. Kan verdim sonucum 36.65 çıktı normal mi bilmiyorum
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCanım sağol allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin
Tamamen anne korumacılığı ve duygusallığı canim :) hep ıyi olun insallahhYok canım çıkmadı daha bugün 10+1 oldum ama ben kilolu olduğum icin ne zaman çıkar bilmiyorum aslında hava güzel olduğu icin kendimi enerjik hissediyorum be enerjik hissettiğim icin bebeğime bisey oldu da ondan mi enerjiğim diyorum öyle bir delilik
benim eşiminde 17 haziran inşallah ikimizde bu ay supriz yapabilirizÇok istiyorum bebişim bayram hediyesi olsun, bi de 7 haziran eşimin doğum günü ona da süpriz olsun:) inşallah ikimizin de olur bu ay canım :))
Burda o sistem yokmuş doktordan öğrenmem gerekiyomuş maalesefcanum saglıkocagnda verdıysen halk saglıgı merkezi sıtesınden bakablrsn yuklenmıstır bıle:) barkod aldın ınsallah
Canım bol bol su içiyorsun dimi? Sancı vs yoksa bence de bekle gidince bazen daha kötü yapıyorlar insanı doktoruna git bencebilmiyorum canm ya bekliyorum acile gitmemek icin gitsem napacaklarki diyorum
Canım burda sistemden olmuyomuş dediler ama bi bakayım dediğine sağol:)canım kanı sabah verdinse tahlilsonuçları.gen.tr den barkod nosuz bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?