Kızlar bende yok valla öyle yeşil damarlarBenimde oyle canim uclara dogru ozellikle :) bu hamilelik belirtisidir ama baska sebeplerden de olabilir yani buna bakip kesin hamileyiz diyemem hassaslasma var mi peki
benimde kasik batması ooh bi dünya belirti bakalım haftaya neler olucakBenimkilerde buyudu ve aciyor ayrica birde sicaklik artisi var
Canim belki bizdeki belirtiler gercek degil senin ki gercek herkeste ayni belirti olacak diye de birsey yok moralini bozma hemenKızlar bende yok valla öyle yeşil damarlarsadece uçları hassas ama o da hep olan durum. B Bal-sincap
Hadi hayırlısı canım ben 2016 ekimden eri bekliyordum:) günleri değerlendir ve eni çok önemlisi kafanı rahat tut inşallah olur :)ovulasyon bekliyorum :)
Canım bak benim hiç bir belirtim olmadı olacak diye bişey Yok :)Kızlar bende yok valla öyle yeşil damarlarsadece uçları hassas ama o da hep olan durum. B Bal-sincap
benimki psikolojiktir olabilir kendimden bekliyorum acikcasiKızlar bende yok valla öyle yeşil damarlarsadece uçları hassas ama o da hep olan durum. B Bal-sincap
Benim sadece batmalarım var başka da yok hayırlısı olsun inşallah :)
Orası öyle canım bende kendime aynı şeyi söylüyorum ama insan kendini engelleyemiyor ki :))Canim belki bizdeki belirtiler gercek degil senin ki gercek herkeste ayni belirti olacak diye de birsey yok moralini bozma hemen
Haklısın canım ya belki bende senin gibi olurum :))Canım bak benim hiç bir belirtim olmadı olacak diye bişey Yok :)
Psikolojik belirti değil de gerçek belirti olur inşallah :)benimki psikolojiktir olabilir kendimden bekliyorum acikcasi
inşallah güzel yürekli mirketcikimPsikolojik belirti değil de gerçek belirti olur inşallah :)
Hadi hayırlısı canım ben 2016 ekimden eri bekliyordum:) günleri değerlendir ve eni çok önemlisi kafanı rahat tut inşallah olur :)
Hepimizden inşalahhhbolca bebiş haberi gelicek gibi hissediyorum
Geçmiş olsun canım ben bir ara antidepresan kullandım. Ama o 1 seneyi çok net hatırlamıyorum mesela :) hatta nişanliydim o zamanlar ve nişanlımı hiccc hatırlamıyorum cokk feci bir durum maalesef. Ama dayanamazsan yapcak bir şey yok mecbur kullanırsın dikkatini başka yönlere ver inşallah Rabbim şifanı verirSelam kizlar nasilsiniz ben iki gundur kotuydum anksiyete atagim tuttu aglama krizleri ama bu gun iyiyim hamd olsun doktorum cok zorda kalirsan ilac veririm diyor ama bilemiyorum kullanan varmı aramizda
Hadi ya bozma moralini canim onumuzdeki ay yine denersin belki benimde olmaz bu ay her ay belirti var gibi geliyo sonuc yokKızkar kusura bakmayın yazamadım bugün gittim kan verdim 0,34 çıktı değerim yani negatif ver bu akşam az önce itibari ile adet oldumzbt2121 Freshmommy Naberr
Üzüldüm canım ama Zamanı belli işte Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahKızkar kusura bakmayın yazamadım bugün gittim kan verdim 0,34 çıktı değerim yani negatif ver bu akşam az önce itibari ile adet oldumzbt2121 Freshmommy Naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?