Bugun cok icemedim canım ya,corba falan yaptım iyi gelir belki dayanmaya calısıcam,dedgn gbi gidince pişman ediyolar bazenBurda o sistem yokmuş doktordan öğrenmem gerekiyomuş maalesef
Canım bol bol su içiyorsun dimi? Sancı vs yoksa bence de bekle gidince bazen daha kötü yapıyorlar insanı doktoruna git bence
Canım burda sistemden olmuyomuş dediler ama bi bakayım dediğine sağol:)
Su yu ihmal etme ccnım idrari en çok etkileyen şey sen bol au iç düzelir inşallahBugun cok icemedim canım ya,corba falan yaptım iyi gelir belki dayanmaya calısıcam,dedgn gbi gidince pişman ediyolar bazen
öğretmensin sanırım yaz dönemi ise girmen daha kolay olur umarım bebisinde gelir sana bu ay isindeKizlar bugun cv verdim bir kac okula umarim alirlar birde mide yanmasi var bugun goguslerdeki sislik ve damarlanma devam ediyor umarim psikolojik degildir hepsi
Ay canim benim karisik vallaöğretmensin sanırım yaz dönemi ise girmen daha kolay olur umarım bebisinde gelir sana bu ay isinde
Canım tebrik ederim kaç gün geçince çıktı bu değerAmin inşallah çok teşekkür ederim. Kan verdim sonucum 36.65 çıktı normal mi bilmiyorum
İnşallah canım yaa ne güzel olur çifte hediye :))benim eşiminde 17 haziran inşallah ikimizde bu ay supriz yapabiliriz
son zamanlarda çok fazla sağlık koleji acildi özellikle gençleri havada kapıyorlar özel hastanelerin her biri birde sağlık lisesi açtı kendi personelini yetiştiriyor değişik bir piyasa oluştu resmenAy canim benim karisik vallaebeyim aslinda ama formasyon aldim sağlık meslek liselerinde ogretmenlik yapabiliyorum bu ay hamileyim gibi geliyo ama bilmiyorum gecen ayda çok belirti var gibiydi olmadi
Olmadı canım maalesefyvz13
Aynen ama artik hemsire ya da ebe olarak cikmiyolar yardimci olarak cikiyolar ki bence daha iyi oldu hemsire ya da ebe olmalari icin lisans egitimi almalari gerekecek hastanelerde daha bilincli personeller olacakson zamanlarda çok fazla sağlık koleji acildi özellikle gençleri havada kapıyorlar özel hastanelerin her biri birde sağlık lisesi açtı kendi personelini yetiştiriyor değişik bir piyasa oluştu resmen
Öyle canım dayancaz artıkneyse pzt ye artık
Sen hamile misin canım yoksa istiyor musunneyse pzt ye artık
Güzel şeyler üst üste gelir canim inşallah bebiş de iş de olur tabii bebiş olunca belki problem olur ama olsun hayırlısı neyse ooooAynen ama artik hemsire ya da ebe olarak cikmiyolar yardimci olarak cikiyolar ki bence daha iyi oldu hemsire ya da ebe olmalari icin lisans egitimi almalari gerekecek hastanelerde daha bilincli personeller olacak
Evde durmaktan sıkıldım o yuzden basvurdum canim bakalim olursa olurGüzel şeyler üst üste gelir canim inşallah bebiş de iş de olur tabii bebiş olunca belki problem olur ama olsun hayırlısı neyse oooo
Sen hamile misin canım yoksa istiyor musun
Benimde oyle canim uclara dogru ozellikle :) bu hamilelik belirtisidir ama baska sebeplerden de olabilir yani buna bakip kesin hamileyiz diyemem hassaslasma var mi pekiGöğüslerimde yeşil damarlar oluşmuş bunu da işaretten saysam mi acaba
dokununca acımıyor ama sisti baya büyüdüBenimde oyle canim uclara dogru ozellikle :) bu hamilelik belirtisidir ama baska sebeplerden de olabilir yani buna bakip kesin hamileyiz diyemem hassaslasma var mi peki
Benimkilerde buyudu ve aciyor ayrica birde sicaklik artisi vardokununca acımıyor ama sisti baya büyüdü
Göğüslerimde yeşil damarlar oluşmuş bunu da işaretten saysam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?