Yok kuzum bozmadım moralimi sadecs korkmuştum kçtü bişey mi oldu falan diye demekki lekelenme veya adet gecikmesini ben belirti olaral saymıcakmışım olsun en azından seviniyorum adetim geldi çok şükür ilaç falan kullanmadım ya ona şükrediyorum canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haber alırız senden inan burda okuyorum hamile olanları kendim gibi seviniyorum bizimde zamanımız var demekki napalım nasip kısmetHadi ya bozma moralini canim onumuzdeki ay yine denersin belki benimde olmaz bu ay her ay belirti var gibi geliyo sonuc yok
İnşallah canım hayırlı zamanda gelsin inşallah ben üzülmedim gerçekten o kadar alışmışım ki negatif görmeye şaşırmama gerek kalmıyo olsun zamanını bekliyo bizimkide herşeyin hayırlısıÜzüldüm canım ama Zamanı belli işte Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle canm hic beklemedigin bir anda gelecek bak görürsün..İnşallah canım hayırlı zamanda gelsin inşallah ben üzülmedim gerçekten o kadar alışmışım ki negatif görmeye şaşırmama gerek kalmıyo olsun zamanını bekliyo bizimkide herşeyin hayırlısı
hayırlısı olsun üzülme hersey kader nasip bizler için de öyle onenlı olan guzel sonuca gelmsk Enguzel zamanda gelsin sana meleğin. inşallah yymurtlaman duzelirKızkar kusura bakmayın yazamadım bugün gittim kan verdim 0,34 çıktı değerim yani negatif ver bu akşam az önce itibari ile adet oldumzbt2121 Freshmommy Naberr
Bana diyosun uzme kendini kizarim diye sen kendin uzuluyorsun moralini bozmasin hic birseykızlar cok streslı bıaksam yasadım cokagladım moralım altust oldu bazen kasıgıma sancılar gırdı hatta midem saatlerce agrıdı sonra brz dha ıyı olunca alısverıse cıktık yurudum avmde de baya. hamıle tshırtlerı de aldım o daha da moral oldu ama smdı sırtım bacagm agrıyor korkuyorumzbt2121 Kurumus-Maskara M mavimilena_ bisey olmaz dmi agladım dıye ya
malesef onemlı bı mevzuydu canm bıde duygusalım ya cok fena agladım nefesım kesıldı kalbım carptı nefes alamıcam sandm korkuyorum nedense suanBana diyosun uzme kendini kizarim diye sen kendin uzuluyorsun moralini bozmasin hic birsey
Korkma canim birsey olmaz bi daha bu kadar uzme ama kendini salla bosver gitsin herkesimalesef onemlı bı mevzuydu canm bıde duygusalım ya cok fena agladım nefesım kesıldı kalbım carptı nefes alamıcam sandm korkuyorum nedense suan
Ay hadi inşallah.Valla canım ben ya kafayı yedim yada bi hastalığım var bu kadar erken belirti olmaz galiba çok başım dönüyo bu akşam kabız oldum ki hiç olmam akşamdan beri adet olacakmışım gibi bi ağrı giriyo karnıma sonra geciyo tertemiz delirdim galibaBu ay bence hepimiz hamile kalicaz ilk defa bu kadar heyecan hissettim forumda :) Bir ramazan zamanı etmişsin duanı bu ramazan kabul olur inşallah zamanı var mutlaka her şeyin ama yinede insan sabırsızlanıyor
Canım bende senin gibiyim herşeye ağlarım sinirimi alamayınca falan. Sadece kendimize zarar veriyoruz sakın kalmaya çalış bebeğini düşünmalesef onemlı bı mevzuydu canm bıde duygusalım ya cok fena agladım nefesım kesıldı kalbım carptı nefes alamıcam sandm korkuyorum nedense suan
Merhaba kızlar bende hamilelik belirtilerini merak ediyorum sevgilimle bir hafta ilişkiye girdik ve aradan iki üç gün sonra karnımın alt kısmı feci ağrıyor ara sıra sağ kasigimda aynı derecede ağrıyordu ve sürekli beyaz koyu kıvamlı akintim oluyor adetim iki gün geçti sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Eczaneden test al 3 5 lira bisey adetin gectiyse cikarMerhaba kızlar bende hamilelik belirtilerini merak ediyorum sevgilimle bir hafta ilişkiye girdik ve aradan iki üç gün sonra karnımın alt kısmı feci ağrıyor ara sıra sağ kasigimda aynı derecede ağrıyordu ve sürekli beyaz koyu kıvamlı akintim oluyor adetim iki gün geçti sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Adetin geçtiyse test yaptır olma ihtimali yüksekMerhaba kızlar bende hamilelik belirtilerini merak ediyorum sevgilimle bir hafta ilişkiye girdik ve aradan iki üç gün sonra karnımın alt kısmı feci ağrıyor ara sıra sağ kasigimda aynı derecede ağrıyordu ve sürekli beyaz koyu kıvamlı akintim oluyor adetim iki gün geçti sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Allah razi olsun evet baska seylere odaklanmak biraz ise yariyor gercekten zor bir süreç bakalım Rabbim yaedim eder insallahGeçmiş olsun canım ben bir ara antidepresan kullandım. Ama o 1 seneyi çok net hatırlamıyorum mesela :) hatta nişanliydim o zamanlar ve nişanlımı hiccc hatırlamıyorum cokk feci bir durum maalesef. Ama dayanamazsan yapcak bir şey yok mecbur kullanırsın dikkatini başka yönlere ver inşallah Rabbim şifanı verir
İnşallah kuzum sağol duaların ve desteklerin için sende sağ salim yavrunu kucağına al inşallah dikkat et kendineAynen öyle canm hic beklemedigin bir anda gelecek bak görürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?